E timpul să fii admis în barou!

Strategii esențiale pentru a obține peste 70 de puncte la examen.

Curs complet de pregătire începând cu 24 martie 2018, la Cluj-Napoca. 

Vrei să devii avocatul prosper și de succes pe care îl respectă ceilalți? 

Cu toate că numărul de locuri disponibile anual în profesia de avocat este teoretic nelimitat, în jur de 90% dintre cei care susţin examenul de admitere sunt, din păcate, respinşi.  Mulți dintre ei sunt candidați foarte bine pregătiți.

Principiul lui Pareto spune că 80% din rezultat vine cu 20% din efort.

Descoperă cum am aplicat acest principiu ca săconstruim cel mai performant curs de pregătire pentru examenul de admitere, cum te ajută cursul să fii admis și ce garanții ai.

Bursa Intensa

Participă gratuit la cursul Intensa.

CE OPȚIUNI AI

Ai decis că dintre toate profesiile juridice te potrivești cu profilul profesiei de avocat și te pregătești pentru admiterea în barou. Iată care sunt variantele pe care le ai la dispoziție pentru a te pregăti în a susține examenul de admitere:

1

Te pregătești pe cont propriu

Dacă încerci această variantă, trebuie să îţi răspunzi la urmatoarea întrebare “ce garanție am că procedez corect?”

90% dintre cei care susțin examenul sunt respinși și este foarte posibil să ai același rezultat dacă procedezi la fel ca și majoritatea.

Cu toate astea, este în regulă să te pregăteşti individual, pe sistemul încercare şi eroare. E un drum lung şi greu, dar care îţi poate aduce în cele din urmă rezultatul dorit.

Ce te costă? Efort (poate mai mult decât necesar), timp şi deseori ani buni din viaţa ta.
        

2

Iei meditații sau ore particulare

O altă variantă este să alegi să lucrezi cu un profesor/ avocat sau mai mulţi.

Este o variantă acceptabilă, însă pregătirea nu se face în timpul liber al profesorilor, ci presupune o structurare precisă, gândită în avantajul tău.

Fără raportare la colegi, feedback colectiv, motivaţie constantă şi un program riguros, sunt şanse bune ca eforturile tale să dea rezultate la fel de mici ca şi în cazul variantei 1.

Dacă vrei o siguranţă a pregătirii tale, o metodă cu care să mergi la sigur şi care să presupună cel mai puţin efort din partea ta, treci la varianta trei.

3

Urmezi cursul complet de pregătire

Din experienţa de lucru cu sute de candidaţi, mare parte admişi în barou, am conceput împreună cu cea mai experimentată echipa de lectori din România, un program complex de studiu, menit să îi ajute pe cei care vor soluţii sigure, care nu vor să piardă timp repetând greşelile altora sau dând examenul mai mulţi ani la rând.

Un sistem de studiu validat care dă rezultate.

Doar aşa ai parte de o pregătire completă şi complexă, la toate probele examenului, asistat de profesori 100% informaţi şi implicaţi, și ai şanse mai mari de reuşită faţă de orice altă variantă.

DESPRE CURS

  

Cursul complet de pregătire pentru admiterea în barou este un sistem de studiu testat care îţi oferă tot ceea ce trebuie să ştii că să obții peste 70 de puncte şi să devii avocat.

Alături de cei 4 experți în pregătirea candidaților pentru examenul de admitere în barou, obţii claritate în privinţa examenului, iar apoi dobândești cunoștintele necesare pentru a fi admis.

 Nu este suficient să înveţi, trebuie să înveţi într-un anumit mod vizat de examinatori, iar cheia este să cunoști cerințele examinatorilor foarte bine ca să nu invesetești efort într-o direcție nepotrivită.

La curs afli exact ce se cere de la tine și ce ai de făcut pentru a reuși: ştii ce să înveţi, de unde, cum, care e ordinea și metoda potrivită.Pe parcursul a 5 weekendu-uri, asimilezi şi fixezi cunoştinţe din punct de vedere teoretic și practic, în modalitatea cerută de examinatori, fiind susţinut şi asistat în acest proces de către minunată echipă de lectori.

Curs care să îţi uşureze substanţial procesul de învăţate prin:

 • Claritate - întelegi exact  în ce constă acest concurs și ce se cere de la tine ca și candidat ca să fii admis in profesie
 • Cunoștințe - dobândești exact acele cunoștințe necesare pentru a fi admis și le consolidezi pe cele deja existente
 • Sprijin - primești asistență și suport din partea echipei de lectori pe toată durata pregătirii tale astfel încat să dobândești încredere 100% în reușită

Folosim experiența acumulată cu sute de candidați admiși pentru a te ghida și a-ți arăta care este drumul cel mai scurt și sigur către destinația ta: cariera de avocat.

BENEFICIILE CURSULUI

 • Obții claritate în ceea ce priveşte examenul de admitere
 • Înveți să te pregătești corect și să studiezi inteligent
 • Eviți să investești timp si efort intr-o pregătire nepotrivită
 • Ai alături echipa de lectori experimentați care te ajută constant
 • Înveți mai repede și mai ușor decât acasă
 • Ai șanse mult mai mari să fii admis 
 • Ai răspuns la orice întrebare din partea lectorilor
 • Tu te poți concentra doar pe studiu, de restul ne ocupăm noi

Dacă ai întrebări cu privire la modalitățile de pregătire și asimilare corectă a materiei, abordarea grilelor, materialele potrivite de studiu sau subiectele posibile, la curs vei primi toate răspunsurile și multe altele.

 CURSUL E PENTRU TINE DACĂ:

Ești absolvent de drept şi susţii examenul la următoarea sesiune

Ai mai susţinut examenul de admitere, dar ai fost respins

Eşti anul IV şi susţii examenul de admitere după licenţa

Eşti absolvent sau masterand şi ai studiat după vechile coduri

Acest curs nu este potrivit pentru cei care doresc o reţetă magică sau care cred că prin simpla înscriere la curs vor fi admişi în barou, fără implicare activă şi efort individual.

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU ECHIPA DE LECTORI

Profesori excepționali & iubiți de sute de cursanți

Av. Lect. Univ. Dr. Sidonia Culda
Drept Civil & Procedură Civilă

Av. Prof. Univ. Dr. Ioana Vasiu
Drept Penal

Av. Lect. Univ. PhD. Tiberiu Ban
Procedură Penală

Coach Bogdan Gherman
Coaching performanță

Inițiativa organizării unui astfel de curs, cu asigurarea prezenței unor lectori cu o experiență și pregătire profesională de excepție nu poate fi decât benefică oricărui doritor de a accede într-o profesie ce necesită o pregătire pe durata mai multor ani. Pe parcursul celor cinci weekend-uri am avut posibilitatea de a-mi revizui cunoștințele din anii anteriori și totodată de a afla lucruri noi. Personal aș urma încă o dată cursul în situația promovării examenului pentru a reîntâlni oamenii pe care i-am întâlnit și care mi-au îndrumat preocupările și consider că mi-au ridicat șansele  de succes.

Mirela Costache
participant curs 2017

În cadrul acestui curs am întâlnit un colectiv minunat și profesori dedicați și pasionați, care m-au îndrumat și mi-au întărit dorința de a reuși în această breaslă. Procedurile erau punctul meu slab, dar în aceste zile am reușit să-mi structurez mult mai bine materia. Profesorii au punctat anumite chestiuni pe care anterior, în mod eronat, aveam impresia că le înțeleg. De asemenea, apreciez că s-a insistat asupra problemelor și subiectelor posibile la examen. Recomand cursul tuturor celor care urmează să susțină un examen în domeniul juridic. 

Xandra Saitos
participant curs 2016

STRUCTURA CURSULUI

Află cum se desfașoară cursul, când, cum abordăm materiile și cum te ajută


Finalizat cu succes de sute de candidaţi, cursul complet de pregătire pentru admiterea în barou presupune 5 întâlniri de câte un weekend alături de echipa excepţională de lectori, unde abordăm din punct de vedere teoretic şi practic, toate cele 5 materii ale examenului.

Ne antrenăm împreună şi primeşti metode corecte de studiu şi recapitulare, abordarea grilelor, rezolvarea exerciţiilor de raţionament logic şi pregătire pentru ziua interviului, folosind timpul în avantajul tău.

Ne întalnim la curs sâmbătă şi duminică, de la ora 9-18 cu pauză de masă. Profităm de pauze pentru schimb de idei şi perspective cu colegii de curs sau lămuriri suplimentare de la profesori. 

În total, ai parte de peste 100 de ore de pregătire asistată alături de 4 lectori, pe parcursul a două luni și înveți să stăpânești toate cele șase module ale examenului, materia și grilele.

Iată care este abordarea pentru fiecare modul în parte:

 Prezentarea modulelor cursului

 • Drept CIVIL 
 • DREPT penal
 • PROCEDURĂ PENALĂ
 • procedurĂ civilĂ
 • OEPA
 • Coaching

Modulul de Drept Penal răspunde nevoii cursanţilor de pregătire pentru reuşită la admitere prin adaptarea metodei de predare la metoda de evaluare pe baza grilelor.

Fiecare parte din tematică este abordată cu atenţie, urmărindu-se punctarea şi explicarea tuturor aspectelor cheie care pot fi utilizate de evaluatori la combinaţiile din grile. Pentru exemplificare, fiecare parte din tematica de concurs, este prezentată prin prisma unor grile tipice, a căror ‘radiografie’ este realizată, ca fiecare cursant să observe modul în care sunt create premise şi întrebările, care ar fi potenţialele “capcane” strecurate şi cum ar trebui evitate greşelile frecvente.

Recomandări referitoare la sursele de pregătire în strânsă legătură cu tematica de concurs:

Orice sursă de pregătire utilizată pentru pregătire în vederea admiterii (lucrare de specialitate sau alta documentaţie) trebuie să fie adusă la zi în raport cu modificările legislative intrate în vigoare până la data anunţată de cei care organizează concursul (de regulă data anunţării concursului)

A se avea în vedere în primul rând : Constituţia României, Codul penal din 2009 şi Legea nr. 187/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr.286/2009 privind Codul penal, cu modificările şi completările ulterioare, OUG 18/2016, RIL, Decizii ICCJ, Decizii CCR.

Orarul cursului

Ce primești la curs


 • Acces la toate orele de pregătire pentru cele 5 module
 • Materiale de pregătire (suport de curs, caiet de curs, materiale auxiliare, ustensile de scris)
 • Băuturi și gustări
 • Coaching pentru performanță în studiu cu coach-ul nostru specializat (1 la 1)
 • Asistență permanentă de la lectori
 • La finalizarea cursului primești diplomă de participare

La final ești 100% pregătit să susții examenul de admitere cu șanse mult mai mari de a fi admis

Iată ce obții în urma participării la curs


 • Ai trecut prin materie împreună cu profesori experimentați și o întelegi logic
 • Ştii care sunt regulile, excepțiile sau problemelor deosebite atât din punct de vedere teoretic cât și practic la fiecare materie
 • Ştii care sunt părţile de materie de unde vin subiecte la examen
 • Ai primit răspuns la orice nelămurire ai avut în privința examenului
 • Ştii să faci comparaţii şi corelaţii între instituţii, noțiuni, termeni
 • Ai control perfect asupra materiei, deci, asupra examenului
 • Ți-ai actualizat materia și ai pus-o în ordine în mintea ta
 • Ştii cum să răspunzi corect la fiecare tip de întrebare grilă 
 • Ştii tot ceea ce ai nevoie pentru a obţine peste 70 puncte
 • Dobândești încredere în tine și cunoștințele tale

GARANȚIILE TALE

Acest program îți va fi de mare folos și că poate face diferența dintre succes și eșec la examen. Iată de ce:

Indiferent de nivelul tău de pregătire, dobândești cunoştinţele de care mai ai nevoie ca să fii admis în barou.

Utilitatea cursurilor este garantată de rezultatele pe care le-am obţinut cu absolvenții noștri care au fost admişi în barou.

Primești răspuns la orice întrebare sau nelămurire ai referitoare la examenul de admitere în barou.

ASIGURĂ-ȚI REUȘITA LA EXAMEN

Înscrie-te acum la cursul complet de pregătire ca să devii avocat la următorul examen!


Ce spun cei care au participat și au fost admiși

Am susţinut examenul de admitere în barou şi am fost declarată admisă în cadrul Baroului Cluj. Pot să spun că toate modulele mi-au plăcut în egală măsură. Recomand celorlalţi aspiranţi la această profesie juridică să vină din timp la acest curs de pregătire.

Iulia Oltean
Admisă barou 2014

Mi-a plăcut procedura civilă în special, ne-a explicat din punct de vedere al profesiei de avocat procedurile din faţa instanţei , contactul direct cu instanţa.                                                                                       

Petruța Coțoi
Admisă barou 2016

Știi cât de mult contează să ai o pregătire corectă și completă pentru examen?

Unul sau mai mulți ani din viața ta dacă nu iei examenul data viitoare, timp în care stai să înveți și pierzi experiență fața de colegii care intră.

Înscrie-te acum la curs și scapă de griji!

   

 PREȚ 

   Alege varianta care ți se potrivește:

PREMIUM

Curs complet + curs inițiere + curs aprofundare

+140 ore de curs

 • pregătire la juridic
 • materiale de pragătire
 • coaching individual
 • asistență de la lectori
 • diplomă participare
 • Curs de inițiere
 • Curs de aprofundare 

8.880 RON  

7.280 RON

Plată în rate.

PROMO

Curs complet - preț promo până în 9 martie 2018

+100 ore de curs

 • pregătire la juridic
 • materiale de pragătire
 • coaching individual
 • asistență de la lectori
 • diplomă participare
 • Curs inițiere
 • Curs de aprofundare

  5.700 RON  

4.900 RON 

Plată în rate.

BASIC

Curs complet de pregătire pentru admiterea în barou

+100 ore de curs

 • pregătire la juridic
 • materiale de pragătire
 • coaching individual
 • asistență de la lectori
 • diplomă participare
 • Curs inițiere
 • Curs de aprofundare

5.900 RON

Plată în rate.

Modalități de plată

Termene de plată

ASIGURĂ-ȚI REUȘITA LA EXAMEN


CONTACT

Ai întrebări? Îți răspundem cu mare drag.

Paula Cardoș

Training Coordinator

   

0755 687 646

contact@intensa.ro