Raționament logic avansat - Intensa

   

   

Raționamentul logic e cheia reușitei!

Obții peste 80 puncte la raționament și îți asiguri o notă bună în clasamentul final.

Curs Avansat de Raționament Logic, în curând, la Cluj-Napoca!

Ai trecut de examenul juridic?

Te temi că nota pe care o veţi obţine la proba de raţionament logic te poate coborî în clasament sau te poate elimina din examen? Consideri că nu ai lucrat suficiente exerciţii şi că ceilalţi candidaţi sunt mai bine pregătiţi decât tine?

Cum ar fi să existe o soluţie care să te ajute să obţii un punctaj bun la raţionament şi să fii admis? Cum ar fi ca toată munca ta de până acum să aducă în această toamnă un rezultat pozitiv şi să te elibereze de stresul şi povara de a te pregăti pentru acest examen?

Descoperă mai departe cum te ajută cursul de raționament logic să fii admis, ce garanții și beneficii unice ai.

La sesiunea de admitere în Magistratură din martie-iulie 2019, candidații Intensa care au urmat cursul avansat de raționament logic, au fost admiși la proba de raționament logic în proporție de 100%.

CE OPȚIUNI AI

Perioada dintre examenul juridic și proba de raționament logic este scurtă, aproximativ două săptămâni. Iată care sunt variantele pe care le ai la dispoziție pentru a fructifica acest timp și a te pregăti pentru proba de raționament logic. 

1

Te pregătești pe cont propriu

Faci cât de multe exerciţii poţi şi încerci să fii pregătit pentru susţinerea probei de raţionament logic. Totuși, nu știi cum o să fie la examen şi ce şanse ai să faci un punctaj rezonabil.

2

Urmezi cursul avansat de raționament logic

Urmezi cursul de pregătire unde te îndrumă cel mai bun profesor de logică din ţară, Prof. Dr. Călin Cristian Pop. Ajutorul astfel primit, te ajută să ai certitudinea unui punctaj mai mare.

DESPRE CURS

  

Până de curând, acest curs era unul închis, destinat doar cursanților Intensa care au urmat un program complet de pregătire. Totuși, rezultatele pozitive pe care cursanții noștri le-au obținut peste 90% promovabilitate, ne-au convins să le deschidem cursul tuturor celor care trec de proba juridică a examenului.

Cursul avansat de raționament logic este susţinut de Prof. Dr. Calin Cristian Pop, cel mai bun profesor de logică din România şi este singurul curs din ţară care îți asigură șanse reale să treci examenul.

În acest mod îţi maximizezi capacitatea ta de înţelegere şi de rezolvare a exerciţiilor complexe de la examen cu scopul obţinerii unui punctaj care să te propulseze pe primele poziţii ale clasamentului şi să îți asigure astfel reuşita la examen.


 

Cursul avansat de raționament logic oferă pas cu pas metodele de rezolvare a exercițiilor, însă presupune un minim grad de familiaritate al cursantului cu proba de raționament logic.

Scopul cursului este să te ajute să foloseşti la maxim timpul scurt dintre examenul juridic şi cel de raţionament logic. Rezolvi mai multe exerciţii decât acasă, mai corect, iar în tot acest timp ești susţinut şi asistat de către lector pentru orice întrebare ai.

La final, eşti mult mai bine pregătit şi ai învăţat cum să îţi creşti nota de la raţionament logic și esti foarte aproape de indeplinirea visului tău: cariera de magistrat.

Acest curs funcţionează şi te ajută să obţii un punctaj mare care te duce la cariera de magistrat!

BENEFICIILE TALE

 • Obții claritate în ceea ce priveşte examenul 
 • Te pregătești corect și ai feedback permanent
 • Eviți să dai greș la proba de logică
 • Ai alături cel mai bun profesor de logică din țară
 • Rezolvi mai multe exerciții  și mai ușor decât acasă
 • Ai șanse mult mai mari să iei o nota mare si să fii admis 
 • Ai răspuns la orice întrebare din partea lectorului
 • Primești metodele imbatabile de lucru ca sa te incadrezi in timp la examen

Dacă ai întrebări cu privire la metodele rapide de rezolvare a exercițiilor de la proba de logică, sau cum să te încadrezi în timp, la curs vei primi toate răspunsurile și multe altele.

 CURSUL E PENTRU TINE DACĂ:

Știi că vei trece sau ai trecut de examenul juridic și urmează proba II

Ai mai susţinut examenul de admitere, dar ai fost respins

Ai mai susținut examenul și ai obținut un punctaj mic la raționament

Ai făcut cursul de raționament logic si vrei să recapitulezi metodele

Este prima dată când susții examenul de raționament logic

Acest curs nu este potrivit pentru cei care nu sunt dispuși să mai repete acasă după finalizarea cursului, exersând metodele prezentate. Reușita presupune muncă continuă de perfecționare și însușirea rapidității folosirii metodelor imbatabile de rezolvare pentru a avea garanția reușitei la examen.

Ai oportunitatea de a-ți crește considerabil șansele de

a fi admis în magistratură prin sprijinul pe care îl

oferim la cursul de Raționament Logic.

LECTOR RECUNOSCUT & APRECIAT

Fă cunoștință cu cel mai bun profesor de raționament logic din România

Pot să spun că este cel mai folositor curs la care am participat vreodată. Modul în care ți se prezintă informația este unic, iar seara când ajungi acasă sau a doua zi îți dai seama că ai înțeles ce ți se părea imposibil de înțeles sau ilogic. Înainte de curs eram pesimistă, acum la final lucrurile mi se par mai clare și mai logice. Cursul=o experiență de viață care îți deschide mintea.

Bianca Rengle
Admisă INM 2018

Recomand cu entuziasm cursul de Raționament Logic. Domnul profesor Călin Pop este excepțional.Eu am urmat cursul intensiv (avansat), însă recomand participarea la cursul organizat în timpul anului.

Domnica Kovacs
Admisă INM 2016

Pot să spun că m-a ajutat foarte mult; deși mai făcusem singură grile din anii trecuți, profesorul ne-a dat o metodă care mie personal mi s-a părut foarte bună și pe care am aplicat-o în timpul examenului și mi-a fost de foarte mare folos. Am luat un punctaj bun, mai ales pentru efortul pe care l-am depus pe ultima sută de metri. Dacă mă pregăteam din timp, dacă urmam cursul mai devreme probabil că era și mai bine. În cele trei zile am reușit să învăț foarte multe.

Consider că timpul petrecut la cursuri a fost fructificat la maxim și din aceste motive încurajez și restul persoanelor care află de Intensa să se înscrie pentru că merită cu adevărat. Cei care ezită merită să încerce deoarece cursurile sunt utile din toate punctele de vedere.

Mi-am da seama că și învățatul în acest format (în grup) are avantaje. Fiecare cursant primește aceeași atenție, lectorii ocupându-se de fiecare în parte, indiferent de nivelul de pregătire. Deși am fost sceptică la început, mi-am dat seama că merită mai ales atunci când este în joc viitorul tău.
Fiecare ar trebui să facă orice pentru ca visele sale să se împlinească.

Diana Benchiș
Admisă INM 2016

STRUCTURA CURSULUI

Află cum se desfașoară cursul și cum te ajută


În cadrul cursului vei afla că orice exerciţiu de raţionament logic din cadrul examenului de admitere în Magistratură sau INM se poate rezolva cu acuratețe şi rapiditate folosind una dintre cele 20 de metode/forme „imbatabile” de lucru pe care le vei învăța și practica la curs.
Cursul se desfașoară pe durata a 4 zile consecutive, aproximativ 6 ore/zi și este un curs extrem de interactiv. Lucrăm pe rând, prin rotație și pe cronometru.

 • ANALITIC
 • Texte
 • GÂNDIRE LOGICĂ

La texte vei vedea la lucru unicul criteriu care te va pune mereu în situaţia de a nu greşi niciodată la itemi, fie că aceştia sunt itemi ţintă (aşadar trimit direct la anumite locuri din text), fie că sunt itemi complecși (idee principală, scop etc., care trimit indirect tot la text). În acest fel, vei reuşi să pui la lucru un „motor de căutare” foarte rapid şi eficient, care îţi asigură controlul asupra informaţiilor din texte.

Un element important dezbătut la curs este şi ordinea corectă de rezolvare a exerciţiilor de raţionament logic, care te ajută să îți planifici corect timpul la examen astfel încât să reuşești să finalizezi toate exerciţiile.

Dincolo de abordarea accentuat logică a fiecărei părți a cursului, o importanță deosebită se va acorda modului de abordare a examenului în întregul lui, insistându-se inclusiv pe aspectele psihologice, care de multe ori au un impact negativ major în rezultatul final dacă nu sunt identificate şi eliminate.

Ce primești la curs


 • Acces la toate orele de pregătire 
 • Materiale de pregătire (suport de curs, caiet de curs, materiale auxiliare, ustensile de scris)
 • Băuturi și gustări
 • Metodele imbatabile de lucru
 • Asistență & suport de la lector
 • Diplomă de participare

La final ești 100% pregătit să susții examenul de admitere cu șanse mari de a lua peste 80 puncte

Iată ce obții în urma participării la curs


După ce vei afla şi utiliza metodele imbatabile de rezolvare perfectate de către prof. Calin Cristian Pop, vei vedea exerciţiile de raţionament logic cu alţi ochi, răspunsurile vor veni mai rapid, vor fi clare şi vei avea totodată certitudinea că acestea sunt corecte. Te încadrezi în timp la examen, ai control, siguranță, punctajul tău creşte, iar şansele de a fi admis în magistratură cresc şi ele.

GARANȚIILE TALE

Acest program îți va fi de mare folos și poate face diferența dintre succes și eșec la examen. Iată de ce:

Indiferent de nivelul tău de pregătire, vei dobândi cunoştinţe în plus care să îți crească nota la raționament logic.      

Utilitatea cursurilor este garantată de rezultatele pe care le-am obţinut cu absolvenții cursului, admişi în magistratură.

Orice întrebare ai referitoare la proba de raționament logic va primi răspuns (metode, regulament, orice grilă).           

ASIGURĂ-ȚI REUȘITA LA EXAMEN

Înscrie-te acum la cursul avansat ca să fii admis!


Ce spun cei care au participat deja

Știi cât de mult contează să iei o notă mare la raționament logic?

Dacă nu promovezi examenul de data aceasta trebuie să o iei de la capăt cu examenul juridic...

Înscrie-te acum la curs și scapă de griji!

 PREȚ 

Cursul este mai accesibil decât o vacanță sau un telefon nou.
   Alege varianta care ți se potrivește.

BASIC

Curs Avansat de Raționament logic

+ 20 ore de curs | 4 zile

 • Acces la orele de raționament logic
 • Metodele imbatabile de lucru
 • Suport de curs + caiet de curs
 • Asistență permanentă de la lector
 • Diplomă de participare
 • Curs pregătire Interviu
 • Simularea interviului & feedback

1.590 ron

Plată în rate.

PROMO

Curs Avansat de Raționament Logic

           + 20 ore de curs | 4 zile

 • Acces la orele de raționament logic 
 • Metodele imbatabile de lucru
 • Suport de curs + caiet de curs
 • ​Asistență permanentă de la lector
 • Diplomă de participare
 • Curs pregătire Interviu
 • Simularea interviului & feedback

1.590 ron

1.300 ron

Plată în rate.Ofertă limitată. 

PREMIUM

Curs Avansat de Raționament Logic + Curs pregătire Interviu

+ 35 ore de curs | 7 zile

 • Acces la orele de raționament logic
 • Metodele imbatabile de lucru
 • Suport de curs + caiet de curs
 • Asistență permanentă de la lector
 • Diplomă de participare
 • Curs pregătire interviu
 • Simularea interviului + Feedback

3.280 ron

2.390 ron

Plată în rate.Ofertă limitată. 

Modalități de plată

Termene de plată

La proba de Raționament Logic, nu aș fi reușit să obțin un punctaj care să-mi asigure reușita în lipsa acestor cursuri. La examen, chiar am aplicat tot ceea ce ne-a predat domnul profesor Călin Pop și a funcționat, astfel încât, am reușit să dau răspunsuri corecte și să mă și încadrez în timpul foarte scurt de rezolvare a cerințelor. A fost un curs nu numai necesar, ci chiar suficient pentru a trece la proba următoare, cea a interviului.

Pregătirea Intensa m-a ajutat foarte mult să înțeleg regulile de logică și să le aplic în mod corect și într-un timp scurt. Totodată, pregătirea Intensa a fost extrem de utilă și prin faptul că acolo te întâlnești cu persoane care chiar au același scop, și ca urmare, toate discuțiile se orientează doar spre proba respectivă. Colegii discută, dezbat și, în acest mod, afli informații noi.

Cred că o pregătire individuală pentru proba de Raționament Logic este foarte dificilă, fără ajutorul unui mentor. Nu sunt informații de Drept pe care le poți asimila și în mod individual. Este alt domeniu, care presupune formule și tactici particulare de abordare a fiecărui tip de întrebare. Consider că aceste tehnici sunt aproape imposibil de văzut și de aplicat în mod corect, în lipsa unei îndrumări, mai ales din partea unui profesor de renume, precum domnul Călin Cristian Pop.

Celor care ezită, le-aș recomanda să aibă o atitudine deschisă și să accepte ajutorul oferit de către cursurile Intensa. Chiar și un punct în plus obținut datorită pregătirii din cadrul Intensa, se poate dovedi vital în momentul departajării candidaților.

Anamaria G. 
Admisă INM 2017

Bună, numele meu e Ani. Am participat la acest curs cu privire la Raţionament Logic + Interviu deoarece nu mă simţeam pregătită şi pot să spun sincer că m-a ajutat în condiţiile în care am reuşit să obţin un punctaj de 83 de puncte (raționament logic). Tocmai am ieşit de la simularea pentru interviu, pot să spun că este foarte foarte constructivă deoarece m-a ajutat să-mi depăşesc emoţiile şi să îmi dau seama unde anume greşesc şi ce mai pot să îmbunătăţesc pentru prestaţia mea astfel încă să pot să reuşesc cu brio să trec de examenul interviu şi să intru la INM.

Ani Ciopa
Admisă INM 2014

ASIGURĂ-ȚI REUȘITA LA EXAMEN

Rezervă-ti acum locul la curs!


CONTACT

Ai întrebări? Îți răspundem cu mare drag.

Ioana Nemeș

Training Coordinator

   

0755 687 646

contact@intensa.ro

Program: luni-vineri, orele 10-17.