De ce să urmez un curs de pregătire?

Descoperă garanțiile și avantajele pe care le ai
dacă participi la un curs versus pregătirea individuală.


  

     

Beneficiile participării la curs

Cresc șansele de a fi admis

Rata de promovabilitatea a participanților noștri este mai mare decât rata naţională, ceea ce înseamnă că participanţii la curs au de până la 5 ori mai multe şanse de a fi admişi decât cei care se pregătesc pe cont propriu.

Profesori excepţionali de partea ta

La curs eşti îndrumat şi susţinut de către profesori cu o experienţă îndelungată în pregătirea candidaţilor pentru examenele de admitere care te ajută să ai o pregătire corectă și solidă, să înveți eficient, ușor,  evitând să dai examenul mai mulţi ani la rând.

Înveți mai usor decât acasă

La curs înveţi cum să înveţi inteligent după regula lui Pareto 80/20 care spune că 20% din efort generează 80% din efect. Învăţând inteligent vei fi mai relaxat şi mai pregătit în acelaşi timp pentru că reuşești să reţii mai bine materia cu un efort mai mic.

Programe de studiu testate și sigure

Cursurile îți oferă toate informaţiile pe care trebuie să le ştii pentru a fii admis, în ordine şi în cantitatea potrivită. Materialele de studiu împreună cu cunoştinţele pe care le dobândeşti au o utilitate crescută în pregătirea ta, iar rezultatele dovedesc acest fapt.

Ai sprijin și asistență

Participând la un curs de pregătire ai sprijin şi asistență pe toată durata pregătirii tale, atât cea individuală, cât şi în sala de curs. Profesori, colegi şi întreaga echipă sunt alături de tine cu tot ceea ce ai nevoie să ştii pentru a fi admis.

Coaching pentru performanță

Uneori apar blocaje în timpul pregătirii pentru examen. Aceste obstacole te pot împiedica să înveţi uşor, să amâni pregătirea, să fii demotivat sau să te blochezi la examen. Rezolvarea lor este simplă prin şedinţele de coaching pentru performanţă.

Garanții

Înscrie-te cu încredere la cursul care te poate duce la cariera dorită pentru că investiția în tine este cea mai sigură cale care te ajută să îți atingi obiectivul. Iată garanțiile tale dacă te înscrii:

Indiferent de nivelul tău de pregătire vei dobândi cunoştinţele de care mai ai nevoie pentru a fi admis.

Utilitatea cursurilor este garantată de rezultatele pe care le-am obţinut cu sute de participanţi, admişi în instituţia dorită.

Orice întrebare sau nelămurire referitoare la examenul de admitere pe care o ai sau o vei avea până la examen va primi răspuns.