Vrei să te pregătești pentru facultatea de drept, dar

ești blocat în casă?

   

Înveți cum să obții un punctaj mare la examenul de admitere și intri la buget.

Curs de Raționament Logic pentru admitere la Drept 2021, începând cu 10 octombrie 2020, ONLINE

  

ADMITEREA LA FACULTATEA DE DREPT

​Am adaptat formatul cursului astfel încât să poți lua parte la o

pregătire de aceeași calitate, profesionalism și utilitate,

în mediul online!

Începând cu anul 2013, examenul de admitere la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca se face pe baza mediei obţinute între nota de la proba scrisă 50% şi media de la bacalaureat 50%.

Proba de verificare scrisă are ca şi tematică raţionamentul logic şi îşi propune să evalueze capacitatea candidaţilor de raţionament, înţelegerea unui text scris şi capacitatea de transfer. 

În fiecare an, aproximativ 800 de candidaţi susţin examenul de admitere la facultatea de drept ca să ocupe unul dintre cele aprox. 150 locuri la buget sau cele 400 locuri la taxă. Examenul de admitere este un examen dificil și multi candidați eșuează pentru că nu se pregătesc suficient.

Cursul de Raţionament Logic este special conceput de către cel mai experimentat și iubit profesor de logică din România, Prof. Dr. Călin Cristian Pop, pentru ca să ajute viitorii candidați să obțină  punctaje mari ca să intre la buget

La curs lucrăm exercițiile de la examen, astfel să fii pregătit 100% pentru admitere, indiferent de subiectele pe care le primești.

Rezultatele pe care le-am obținut cu sute de candidați admiși an de an pe primele poziții sunt cartea noastră de vizită.

Anul acesta, am adaptat cursul, la formatul online, păstrând calitatea, utilitatea și profesionismul acestuia.

În fiecare an, cele mai mari note la examenul de admitere sunt obţinute de către participanţii la curs care s-au pregătit la Intensa alături de prof. Dr. Călin Cristian Pop, aceștia fiind admiși pe primele locuri la buget.

 

DESPRE CURSUL DE RAȚIONAMENT LOGIC

În acest an, cursul de Raționament Logic are loc în mediul ONLINE, unde timp de 28 de ore participanții învață tot ce trebuie să stie ca să fie admiși la buget.

​La curs nu se predă în modulul tradiţional, pentru că accentul se pune pe gândirea logică nu pe cât și cum memorezi.


Acest lucru este posibil cu ajutorul exerciţiilor special pregătite pe care participanţii le vor rezolva pe rând, împreună cu profesorul. Vom aborda exerciţii de raţionament logic într-un mod interactiv şi original astfel încât toţi cursanţii să înţeleagă logica din spatele lor şi să le rezolve cu uşurinţă la testul de admitere.


Cursul este structurat astfel încât să răspundă perfect nevoilor oricărui candidat, indiferent de nivelul de pregătire.

Acesta începe cu o parte introductivă, în care sunt explicate regulile din spatele exerciţiilor de la admitere, iar apoi se trece la rezolvarea efectivă a exerciţiilor, după modelul celor de la admitere, pe cronometru, cu accent pe dezvoltarea unei gândiri limpezi, logice şi independente.

  

PROFESOR EXCEPȚIONAL ȘI APRECIAT DE SUTE DE

CURSANȚI

Acest curs este conceput și susţinut de Prof. Dr. Călin Cristian Pop, cel mai apreciat profesorul de logică din România. A lucrat până în prezent cu mii de candidați, atât pentru examenul de admitere la facultatea de drept, cât şi pentru examenul de admitere în magistratură, care are un examen similar, şi a obţinut rezultate de top de fiecare dată. De asemenea, tot dumnealui conduce și cursul de logică pentru BAC oferit de centrul Intensa.

Modalitatea imbatabilă de lucru folosită la cursuri, atât de apreciată de către participanţi, este una interactivă, în care există o comunicare fluentă şi deschisă între profesor şi cursanți.
Fiecare participant interacţionează cu profesorul prin rotaţie și fiecare primeşte atenţia cuvenită, plecând de la curs lămurit şi pregătit.

CINE POATE PARTICIPA

Candidații la examenul de admitere la facultate de drept din acest an

Elevii din clasa a 12-a care susţin examenul de admitere la facultatea de drept în iulie

Elevii din clasa a 10-a şi a 11-a care se gândesc să urmeze facultatea de drept şi vor să se pregătească din timp

Candidaţii care au mai susţinut examenul, au fost respinşi și îl vor susține din nou în acest an

  

OBECTIVELE CURSULUI

Iată ce obții în urma participării la curs și cum te ajută acesta să intri la buget

 • elimini şansele de a fi respins la examenul de admitere din cauza pregătirii incorecte sau insuficiente
 • afli metoda corectă de pregătire şi o pui în practică
 • rezolvi toate tipurile de exerciţii posibile de la examen
 • îți dezvolți gândirea
 • îţi creşti considerabil şansele de a fi admis la buget
 • înveţi să te încadrezi în timp la examen
 • îți cunoști viitorii colegi de la facultate
 • primeşti toate informaţiile necesare ca să fii admis la buget

CÂND ȘI UNDE?

ORAR

Cursul are loc începând cu 10 octombrie 2020. Locurile sunt limitate și se ocupă repede. Pentru a-ți asigura participarea la curs, înscrie-te acum!

LOCAȚIE

În mod excepțional, cursul are loc ONLINE în direct pe Zoom.

GARANȚII

1. Indiferent de nivelul tău de pregătire vei dobândi cunoştinţele de care ai nevoie pentru a fi admis la buget.

2. Utilitatea cursurilor este garantată de rezultatele pe care le-am obţinut cu sute de participanţi, admişi la facultatea de drept.

3. Orice întrebare sau nelămurire referitoare la examenul de admitere va primi răspuns de la profesor.

Iată ce spun primii participanți ai cursurilor online 

Rus Ioan

participant la curs online, martie 2020

Din punctul meu de vedere calitatiile pedagogice ale domnului profesor pot sparge bariera online si chiar daca noi elevii suntem la zeci sau poate chiar sute de km , domnul profesor reuseste sa ajunga in casa fiecaruia si cred eu ca si in mintea fiecaruia . Calitatea actului educational nu este afectata de faptul ca nu esti la clasa deoarece aplicatia folosita este interactiva si poti intervenii cu intrebari acolo unde nu intelegi si poate este mai bine ca esti acasa deoarece esti relaxat (deoarece esti intr-un mediu cunoscut) si astfel poti absorbii slovele domnului profesor mai usor.

Taran Daniel Robert, participant la curs online, aprilie 2020

Am propria mea afacere care merge super bine și după 4 zile de curs aproape am fost convins să dau la drept.

vezi mai mult

PREȚ

Alege una dintre cele două variante

BASIC

Curs de Raționament Logic​ ONLINE

 • acces la orele de curs
 • caiet de curs
 • suport de curs
 • asistență permanentă de la lector
 • simularea examenului
 • răspuns la orice întrebare
 • diplomă de participare
 • Curs de aprofundare 2021

890 RON

Plata se poate face în  rate.

PREMIUM

Curs de Raționament Logic​ ONLINE + Curs aprofundare

 • acces la orele de curs
 • caiet de curs
 • suport de curs
 • asistență permanentă de la lector
 • simularea examenului
 • răspuns la orice întrebare
 • diplomă de participare
 • Curs de aprofundare 2021

1.180 RON

Plata se poate face în rate.

Modalități și termene de plată:
Plata se poate face prin virament bancar (de la orice bancă) sau la sediul Intensa Training din Cluj-Napoca în una sau două tranșe.
Dacă se optează pentru plata în rate, prima tranșă pentru pachetul Basic este 500 lei, respectiv pentru pachetul Premium este 600 lei și se poate achita în termen de 3 zile lucrătoare după efectuarea înscrierii și primirea confirmării din partea noastră pe e-mail.

Testimoniale de la absolvenții cursului admiși pe primele locuri la buget

  

La examenul de admitere din iulie 2019, Ariana Ardelean, participantă la cursul de raționament logic în octombrie 2018, a avut a doua medie după olimpicii naționali.

Participarea la curs din timp este garanția șansei de a intra la buget printre primele poziții deoarece cunoștințele dobândite se interiorizează mai ușor.
Înscrie-te și tu!

  

Vlad Karina,


participantă la curs, octombrie 2019

În primul rând, acest curs m-a făcut să am o altă perspectivă față de tot ceea ce mă înconjoară și să am un altfel modul de a gândi. Pe lângă faptul că domnul profesor ne-a oferit informații valoroase și ne-a făcut să înțelegem absolut toate modalitățile de rezolvare, mai ales pe cele dificile, ne-a învățat să gândim. Totodată, consider că aceasta este cheia raționamentului logic! Recomand cu toată încrederea acest curs, deoarece datorită lui voi atinge performanța de a reuși la examen. Așa cum a spus și domnul profesor, totul ține de noi și cu siguranță dacă ne vom pregăti temeinic, ne vom bucura de un bun rezultat.

Vodă Ștefania,


participantă la curs, octombrie 2019

​În clasa a X-a m-am decis că vreau să urmez facultatea de drept. Tot în acel an, am încercat pentru prima dată să rezolv un subiect pentru admitere și am observat că aveam dificultăți în a-l rezolva complet. În clasa a XI-a am decis că am nevoie de niște ajutor, așa că după un mic search pe Google, am găsit site-ul Intensa unde citisem despre acest curs. Ceea ce pot spune cu siguranță este că așteptările mele au fost cu adevărat satisfăcute, iar acum sunt convinsă că vreau să urmez facultatea de drept.

Raul Mateas,

participant la curs și admis buget 2019

Consider că pentru a obține o notă bună în examenul de admitere, e nevoie de o pregatire minutioasa pentru a te asigura ca poti rezolva totul fara probleme, si incadrandu-te in limita de timp. Modul in care profesorul explica este foarte eficient; cand termina ce are de spus, nu mai ai ocazia de a avea nelamuriri, caci dumnealui se asigura ca totul poate fi foarte bine inteles de catre toata lumea.

Sincer recomand inscrierea la acest curs, este o investitie care merita, si un mare ajutor in favoarea promovarii examenului de admitere cu succes.

Coste David, admis

participant la curs și admis buget 2019

Cursul oferit de Intensa este, fără dar şi poate, motivul pentru care am intrat la buget. Inițial, am încercat să găsesc singur rezolvări la subiectele din anii trecuți, însă rezultatele nu au fost foarte reuşite. După participarea la curs, cunoşteam însă toate metodele necesare. În plus, simularea oferită după terminarea orelor reprezintă un mare avantaj, pentru că îți oferă posibilitatea să vezi cum să îți împarți timpul şi cât de bine te poți descursa sub presiunea de a răspunde la 60 de întrebări în 60 de minute.

Per total, cursul chiar reprezintă o investiție binevenită, deoarece îți creşte substanțial şansa să iei o nota cât mai mare în examenul de admitere.

   

  

Asigură-ti și tu locul la facultatea de drept

Rezervă acum locul tău la cursul de Raționament Logic din Cluj-Napoca și învață să fii admis la buget!

   

CONTACT

Ai întrebări? Îți răspundem cu mare plăcere.

Ela Radu

Event assistant

0755 687 646 

contact@intensa.ro

Luni - Vineri, 10:00 - 17:00