Intensa vine în orașul tău!

Intensa Training dă startul tuneului de conferințelor gratuite de raționament logic pentru pregătirea la examenul de admitere în magistratură. Astfel, începând cu data de 9 octombrie 2017 acestea se vor desfășura în mai multe orașe din țară, primul dintre ele fiind Iași și se va continua cu București, Craiova, Sibiu, Oradea, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca.

Cine poate participa?

Conferințele sunt adresate persoanelor care vor susține în 2018 examenul de admitere în magistratură. Astfel, dacă esti viitor candidat la o funcție în acest domeniu îți poți însuși instrumentele necesare pe care le poți folosi singur acasă pentru a-ți dubla viteza de rezolvare a grilelor.

Cine va susține seminarul?

Seminarul va fi susținut de către prof. dr. Călin Cristian Pop, profesor de logică și filozofie, lectorul care nu numai că predă, ci inspiră, profesorul pe care candidații și l-ar dori la ore în fiecare zi. El a pregătit în ultimii ani sute de candidați pentru examenul de raționament logic cu rezultate extraordinare.

Ce beneficii vei avea dacă participi la conferință?

-vei rezolva exerciții de raționament logic din cele trei părți;
-vei afla care sunt metodele cele mai rapide de rezolvare și cum să câștigi timp la examen, tipurile de exerciții cele mai grele și cum să le rezolvi și greșelile pe care le fac candidații de obicei și cum pot fi evitate;

-practic, în cele 90 de minute se vor lucra mai multe exerciții decât se pot lucra individual acasă;
-îți vei însuși metoda care te va ajuta să ai certitudinea că răspunsul tău este corect.

Având în vedere cele menționate mai sus, te vei asigura astfel că toate fricile pe care le ai atunci când începi pregătirea pentru un astfel de examen vor fi eliminate. Teama de eșec, teama de fi pierdut timpul degeaba sau teama de deveni o dezamăgire pentru sine și pentru cei din jur vor dispărea.

Iată și câteva dintre mărturiile celor care au mai participat la astfel de conferințe:

Acest curs mi-a fost de mare ajutor. În primul rand, m-a ajutat foarte mult la partea a 2-a, care nu aș fi reușit să o rezolv într-un timp scurt fără explicațiile domnului profesor Călin Pop. Modalitatea lui de a preda este excelentă.” Florina, Oradea

“Incă de la început am fost foarte mulțumită de organizare și că puteam ține legătura foarte ușor cu organizatorii. Acest curs m-a ajutat extrem de mult, am devenit mai sigură pe mine și am deprins tehnicile de abordare și rezolvare a problemelor. Domnul profesor este foarte bun iar organizarea ireproșabilă. Ma bucur nespus de mult că am participat la acest curs.” Laura, Satu Mare

Mai multe detalii și informații despre aceste conferințe și orașele în care vor avea loc pot fi regăsite aici: https://goo.gl/BKCYFc .

De asemenea, nu ezita să ne contactezi pe adresa de email: contact@intensa.ro sau telefonic la nr. 0731 156 183 de luni până vineri, între orele 10:00-17:00.

Leave a Comment: