Curs de inițiere live online INM, magistratură și barou - IntensaDai examenul de admitere în 2024?

Curs de inițiere pentru admiterea în INM, magistratură și barou, în Octombrie 2024, online live.


Află cum să realizezi o pregătire eficientă și cu rezultate pentru examenul de admitere

Vrei să pornești la drum cu un plan de studiu clar și eficient? De câte ori ți-ai propus să folosești eficient timpul până la examenul de admitere pentru a asimila toată informația? S-a întâmplat să îți propui să înveți ca apoi să îți lipsească cheful și să tot amâni?

Cursul de inițiere presupune câte o întâlnire online pentru fiecare materie de la examen. Acesta îți oferă o fundaţie solidă care te ajută mai departe să te pregătești pentru examenul vieții tale.

Eficiența înseamnă a face eforturi mici cu rezultate maxime, iar cursul de inițiere își propune să aducă eficiență și claritate în pregătirea pentru acest examen.

Folosim experiența acumulată cu sute de candidați admiși pentru a te ghida către drumul cel mai scurt și sigur pentru destinația ta: admis în cariera juridică dorită.

Modalitatea de lucru este una interactivă și care are ca obiectiv creionarea unui plan corect de studiu care să te ajute să îți valorifici la maxim timpul dedicat pregătirii pentru examen.

Cel mai important însă este faptul că îţi rezolvi toate neclarităţile şi pleci de la curs 100% sigur pe ce ai de făcut ca să reușești.

Ce să ai pregatit: Pix și caiet de notițe, codurile sau materialele de pe care studiezi, întrebări și putere de concentrare.

La curs ai la dispoziţie profesori experimentaţi care îți prezină tot ce ai nevoie să știi ca să te pregătești corect pentru examen în următoarele luni.

Ce câștigi dacă participi la curs?

 • Rămâi cu un plan eficient de studiu în care îți dozezi corect energia ca să nu rămâi fără timp sau chef de învățat
 • Identifici metodele cele mai potrivite de studiu și cerințele pentru examen
 • Afli cum să înveți mai puțin cu rezultate mai bune
 • Obții siguranță în ceea ce privește pregătirea ta și evoluția pregătirii în timp
 • Ai răspuns la orice întrebare legata de examen din partea lectorilor
 • Ai un start cu șanse de a fi admis mult mai mari

Ce pierzi dacă nu participi?

 • Nu ai certitudinea că pregătirea ta e în direcția potrivită
 • Nu ai un plan serios în spate care să dea rezultate la examen
 • Nu știi dacă ai scăpat din vedere vreun detaliu important
 • Pierzi ocazia să primești  răspuns la neclaritățile tale
 • Nu afli cum să înveți corect pentru un examen grilă
 • Riști să te demotivezi sau să rămâi în urmă cu învățatul

 Cursul este potrivit pentru tine dacă:


Susții examenul prima dată și vrei să știi din ce să te pregătești


Te reapuci de învățat pentru a susține din nou examenul


Vrei să ai siguranța că efortul pe care îl depui merge în direcția bună


Nu ești 100% sigur ce și cum să înveți ca să n-ai surprize la examen


Ai întrebări despre examen și vrei să le clarifici înainte de studiu

Lectori curs

Drept Civil, Procedură Civilă și OEPA

av. lect. Sidonia Culda

Drept Penal

prof. univ. dr. Ioana Vasiu

Interviu (pentru INM și magistratură)

prof. Călin Cristian Pop

Procedură Penală

av. prof. Tiberiu Ban


Procedură Penală

av. Tiberiu T. Ban

Orar curs

100% online live

Orarul detaliat va fi comunicat persoanelor înscrise prin e-mail.

Investiție

Alege varianta care ți se potrivește.

BASIC

Curs online de inițiere 
+ 14 ore de pregătire

 • pregătire la juridic
 • pregătire interviu
 • pregătire OEPA
 • asistență de la lectori
 • diplomă participare
 • acces online


1.990 ron

PREMIUM

Curs inițiere + curs complet + curs aprofundare 

+160 ore de curs

 • pregătire la juridic
 • pregătire interviu
 • coaching 
 • asistență de la lectori până la examen
 • diplomă participare
 • acces online sau în sală de clasă
 •  fundație solidă și plan de studiu personalizat
 • recapitulare înainte de examen

9.990 ron
Plată în tranșe.

   

Știi cât de mult contează să investești într-o pregătire corectă pentru examen?

Răspuns scurt: unul sau mai mulți ani din viața ta dacă nu promovezi examenul data viitoare.

Evită să amâni studiul, să fii lipsit de chef sau să rămâi în criză de timp înainte de examen.

Rezervă-ți acum locul la cursul de inițiere și fructifică la maxim anul 2024!

Testimoniale

Echipa Intensa reușește să demonstreze cursantilor sau celor ce se pregătesc pentru admiterea în profesiile juridice, faptul că timpul nu este neaparăt o coordonată tributară în procesul de învățare, ci că în mod cert implicarea și determinarea conduc mereu la rezultate uimitoare. În cadrul cursului la care mi-a fost oferită șansa să particip, am dobândit cunoștințe noi în domeniul juridic, am deprins un mod mai eficient de rezolvare a testelor-grilă, dar și un mod de a-mi gestiona mai cu folos timpul dedicat pregătirii pentru examen(e). Informația a fost într-adevăr destul de condensată, iar ceea m-a atras cel mai mult la curs a constat iîn faptul ca m-a motivat să învăț mai bine, să mă orientez în bagajul de informatii si am apreciat in special faptul ca lectorii Intensa, oameni ce fac parte din elita profesionala si pedagogica, au darul de a face materia comprehensibila si foarte usor de inteles, astfel incat, raportul fata de o serie de institutii de drept care mi s-a parut greoi inca din timpul facultatii, a devenit, brusc, mai facil si mai placut. Felicitari intregii echipe, inca o data! Raman cu sentimentul ca prestatia, atentia, tactul si determinarea maestrilor cu care invat duce catre o filozofie a artei facute de dragul artei! Iar aceasta este o amprenta exceptionala pe constiinta mea de om care se pregateste pentru o profesie complexa.

Andreea Costache
Cursantă 2022

După o pauză de doi ani, după multe lupte interioare, am decis să urmez acest curs. De ce?! Am picat de mai multe ori examenul la limită, învățam singur în același ritm, același plan, rezultatul fiind același, respins. De data asta, vreau să fie altceva și sunt convins că rezultatul va fi diferit, de data asta va fi admis. După parcurgerea cursului știu ceea ce trebuie să învăț, cel mai important din ce trebuie să învăț și am motivația necesară pentru a reuși.

Anonim
Cursant 2021

Cel mai mult mi-a plăcut faptul că s-au oferit exact informațiile cheie referitor la fiecare materie. Am participat la acest curs în urma câștigării unui concurs propus de Intensa. În urma acestui curs am învățat cum să îmi repartizez timpul pentru a putea aprofunda toate materiile până la examen și cum să interpretez cerințele de la examen astfel încât să pot să ajung la un răspuns corect și complet. Atmosfera de la cursuri a fost plăcută și degajată, iar profesorii și-au dat toată silința pentru a reuși ca într-un timp relativ scurt să ne explice toate elementele esențiale de care avem nevoie pentru examen.

Mintaș Oana
Cursant 2021

Pe scurt, fiecare minut din cursul de civil mi s-a părut foarte, foarte valoros. Am încercat să fiu cât mai atentă, să rețin și să notez cât mai mult. Faptul că dna profesoară a venit cu cărțile și le-a prezentat a fost foarte bine, pt. că aceiași autori pot avea curs, tratat, fișe, grile, ediții, lucrări în colectiv, lucrări individuale, încât uneori e dificil să cauți și să găsești exact cărțile potrivite. De asemenea, a propus metode foarte explicite de învățare, aceasta fiind principala mea așteptare de la acest curs. A atras atenția foarte clar asupra aspectelor problematice din Dreptul Civil și a indicat metode concrete pentru a le clarifica. Perfect!

Așteptările mele au fost depășite. Vă mulțumesc!

Alexandra Ursanu
Cursant 2019

Pregătirea într-un cadru organizat m-a ajutat să îmi depăşesc temerile legate de acest examen şi să privesc examenul şi pregătirea cu entuziasm şi cu gândul la reuşită.

Alexandra Sabău
Admisă INM 2016

Mai multe testimoniale

  

  

Întrebări frecvente

Care sunt posibilitățile de plată?

Pentru plată, ai mai multe variante disponibile, astfel că aceasta poate fi realizată:

 • Prin serviciul de Internet Banking;
 • La orice bancă din orașul tău, pe baza facturii fiscale;
 • La sediul Intensa, de pe str. București, nr. 74, etaj I, de luni până vineri, în intervalul 10:00 - 17:00.
 Plata pentru cursul de inițiere se poate realiza în 1-2 tranșe, care se vor achita până înainte cu 3 zile de începerea cursului

Cursurile sunt înregistrate?

Cursurile se desfășoară doar online live în data și în intervalul orar din calendar, pentru a putea oferi posibilitatea cursanților să comunice cu lectorii și să adreseze întrebări în timp real. Acestea nu sunt înregistrate, respectiv revizualizarea transmisiilor online live nu este posibilă. Este important să participi conform orar, în zilele și intervalele transmise, pentru a te asigura că beneficiezi de o pregătire completă și complexă pentru examen.

Cursurile au loc pe platforma Zoom Meetings și Google Meet, iar accesul va fi permis în baza link-ului primit înainte de curs.

Ce aleg: curs sau pachet de cursuri? 

Pregătirea pentru admitere este structurată printr-o serie de 3 cursuri care pot fi achiziționate separat sau ca pachet premium. Poți alege să participi la un curs, oricare două sau toate trei, în funcție de nevoile tale.

Cursul de inițiere este un curs intensiv care conține o întâlnire pentru fiecare materie de examen. Este fundația care te ajută să îți structurezi procesul de pregătire, în care înveți care e modalitatea corectă de studiu, care sunt materialele de lucru recomandate, acest curs finalizându-se cu un plan individual de pregătire.

Cursul complet este un curs de lungă durată în care abordăm împreună toate materiile de examen.

Cursul de aprofundare este un curs intensiv care conține o întâlnire pentru fiecare materie de examen, care are scop de recapitularea, consolidarea și clarificarea materiei înainte cu câteva săptămâni de examen.

Pentru a afla care este cea mai bună variantă de curs pentru tine, te invităm la o discuție telefonică cu un reprezentant Intensa. În acest fel, vei primi cele mai bune recomandări referitoare la tipul de curs sau pachetul de cursuri potrivit ție.

Ne poți contacta de luni până vineri, în intervalul 10:00 – 17:00, la 0755 687 646 sau 0731 156 183.

Ce se întâmplă după ce mă înscriu?  

Înscrierea la cursurile Intensa se va realiza pe site, alegând din meniu cursul la care dorești să participi. După înscriere, un reprezentant Intensa îți va trimite contractul digital care poate fi semnat online(de pe tabletă, telefon, laptop) și factura fiscală pentru realizarea plății, conform contractului. Locul tău este rezervat după după semnarea contractului și realizarea plății primei tranșe sau a plății integrale.

 

Ai nevoie de informații suplimentare?

Îți răspundem cu mare drag de L-V,  orele 10-17. 

Ela Radu
Training Coordinator
contact@intensa.ro0755 687 646