Dai BACUL din Logică?

Învață tot ce trebuie să știi pentru a lua nota 10 la această probă. 

Curs de Logică pentru BAC, în perioada 25 - 26 aprilie 2020, la Cluj-Napoca

   

   

  

     

Elevii care susţin examenul de Bacalaureat pot alege pe baza profilului, una dintre cele 10 discipline: Biologie, Geografie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Informatică, Sociologie, Psihologie şi Logică, Argumentare și Comunicare.

Disciplina Logică, Argumentare și Comunicare este aleasă în fiecare an de peste 15.000 de candidaţi (în 2019 – 17.581 candidaţi), fiind pe locul 3 după biologie şi geografie.

Această alegere se bazează, în mare măsură, pe faptul că este o materie care, de către cei iniţiaţi în metodele specifice de abordare, se poate înţelege relativ repede şi poate aduce note mari, garantate, chiar de 10.

Din acest motiv, am creat alături de Prof. Dr. Călin Cristian Pop, cel mai bun profesor de Logică din România, asistat de Ela Radu, fostă cursantă care a obținut nota 10 la BAC, un curs special pentru elevii care vor să înţeleagă uşor şi repede această materie, pentru a obţine o notă mare la Bacalaureat şi a-şi creşte media pentru a ajunge la facultatea dorită, la buget.

      

Cursul de Logică pentru BAC este special conceput de către cel mai experimentat și apreciat profesor de logică din România, Prof. Dr. Călin Cristian Pop. După ce și-a dedicat activitatea didactică din ultimii ani exclusiv Raționamentului Logic din domeniul dreptului, predă în premieră o grupă de lucru deschisă pentru elevii înclinați către Logică, alături de Asistent Ela Radu, fostă cursantă care a luat 10 la BAC și actual membră a echipei Intensa.

La curs lucrăm pe subiecte specifice, astfel încât să fii 100% pregătit pentru BAC, indiferent de subiectele pe care le primești, ca să te ajute să obții nota 10.

Rezultatele pe care le-am obținut cu mii de cursanți, an de an cu notă maximă, sunt cartea noastră de vizită.

Te invităm să înveți tot ce trebuie să știi ca să iei
10 la BAC la Logică, în 2 zile, la Cluj-Napoca,
în inima Transilvaniei

 

DESPRE CURSUL DE LOGICĂ PENTRU BAC

                               

Cursul de Logică are loc în Cluj-Napoca, în weekend, unde timp de 2 zile, câte 7ore / zi cu pauze, participanții învață tot ce trebuie să știe ca să ia nota 10 la BAC.

​La curs nu se predă în modul tradiţional, ci accentul se pune pe gândirea logică, nu pe cât și cum memorezi.

Acest lucru este posibil cu ajutorul exerciţiilor special pregătite, pe care participanţii le vor rezolva pe rând, împreună cu profesorii. Vom aborda exerciţii de Logică într-un mod interactiv şi original astfel încât toţi cursanţii să înţeleagă şi să le rezolve cu uşurinţă la BAC.


Cursul este structurat astfel încât să răspundă perfect nevoilor oricărui elev, indiferent de nivelul de pregătire.

Acesta începe cu o parte introductivă, în care este explicată materia și regulile din spatele exerciţiilor de la examen, iar apoi se trece la explicarea și rezolvarea efectivă a acestora, după modelul celor de la BAC, pe cronometru, cu accent pe dezvoltarea unei înțelegeri care să acopere orice tip de exercițiu care poate apărea la această probă.

  

PROFESOR EXCEPȚIONAL ȘI APRECIAT DE MII DE CURSANȚI

               

Acest curs este conceput și susţinut de Prof. Dr. Călin Cristian Pop, cel mai apreciat profesor de Logică din România, asistat de Ela Radu, fostă cursantă care a obținut nota 10 la Bacalaureat. Călin Pop a lucrat până în prezent cu mii de cursanți, atât pentru pregătirea examenului de Raționament Logic pentru admiterea la Facultatea de Drept, cât şi cu avocați și juriști pentru examenul de admitere în Magistratură. Aceștia au obţinut rezultate de top în fiecare an.

Modalitatea imbatabilă de lucru folosită la cursuri, atât de apreciată de către participanţi, este una interactivă, în care există o comunicare fluentă şi deschisă între profesor - clasă.
Fiecare participant interacţionează cu profesorul prin rotaţie și fiecare primeşte atenţia cuvenită, plecând de la curs lămurit şi pregătit.

​Cursul m-a ajutat în primul rând să îmi dau seama că în 12 ani de școală nu am fost învățați să gândim cu adevărat, să procesăm informații și să facem conexiuni. Prin intermediul lui am descoperit ce înseamnă să îți dezvolți gândirea logică și să vezi lucrurile în ansamblu. D-nul profesor este, din punctul meu de vedere, singurul profesor adevărat cu care am avut de-a face. Un om absolut extraordinar și pe care mă bucur că am avut ocazia să îl întâlnesc.

Andreea Poenar
Participantă Curs Raționament Logic
2 - 7 Februarie 2019

CINE POATE PARTICIPA

Elevii din clasa a 11-a și a 12-a care vor să aleagă disciplina Logică la examenul de Bacalaureat

Elevii care au susținut simularea examenului cu o notă sub nivelul așteptărilor lor sau aceia care nu au promovat bacul la Logică.

Orice liceean care, deși nu susține Bacalaureatul la Logică, dorește să își dezvolte gândirea.

[...] E posibil să fi auzit de INTENSA, e probabil să dorești să te înscrii, dar mai mult decât atât, e necesar să o faci. De ce? Pentru coerență, înțelegere, cultură, umor, dexteritate, precizie, pentru o exteriorizare a unor informații care se transformă (umoristic, și totodată în cel mai serios mod) în cunoaștere. Am evoluat mult prin INTENSA, am avut cel mai cool prof. posibil, care nu m-a învățat să „bifez corect”, ci să gândesc. Cred că nu e nimic mai benefic și roditor decât să înveți să gândești, e o abilitate care, într-o lume atât de aglomerată, toxică, invadată de tot felul de concepte superficiale, nu te ajută doar la examen.  E o întreagă experiență de prietenie, introspecție, viziune și în final, succes. Sunt mai mult decât recunoscătoare. Mulțumesc! 🙂

Sara Breșleagă 
Participantă Curs Raționament Logic
16 - 19 Iulie 2019

CUNOȘTINȚĂ CU ECHIPA 

Profesor excepțional, apreciat de mii de cursanți & asistat de o fostă elevă de nota 10

Prof. Dr. Călin Cristian Pop

Asistent Ela Radu

​Vreau să mulțumesc întregii Echipe Intensa pentru profesionalism, este prima dată când am ocazia să particip la un curs în afara orașului natal și am rămas mai mult decât plăcut surprinsă. Despre domnul profesor...doar cuvinte de laudă, nu suficiente. Un om incredibil, și abia aștept să îl revăd.

Moldovan Cristina
Participantă Curs Raționament Logic
20 - 25 Aprilie 2019

OBECTIVELE CURSULUI

Iată ce obții în urma participării la curs și cum te ajută acesta să iei 10 la BAC

 • Elimini şansele de a lua o notă mică din cauza pregătirii incorecte sau insuficiente
 • Afli metoda corectă de pregătire şi o pui în practică
 • Rezolvi toate tipurile de exerciţii posibile de la examen
 • Îți dezvolți gândirea
 • Îţi creşti considerabil şansele de a lua 10 la BAC și astfel să intri la facultate, la buget
 • Primeşti răspuns la orice întrebare de la cel mai bun profesor de logică din România 
 • Pleci de la curs cu tot ce trebuie să știi ca să iei nota maximă

CÂND ȘI UNDE?

ORAR

Cursul va avea loc în perioada 25 - 26 Aprilie 2020. Locurile sunt limitate și se ocupă repede. Pentru a-ți asigura participarea la curs, înscrie-te din timp.

LOCAȚIE

Cursul are loc în Cluj-Napoca, la sediul Intensa Training de pe Str. București, nr. 74, etaj 1.

CAZARE

Dacă ai nevoie de cazare te ajutăm cu o locaţie de cazare din apropiere, la prețuri speciale pentru cursanți.
Cazarea nu este inclusă în preț.

Orar curs

Tematică

GARANȚII

1. Indiferent de nivelul tău de pregătire vei dobândi cunoştinţele de care ai nevoie pentru a lua 10 la BAC la logică. 

2. Orice întrebare sau nelămurire referitoare la examenul de Bacalaureat va primi răspuns de la profesori.

Iată ce spun elevii care au participat la Cursul de Raționament Logic 

​Vreau să încep prin a confensa că inițial nu am acordat multă credibilitate acestui curs, pe care mi l-au recomandat niște prieteni. După prima zi de curs, însă, deja obținusem o imagine de ansamblu mult mai mare, nu numai legată de logică și raționament, însă și despre viață, despre principii. Domnul profesor este ”grozav”, explicațiile sale sunt foarte clare și repetă de câte ori este nevoie. Știe să ne capteze atenția, are un umor aparte și ține cont de multe aspecte pe care puțini profesori le iau în seamă. Locul este frumos amenajat, am fost întâmpinați cu gustări și cafea de fiecare dată, personalul foarte stimat, creând o atmosferă optimă pentru studiu. Am fost foarte plăcut surprins, spre mirarea mea, și voi recomanda acest curs oricărei persoane, fie ea parțial interesată de logică și raționament, datorită complexității și importanței de care dă dovadă. Vă mulțumesc!

Lorenzo Dascălu
Participant Curs Raționament Logic
17 - 25 Noiembrie 2018

PREȚ

Alege varinta care ți se potrivește:

BASIC

Curs de Logică pentru BAC

 • Acces la toate orele de curs
 • Caiet de curs
 • Suport de curs
 • Asistență permanentă de la profesori
 • Răspuns la orice întrebare
 • Diplomă de participare
 • Apă, ceai și cafea
 • Simularea examenului + feedback 

490 RON

Plata se poate face în rate.

PREMIUM

Curs de Logică pentru BAC​ + Simularea examenului și feedback personalizat

 • Acces la orele de curs
 • Caiet de curs
 • Suport de curs
 • Asistență permanentă de la profesori
 • Răspuns la orice întrebare
 • Diplomă de participare
 • Apă, ceai și cafea
 • Simularea examenului + feedback

590 RON

Plata se poate face în rate.

Modalități și termene de plată:
Plata se poate face prin virament bancar (de la orice bancă) sau cash la sediul Intensa Training din Cluj-Napoca, în una sau două tranșe.
Dacă se optează pentru plata în rate, prima tranșă este în valoare de 200 lei și se poate achita în termen de 3 zile lucrătoare după efectuarea înscrierii și primirea confirmării din partea noastră pe e-mail.

​Cursul oferit de Intensa este, fără dar şi poate, motivul pentru care am intrat la buget. Inițial, am încercat să găsesc singur rezolvări la subiectele din anii trecuți, însă rezultatele nu au fost foarte reuşite. După participarea la curs, cunoşteam însă toate metodele necesare. În plus, simularea oferită după terminarea orelor reprezintă un mare avantaj, pentru că îți oferă posibilitatea să vezi cum să îți împarți timpul şi cât de bine te poți descursa sub presiunea de a răspunde la 60 de întrebări în 60 de minute.
Per total, cursul chiar reprezintă o investiție binevenită, deoarece îți creşte substanțial şansa să iei o nota cât mai mare în examenul de admitere.

Coste David
admis buget 2019

Testimoniale de la absolvenții cursului de Raționament Logic admiși pe primele locuri la buget

  

La examenul de admitere din iulie 2019, Ariana Ardelean, participantă la cursul de raționament logic în octombrie 2018, a avut a doua medie după olimpicii naționali.

  

   

  

Asigură-ți și tu nota 10 la Logică

Rezervă acum locul tău la Cursul de Logică pentru BAC din Cluj-Napoca!

   

Participarea la curs din timp este garanția șansei de a promova BACUL la Logică cu nota 10, deoarece cunoștințele dobândite se interiorizează mai ușor. 
Înscrie-te și tu!

Dai admiterea la Facultatea de Drept?

Dacă te gândești să dai admiterea la Facultatea de Drept, avem încă ceva care ți-ar putea fi de ajutor: un curs de raționament logic. Obține 10 la examenul de admitere și asigură-ți un loc la buget.

CONTACT

Ai întrebări? Îți răspundem cu mare plăcere.

Ela Radu

Asistent curs

0755 687 646 

contact@intensa.ro

Luni-Vineri, 10:00-17:00