Dai examenul de admitere în 2021?

Curs de inițiere pentru admiterea în magistratură și barou, în perioada 22 - 25 octombrie 2021, online.


Află cum să realizezi o pregătire eficientă și cu rezultate pentru examenul de admitere

Ai vrea să pornești la drum cu un plan de studiu clar și eficient? De câte ori ți-ai propus să folosești eficient timpul până la examenul de admitere pentru a asimila toată informația? S-a întâmplat să îți propui să înveți ca apoi să îți lipsească cheful și să tot amâni?

Cursul de inițiere presupune câte o întâlnire online pentru fiecare materie de la examen. Acesta îți oferă o fundaţie solidă care te ajută mai departe să te pregătești pentru examenul vieții tale.

Eficiența înseamnă a face eforturi mici cu rezultate maxime, iar cursul de inițiere își propune să aducă eficiență și claritate în pregătirea pentru acest examen.

Folosim experiența acumulată cu sute de candidați admiși pentru a te ghida către drumul cel mai scurt și sigur pentru destinația ta: admis în cariera juridică dorită.

Ce este cursul de inițiere?

Este important ca atunci când începi hotărât studiul să ai șansa să întelegi de la cineva care a mai trecut prin asta și a reușit care sunt bunele practici și greșelile de evitat în acest demers de pregătire. 

Fiecare minut de planificare te scuteşte de 30 de minute de muncă inutilă. Când vine vorba despre pregătirea pentru un examen atât de serios care implică un volum mare de timp de pregătire, vorbim de multe zile şi săptămâni de studiu salvate. Poate un an sau doi.

De aceea, am luat cele mai prețioase lecții învățate în ultimii 8 ani de când susținem candidatii pe acest drum și le-am sintetizat într-un curs online, ușor de parcurs și accesibil oricui.

Ne dorim astfel să ajutăm un numar mai mare de candidați să se pregătească corect și să fie admiși la următorul examen și ne dorim ca tu să fii unul dintre ei.


Cursul de inițiere este primul pas de făcut înainte să începi să înveți pentru examen pentru că te ajută să știi sigur că pornești la drum cu un plan de studiu stabilit corect.

Cursul îți oferă temelia de care ai nevoie. Concret, el indică modalitatea corectă de studiu, materialele de lucru și se finalizează cu un plan individual de pregătire pe care să îl folosești mai departe.

Este cel mai bun mod în care să eviți să înveți pe bază de informații incorecte sau incomplete.

Scopul cursului este să îţi ofere toate răspunsurile de care ai nevoie ca să studiezi eficient, să te ajute să fixezi noțiuni esențiale, să eviți capcanele grilelor și să clarifici toate nelămuririle alături de lectorii Intensa.

Primeşti doar metodele de pregătire care funcționează și recomandări care te ajută să-ți alegi materialele de studiu potrivite.

Dacă vrei să afli care sunt cărțile cele mai bune, cum să înveți corect pentru un examen grilă sau la ce subiecte să te aștepți, la curs vei primi toate răspunsurile și multe altele.

Cum funcționează cursul?

Lectorii care te vor ghida sunt cei care susţin cursurile de pregătire de lungă durată de pe parcursul anului, iar în cadrul acestui curs primeşti esenţa învăţăturilor şi experienţei lor.

Te pregătești lejer de acasă, ai nevoie doar de un laptop/telefon și de conexiune la internet.

După înscriere vei primi pe e-mail linkul tău de acces, iar la momentul potrivit intri în platforma Zoom și urmărești webinariile live. Pentru fiecare modul al examenului va avea loc un webinar live de 3 ore cu profesorul corespondent. Pentru al 5-lea webinar poți alege "OEPA" dacă dai la barou sau "Interviu" dacă dai la magistratură.

Vei putea interacționa în direct cu fiecare lector in parte la sesiunea de Q & A de la final.

Modalitatea de lucru este una interactivă și care are ca obiectiv creionarea unui plan corect de studiu care să te ajute să îți valorifici la maxim timpul dedicat pregătirii pentru examen.

Cel mai important însă este faptul că îţi rezolvi toate neclarităţile şi pleci de la curs 100% sigur pe ce ai de făcut ca să reușești.

Ce să ai pregatit: Pix și caiet de notițe, codurile sau materialele de pe care studiezi, întrebări și putere de concentrare.

La curs ai la dispoziţie profesori experimentaţi care îți prezină tot ce ai nevoie să știi ca să te pregătești corect pentru examen în următoarele luni.

Ce câștigi dacă participi la curs?

 • Rămâi cu un plan eficient de studiu în care îți dozezi corect energia ca să nu rămâi fără timp sau chef de învățat
 • Identifici metodele cele mai potrivite de studiu și cerințele pentru examen
 • Afli cum să înveți mai puțin cu rezultate mai bune
 • Obții siguranță în ceea ce privește pregătirea ta și evoluția pregătirii în timp
 • Ai răspuns la orice întrebare legata de examen din partea lectorilor
 • Aiun start cu șanse de a fi admis mult mai mari

Ce pierzi dacă nu participi?

 • Nu ai certitudinea că pregătirea ta merge în direcția potrivită
 • Nu ai un plan serios în spate care să dea rezultate la examen
 • Nu știi dacă ai scăpat din vedere vreun detaliu important
 • Pierzi ocazia să primești  răspuns la neclaritățile tale
 • Nu afli cum să înveți corect pentru un examen grilă
 • Riști să te demotivezi sau să rămâi în urmă cu învățatul

 Cursul este potrivit pentru tine dacă:

Susţii examenul pentru prima oară și vrei să ai șanse bune să promovezi

Te reapuci de învățat pentru a susține din nou examenul


Vrei să ai siguranța că efortul pe care îl depui merge în direcția bună


Nu îți este 100% clar ce, cum, de unde să înveti ca să nu ai surprize la examen

Ai întrebări legate de examen și vrei să ți le clarifici înainte de a te apuca serios de studiu

Orarul cursului

Webinar 1

Drept Civil

av. lect. Sidonia Culda

Webinar 2

Procedură Civilă

av. lect. Sidonia Culda

Webinar 3

Drept Penal

prof. univ. dr. Ioana Vasiu

Webinar 4

Procedură Penală

av. prof. Tiberiu Ban

Webinar 5

Interviu (pentru INM și magistratură)

prof. Calin Cristian Pop

Webinar 5

OEPA (pentru barou)

av. lect. Sidonia Culda

Investiție

Valoarea cursului este 1.690 ron.  1.390 ron (pentru înscrierile făcute până pe 8 octombrie)

Știi cât de mult contează să investești într-o pregătire corectă pentru examen?

Răspuns scurt: unul sau mai mulți ani din viața ta dacă nu promovezi examenul data viitoare.

Evită să amâni studiul, să fii lipsit de chef sau să rămâi în criză de timp înainte de examen.

Rezervă-ți acum locul la cursul de inițiere și fructifică la maxim anul 2021!

Testimoniale

Cel mai mult mi-a plăcut faptul că s-au oferit exact informațiile cheie referitor la fiecare materie. Am participat la acest curs în urma câștigării unui concurs propus de Intensa. În urma acestui curs am învățat cum să îmi repartizez timpul pentru a putea aprofunda toate materiile până la examen și cum să interpretez cerințele de la examen astfel încât să pot să ajung la un răspuns corect și complet. Atmosfera de la cursuri a fost plăcută și degajată, iar profesorii și-au dat toată silința pentru a reuși ca într-un timp relativ scurt să ne explice toate elementele esențiale de care avem nevoie pentru examen.

Mintaș Oana
Cursant 2021

Încep prin a mulțumi întregii echipe Intensa pentru inițiativa organizării acestui curs de inițiere, dar, mai ales, pentru profesionalism. Domnilor profesori le mulțumesc pentru timpul acordat în a oferi cele mai relevante informații cu privire la organizarea eficientă a timpului de studiu, a bibliografiei recomandate și, nu în ultimul rând, pentru disponibilitatea de a răspunde la orice întrebare adresată. 

Domnii profesori sunt extrem de dedicați, informațiile furnizate au fost peste așteptări, de la bibliografia recomandată, până la sfaturi privind gestionarea timpului dedicat studiului, a metodelor de învățare. Mulțumiri cu recunoștință întregii echipe Intensa!

I.A
Cursant 2021

Pe scurt, fiecare minut din cursul de civil mi s-a părut foarte, foarte valoros. Am încercat să fiu cât mai atentă, să rețin și să notez cât mai mult. Faptul că dna profesoară a venit cu cărțile și le-a prezentat a fost foarte bine, pt. că aceiași autori pot avea curs, tratat, fișe, grile, ediții, lucrări în colectiv, lucrări individuale, încât uneori e dificil să cauți și să găsești exact cărțile potrivite. De asemenea, a propus metode foarte explicite de învățare, aceasta fiind principala mea așteptare de la acest curs. A atras atenția foarte clar asupra aspectelor problematice din Dreptul Civil și a indicat metode concrete pentru a le clarifica. Perfect!

Așteptările mele au fost depășite. Vă mulțumesc!

Alexandra Ursanu
Cursant 2019

Pregătirea într-un cadru organizat m-a ajutat să îmi depăşesc temerile legate de acest examen şi să privesc examenul şi pregătirea cu entuziasm şi cu gândul la reuşită.

Alexandra Sabău
Admisă INM 2016

  

  

Întrebări frecvente

Câte persoane sunt într-o grupă la curs?

O grupă are un număr restrâns de participanți și este formată din maximum 30 de persoane. Păstrăm grupele cu un număr limitat de cursanți tocmai pentru a putea asigura calitatea cursului, respectiv îți oferim posibilitatea de a comunica și interacționa audio-videocu lectorii, iar aceștia îți vor răspunde la toate întrebările tale referitoare la modalitatea corectă de pregătire.

Cum pot plăti? 

Pentru plată ai mai multe variante disponibile, astfel că aceasta poate fi realizată la sediul Intensa, de pe str. București, nr. 74, etaj I, de luni până vineri, în intervalul 10:00 - 17:00.
De asemenea, poți face plata la orice bancă din orașul tău, în baza facturii fiscale emise, în care vei regăsi toate datele noastre. Mai mult, poți realiza plata prin serviciul de internet banking al băncii cu care lucrezi.
Plata pentru cursul de inițiere se poate realiza în 1-2 tranșe, care se vor achita până înainte cu 3 zile de începerea cursului.

 

Cursurile sunt înregistrate?

Cursurile se desfășoară doar online live, pentru a putea oferi posibilitatea cursanților să comunice cu lectorii și să adreseze întrebări în timp real. Acestea nu sunt înregistrate, respectiv revizualizarea transmisiilor online live nu este posibilă. Este important ca să participi conform orar, în zilele și intervalele transmise, pentru a te asigura că beneficiezi de o pregătire completă și complexă pentru examen.

Cum devin cursant Intensa?

Înscrierea la cursurile Intensa se va realiza pe site, alegând din meniu cursul la care dorești să participi.

Ulterior, un reprezentant Intensa va realiza contractul și factura fiscal pentru tine. Devii cursant Intensa după semnarea contractului, respectiv achitarea primei tranșe sau realizarea plății integrale.

Cum pot afla care e cea mai bună variantă de curs sau pachet de cursuri pentru mine?

Pentru a afla care este cea mai bună variantă de curs pentru tine, te invităm la o discuție telefonică cu un reprezentant Intensa. În acest fel, vei primi cele mai bune recomandări referitoare la tipul de curs sau pachetul de cursuri potrivit ție.

Ne poți contacta de luni până vineri, în intervalul 10:00 – 17:00, la 0755 687 646 sau 0731 156 183.

CONTACT

Ai întrebări? Îți răspundem cu mare drag.
L-V,  orele 10-17.

Ela Radu

Training Coordinator

   

0755 687 646

contact@intensa.ro