​Coaching pentru performanță în studiu

CONȘTIENTIZARE

CÂND?

După ce te programezi la telefon

UNDE?

Sediul Intensa, str. Bucuresti nr. 74, telefonic sau skype

PREȚ

150 ron/ședința

De ce coaching?

Coaching-ul reprezintă un proces de conștientizare și dezvoltare personală prin care ești susținut și însoțit de către un coach pentru a-ți atinge un anumit țel, scop sau rezultat în plan personal sau în cazul nostru, în plan profesional.

La fel cum în sport coaching-ul ajută campionii să devină din ce în ce mai buni depășind de la o competiție la alta propriile recorduri, și în carieră, prin coaching-ul pentru performanță, poți deveni mai inspirat, mai precis în deciziile luate, mai motivat, mai sigur pe acțiunile întreprinse și mai capabil de a depăși cu succes situațiile complexe ce pot apărea.

Poți să nu schimbi nimic în felul în care gândești și faci lucrurile și să obții aceleași rezultate pe care le-ai realizat până acum. Sau poți să-ți îmbunătățești felul în care gândești și faci lucrurile ca să obții rezultate diferite de cele de până acum și să treci astfel la următorul nivel.

Coaching pentru performanța în studiu

Am observat de-a lungul ultimilor ani în care pregătim candidați pentru examenele de admitere în profesiile juridice, că pe lângă aspectul academic, al cunoștințelor acumulate există și alți factori la fel de importanți care pot influența traiectoria carierei juridice propuse. Acestea pot fi dezechilibre în relațiile cu persoane apropiate, lipsa motivației, o atitudine pesimistă vis-avis de reușita la examen etc.

De ce să alegi coaching-ul pentru performanță în studiu oferit de către Intensa?

  • Te ajută să îți găsești un echilibru între viața personală și studiu astfel încât să ai timp să faci ceea ce îți place
  • Te ajută sa fii într-o formă focusată întotdeauna, astfel încât studiul să devină o plăcere
  • Te ajută să îți clarifici atitudinea față de viitoarea ta profesie
  • Te ajută să elimini blocaje care te-ar putea împiedica sa fii admis la examen
  • Și multe altele….

Şedinţele au loc în Cluj-Napoca, pe str. Bucureşti nr. 74 sau pe Skype. Programări şi detalii la telefon 0731 156 183 – Ela.

​Rata de promovabilitate a celor care au facut coaching de pregatire pentru admitere INM (proba interviului) in anul 2017, a fost de 94% !

Testimoniale 2017

Va multumesc din suflet tuturor celor de la Intensa. Faceti o treaba minunata acolo. Mare parte din reusita mea se datoreaza lui Bogdan G. M-a facut sa cred ca pot si ... am putut.

Va doresc in 2018 plin de admisi.

Mihai 
Magistratura

multumesc! multumesc pentru tot! nu stiu daca va mai amintiti, ca aveti multi candidati la pregatire, dar in ultima zi de coaching am facut cu dvs mai multe citate si unul din ele, singurul pe care l-am facut bine, mi-a picat la examen. cred ca a contat. si exemplele de la calitati si altele. parerea mea personala e ca faceti o treaba minunata! va doresc succes in continuare si numai bine! multumesc inca o data pentru tot!

Ionut
Magistratura