Află cum să obţii peste 70 de puncte la examen și să fii admis în barou

  

Metode eficiente de pregătire

​Alege în funcție de nevoile tale

1.Curs de inițiere în pregătirea pentru admiterea în barou


Bazele pregătirii pentru examenCursul oferă o temelie procesului de pregătire pentru examen, indica modalitatea corectă de studiu, materialele de lucru şi se finalizează cu un plan individual de pregătire de utilizat mai departe.

03-04 noiembrie 2018

2.Curs complet de pregătirea pentru admiterea în barou


Pregătire completă și intensivă la toate materiile examenului

Cursul parcurge din punct de vedere teoretic şi practic cele 5 materii ale examenului de admitere în barou, cu accent pe abordarea grilelor şi aspecte teoretice dificil de integrat în timpul studiului individual.

24 noiembrie 2018

3.Curs de aprofundare în pregătirea pentru admiterea în barou


Finzaliarea şi recapitulare a materiei înainte de examen


Cursul de aprofundare sedimentează materia deja învăţată, o completează unde este cazul şi are rolul de a finaliza pregătirea. Subiecte frecvent întâlnire la examen şi grile problematice sunt doar câteva dintre aspectele abordate.

în curând 

4.Conferință gratuită admiterea în barou


Află informaţii vitale despre examen


Conferinţa gratuită are scopul de a te susţine în a te pregăti corect pentru examen, oferindu-ţi exact acele informaţii esenţiale de care orice candidat care doreşte să fi admis are nevoie.

5.Coaching pentru performanţa în studiu


Eliberează obstacole din calea reuşitei tale


Fără blocaje sau stres în ziua examenului, fără situaţii cu 69 de puncte din cauza autosabotajului. Înţelegi cum trebuie să gândeşti pentru a învăţa uşor, din plăcere şi obții rezultatul dorit.

6.Pachete -  alege combinația potrivită


Alege variantă care ţi se potriveşte


Nevoile tale particulare sunt îndeplinite prin combinarea cursurilor în pachete speciale de pregătire care conţin două sau mai multe dintre cursurile disponibile. Economisești și te pregătești 100% pentru a fi admis!