Intensa din nou pe podium la examenul de admitere la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca

Cursanții intensa au obținut și in acest an note foarte bune la examenul de admitere la Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Cea mai mare notă la examenul de raționament logic a fost obținută de către Andrada Vid din Zalău (9,70) și a fost admisă la buget cu media 9,20.

În următoarele rânduri vei regăsi o parte din interviul pe care i l-am luat după ce au fost afișate rezultatele examenului. Andrada ne-a împărtășit impresii despre curs și despre examenul pe care l-a susținut în această vară.

Cum te-ai decis să participi la cursul de raționament logic organizat de Intensa?

M-am decis să particip la curs după ce a aflat despre el de la niște prieteni și după ce m-am interesat pe internet. Am hotărât că este cea mai bună opțiune pentru a mă pregăti pentru orice fel de probleme ar putea apărea la examen.

Cum a decurs o zi de cursul de raționament logic?

A fost relaxant și am avut un mediu în care am absorbit toată informația fără a fi presați. Domnul profesor a știut să ne explice și să ne îndrume pentru a putea rezolva problemele cât mai ușor și să descoperim fiecare felul nostru de a ajungela final.

Întrebată care este impresia pe care i-a lăsat-o domnul profesor, Andrada ne-a răspuns:

Domnul profesor mi s-a părut un cadru didactic cum nu am mai avut ocazia să văd pentru că s-a apropiat de noi pentru a ne explica, a avut răbdare și cred că a fost esențial pentru ca noi să descoperim ceea ce ne trebuie pentru a rezolva toate exercițiile.

Cum ai descrie atmosfera de la curs?

Atmosfera de la curs a fost relaxantă și toți colegii au fost interesați de ceea ce a fost la curs. A fost o atmosferă plăcută și specială pentru învățat.

Cum ți s-a părut examenul de admitere la facultate de anul acesta?

Examenul de la facultate nu mi s-a părut că a avut o dificultate ridicată, însă am avut elemente de noutate. Nu consider că au fost piedici în rezolvarea exercițiilor.

Cum te-ai simțit când ai aflat că ai luat cea mai mare notă la raționament logic?

În momentul în care am aflat că am luat cea mai mare notă cred că am avut mai multe emoții decât la examen. Am fost fericită și cred că m-am bucurat foarte mult când am văzut reacția celor din jur care au fost mult mai fericiți pentru mine și mai mândri.

Cum crezi că te va ajuta participarea la curs pe parcursul anilor de facultate?

Cred că raționamentul logic mă va ajuta pe percursul anilor de facultate deoarece mi-a deschis gândirea și m-a ajutat să lucrez cu informațiile.

Cum te vezi la facultate? Cum crezi că vor decurge cei patru ani?

Sunt sigură că cei patru ani vor fi dificili, dar sunt pregătită și sper că mă voi descurca la fel de bine pe cât mă aștept să ma descurc.

Întrebată dacă și-a ales deja o viitoare carieră juridică (avocatură sau magistratură), Andrada ne-a împărtășit următoarele:

Momentan sper să mă îndrept spre magistratură, însă se poate schimba orice pe parcursul celor patru ani.

Ce îi transmiți domnului profesor Călin Cristian Pop?

Vreau să îi mulțumesc domnului profesor pentru că dacă nu aș fi urmat cursul nu cred că aș fi reușit să îmi împart timpul și să aung la finalul celor 60 de probleme. Fără îndrumarea dânsului nu cred că aș fi obținut o notă atât de mare.

Ce mesaj le transmiți celor care vor susține examenul de admitere anul viitor?

Cel mai ușor drum este să ai pe cineva care să te ajute și mi se pare că acest curs m-a ajutat și îl recomand cu încredere oricui.

Suntem mai mult decât mandri de rezultatele obținute de către cursanții noștri care aleg să se pregătească alături de prof. dr.Călin Cristian Pop pentru examenul de admitere la facultatea de drept.

Leave a Comment: