Aplică pentru bursele de studiu Intensa.

Bursa de studiu acoperă 100% costul de participare al cursului complet de pregătire pentru admiterea în Magistratură, INM, Barou (7.990 RON), al cursului de inițiere pentru admitere în INM, Magistratură sau Barou (1.990 RON),  al cursului de pregătire pentru admiterea în SNG (3.990 RON) sau al cursului de pregătire pentru Notariat (4.100 RON).

   

   

   

   

Condiții de participare

Poate să aplice la bursa Intensa orice persoană care este studentă sau absolventă a unei Facultăți de Drept, eligibilă în a susține examenul de admitere în Magistratură, INM sau Barou și care va susține examenul în cadrul sesiunii următoare. Candidații sunt acceptați dacă nu au mai beneficiat de o bursa Intensa în ultimii 5 ani.

Aplicarea pentru bursă se face prin completarea formularului online și durează între 10-30 de minute.

Știai că până acum am acordat burse în valoare de peste 25.000 euro?

De ce să aplici?

  • Participi gratuit la cursul complet sau de inițiere de pregătire; se acoperă 100% contravaloarea cursului (cazare, masă, transport nu sunt incluse) - online.

  • Obții acces la metodele de studiu perfectate de echipa Intensa de-a lungul anilor și înveți să studiezi corect & inteligent

  • Ai alături echipa de lectori experimentați care te ajută constant și o grupă de colegi pe care te poți baza oricând

  • Ai totul pus în ordine de noi, tu te poți concentra doar pe studiu

  • In 2021, toți cei 5 bursieri aleși au fost admiși!

Cine te îndrumă la curs?

Prof. Dr. Călin Cristian Pop
Raționament Logic & Interviu

Av. Lect. Univ. Dr. Sidonia Culda
OPEPA, Drept Civil & Procedură Civilă

Av. Lect. PhD. Tiberiu Ban
Procedură Penală

Prof. Univ. Dr. Ioana Vasiu
Drept Penal

Av. Tiberiu T. Ban
Tehnici de rezolvare a grilelor

Gherman Bogdan
Coaching performanță

Regulament 

· Valoarea premiului reprezintă contravaloarea cursului complet de pregătire: Cursul complet pentru admiterea în INM, magistratură și barou este 7.990 RON, Cursul de inițiere pentru admiterea la INM, magsitratură sau barou este 1.990 RON, cursul de pregătire pentru admiterea în SNG este 3.990 RON, iar cursul de pregătire pentru admiterea în Notariat este de 4.100 RON.

· Candidatura este valabilă pentru următorul curs de pregătire pe care îl organizăm (vezi calendarul cursurilor pentru data exactă), iar depunerea candidaturii presupune automat disponibilitatea de a participa integral la toate zilele de curs.

· Candidatura este luată în considerare doar dacă este primită cu minimum 10 zile înainte de începerea cursului, astfel: 10 octombrie ora 17:00 pentru cursul de inițiere pentru INM, magistratură și barou, 30 octombrie ora 17:00 pentru cursul complet de pregătire pentru admiterea la INM, magistratură sau barou, indisponibil momentan, pentru cursul de pregătire pentru admiterea în SNG și cursul intensiv de pregătire pentru admiterea în Notariat.

· Acordarea bursei nu (mai) este condiționată de un numărul minim de aplicații. În schimb, nu vom acorda bursa de studiu în cazul în care nicio aplicație nu are o notă mai mare de 8,5, aceasta fiind nota minimă pentru acordarea bursei.

· Juriul este format din 3 evaluatori din cadrul echipei Intensa.

· Fiecare aplicație va fi punctată cu o notă de la 1 la 10 de către fiecare evaluator, iar pentru punctare este luată în considerare în special scrisoarea de motivație. Nota finală reprezintă media artimetică a celor 3 note obținute. 

· Toți candidații vor fi anunțati de rezultatul obținut după încheierea concursului, iar caștigătorul are la dispoziție 48 de ore pentru a confirma acceptarea bursei.

· Premiul nu este transmisibil unei alte persoane, nu se poate transfera sub formă bănească, respectiv nu se poate reporta pentru un curs viitor. În caz de neparticipare la curs, premiul va fi acordat următorului candidat de pe listă în funcție de punctajul obținut. 

· Responsabilitățile câștigătorului țin de respectarea integrală a programului cursului, contribuirea la menținerea atmosferei armonioase și prietenoase la curs, ajutarea colegilor în caz de nevoie; și posibil alte atribuții ce țin de buna organizare și desfașurare a cursului.

· Identitatea câștigătorului va fi facută publică pe pagina noastră de facebook.

· Bursierul are obligația de a oferi un feedback sub formă de testimonial audio video/articol/interviu/podcast la finalul cursului în nume propriu, care să fie publicat pe site și pe rețelele de socializare, în scopuri de promovare și marketing.

· Rezultatele finale sunt definitive și nu pot fi contestate.

· Completarea formularului de participare la concursul de burse reprezintă acceptul tău de a respecta regulamentul mai sus prezentat.

Experiențele bursierilor de-a lungul anilor

Mi-a plăcut foarte mult atmosfera de la cursuri, lectorii au explicat și prezentat foarte bine informațiile iar abordarea, în sine, a fost eficientă. Cred că este esențial pentru pregătirea noastră faptul că în cadrul acestui curs suntem încurajați să gândim, să facem conexiuni și să înțelegem ceea ce învățăm. Chiar și după multe ore de studiu, atmosfera de la curs și modul de abordare mi-au dat un plus de energie.

Ioana Bărăian, Bursă Barou, 2016

 Am avut parte de o experiență extrem de plăcută pe parcursul weekend-ului. Experiența, modestia și calitatea excepțională a lectorilor au fost punctul forte. Am simțit cu adevărat o apropiere a dânșilor față de cursanți. Modalitatea de lucru este una exemplară. Per total am avut ocazia să cunosc oameni dedicați, profesioniști care îți pun experiența în slujba cursanților.

Vlad Domocoș
Bursă Curs Inițiere, 2017 

Este o experiență constructivă. Am interacționat cu persoane care au același domeniu de interes și care mă motivează. Am reușit să îmi fac un program de lucru prin care să îmi depistez nevoile din programa pe care mi-am alcătuit-o pentru examen. De asemenea, cu ajutorul dnului. Călin Pop am realizat că raționamentul logic există în fiecare dintre noi, însă doar aplicând anumite metode specifice îl putem accelera spre un rezultat pozitiv. În concluzie, oricine și-a sacrificat ani pentru această pregătire ar trebui să urmeze acest curs care îl va ajuta în clarificarea problemelor esențiale.

Daria Țical, Bursă INM, 2017  

Mă bucur că am avut ocazia să particip la acest curs. Întâlnirile au fost instructive, am primit sfaturi utile pentru gestionarea mai bună a timpului dedicat studiului și am identificat câteva dintre greșelile pe care le făceam la rezolvarea grilelor.

Irina Negruțiu
Bursă INM, 2016

Participarea la cursurile Intensa este cea mai bună cale de a înțelege cu adevărat în ce constă admiterea ce mă așteaptă. Oamenii de aici sunt profesioniști, foarte deschiși și oferă mâna de ajutor de care avem nevoie în realizarea visului nostru.

Oana Cinteză
Bursă INM, 2016 

Aplică cu încredere, noi îți dorim mult mult succes!

    

CONTACT

Ai întrebări? Îți răspundem cu mare drag.

Ela Radu

Training Coordinator

   

0755 687 646

contact@intensa.ro