Curs Logica pentru BAC - Intensa

   


Dai BACUL din logică?

Învață tot ce trebuie să știi pentru a lua nota 10 la această probă, de acasă, în 4 zile, fară să tocești. 


Curs de logică pentru BAC, în curând.


   

   

  

10 LA LOGICĂ LA BAC?

Elevii care susţin examenul de Bacalaureat pot alege pe baza profilului, una dintre cele 10 discipline: Biologie, Geografie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Informatică, Sociologie, Psihologie şi Logică, Argumentare și Comunicare.

Disciplina Logică, Argumentare și Comunicare este aleasă în fiecare an de peste 15.000 de candidaţi (în 2019 – 17.581 candidaţi), fiind pe locul 3 după biologie şi geografie.

Această alegere se bazează, în mare măsură, pe faptul că este o materie care, de către cei iniţiaţi în metodele specifice de abordare, se poate înţelege relativ repede şi poate aduce note mari, garantate, chiar de 10.

Pot alege logică la BAC următoarele profile: uman, servicii, artistic, pedagogic, educație fizică și sport, teologic. (Cei de la profil real nu pot alege logică la bac).

Din acest motiv, am creat alături de Prof. Dr. Călin Cristian Pop, cel mai apreciat profesor de logică din România, un curs online-live de pregătire eficientă care înlocuiește 100% interacțiunea din sală de clasă. 

Cursul este special conceput pentru elevii care vor să înţeleagă uşor şi repede această materie pentru a obţine o notă mare la Bacalaureat şi a-şi creşte media pentru a ajunge la facultatea dorită, la buget.

Învață în 4 zile tot ce trebuie să știi ca să iei 10 la BAC la logică, din confortul casei tale.


 

  

Ce este cursul de logică - profesor Călin Pop

  

DESPRE CURSUL DE LOGICĂ PENTRU BAC

                               

Cursul are loc în direct, pe platforma Zoom, video și audio pentru toți participanții, replicând fidel interacțiunea din sala de clasă.

Cursul de logică are loc în weekend, sâmbătă și duminică, câte 5 h/zi, cu pauze la fiecare 50 de minute.


La curs nu se predă în modul tradiţional, iar accentul se pune pe gândirea logică, nu pe memorare.
Pe discuții interactive, nu monolog.

Participanții învață tot ce trebuie să știe ca să ia nota 10 la BAC
 cu ajutorul exerciţiilor special pregătite, pe care aceștia le vor rezolva pe rând, împreună cu profesorul.

Vom aborda exerciţii de logică într-un mod interactiv şi original astfel încât toţi cursanţii să înţeleagă şi să le rezolve cu uşurinţă la BAC.


Cursul este structurat astfel încât să răspundă perfect nevoilor oricărui elev, indiferent de nivelul de pregătire.

Cursul începe cu o parte introductivă, în care este explicată materia și regulile din spatele exerciţiilor de la examen. 

Apoi se trece la exerciții, după modelul celor de la BAC, pe cronometru, cu accent pe dezvoltarea unei înțelegeri care să acopere orice tip de exercițiu care poate apărea la aceast examen.

Mesaj de la profesor

Mostră curs online interactiv

BENEFICIILE CURSULUI

Iată ce obții în urma participării la curs și cum te ajută acesta să iei 10 la BAC:

 • Înțelegi și reții materia mai repede și mai ușor, în doar 4 zile
 • Elimini şansele de a lua o notă mică din cauza pregătirii incorecte sau insuficiente
 • Afli metoda corectă de pregătire şi o pui în practică
 • Rezolvi toate tipurile de exerciţii posibile de la examen
 • Îţi creşti considerabil şansele de a lua 10 la BAC și astfel să intri la facultate, la buget
 • Primeşti răspuns la orice întrebare de la cel mai apreciat profesor de logică din România 
 • Pleci de la curs cu tot ce trebuie să știi ca să iei nota maximă la BAC, indiferent ce subiecte vin anul acesta 

  

PROFESOR EXCEPȚIONAL ȘI APRECIAT DE MII DE CURSANȚI

               

Cursul de logică pentru BAC este special conceput de către cel mai experimentat și apreciat profesor de logică din România, Prof. Dr. Călin Cristian Pop, cu o experiență de predat cu pasiune de 21 de ani.

Și-a dedicat activitatea didactică din ultimii ani raționamentului logic din domeniul dreptului și a lucrat până în prezent cu mii de cursanți care au obţinut rezultate de top în fiecare an.

Acum a deschis o grupă de lucru pentru elevii care vor sa dea bac din logica și să obțină o notă mare.

Modalitatea imbatabilă de lucru folosită la cursuri, atât de apreciată de către participanţi, este una interactivă, în care există o comunicare fluentă şi deschisă între profesor - clasă.

Fiecare participant interacţionează cu profesorul prin rotaţie și fiecare primeşte atenţia cuvenită, plecând de la curs lămurit şi pregătit.

Rezultatele pe care le-am obținut cu mii de cursanți, an de an cu notă maximă, sunt cartea noastră de vizită.

CINE POATE PARTICIPA?

Elevii din clasa a 11-a și a 12-a care aleg disciplina logică la examenul de bacalaureat

Elevii care au susținut simularea examenului cu o notă sub nivelul așteptărilor lor sau aceia care nu au promovat bacul la logică.

Orice licean care, deși nu susține bacalaureatul la logică, dorește să își dezvolte gândirea.

CÂND ȘI UNDE?

ORAR

Cursul va avea loc în curând.

LOCAȚIE - DE ACASĂ

Cursul are loc online, în direct pe platforma Zoom la data și orele stabilite. Cursul permite o interacțiune video și audio între toți participanții și profesor ca în sala de clasă, iar fiecare participant  va putea interveni oricând apare o nelămurire.

Orar curs

Tematică

GARANȚIILE CURSULUI

1. Indiferent de nivelul tău de pregătire vei dobândi cunoştinţele de care ai nevoie pentru a lua 10 la BAC la logică. 

2. Orice întrebare sau nelămurire  va primi răspuns de la profesor, iar orice aspect va fi repetat până când e înțeles de toată lumea.

Iată ce spun elevii care au participat la cursurile lui prof. Calin Pop

  

Cursul a fost o infuzie de cunoaștere, astfel că acum mă simt pregatită să dau examenul de bacalaureat, chiar și mâine, ceea ce nu aș fi putut spune înainte de a participa la curs. Ceea ce m-a determinat să mă înscriu este faptul că a fost ținut de domnul profesor Călin Pop, pe care îl admir și, având experiența anterioară a cursului de raționament logic, mi-am pus toată încrederea în calitatea și devotamentul său pedagogic.

Silvia Ruba
Participantă Curs online live de logică pentru BAC
23 - 25 mai 2020

În primul rând, vreau să îi mulțumesc domnului profesor pentru toată răbdarea lui și pentru tot ceea ce a reușit să mă învețe. La acest curs mi-a plăcut foarte mult faptul că domnul profesor a fost forte deschis cu noi și ne-a oferit răspunsuri la orice nelămurire aveam. Am ales acest curs pentru a reuși să învăț logica cât mai corect și pentru a obține o notă bună la Bac. Înainte de acest curs simțeam că unele lucruri legate de teorie, nu le stăpânesc foarte bine, dar acum sunt sigură pe tot ceea ce dețin și sunt convinsă că voi obține o notă satisfăcătoare. Chiar dacă acest curs s-a desfășurat online și nu am putut fi în aceeași clasă cu domnul profesor, am simțit căldura și dorința acestuia de a ne face să înțelegem tot ce ne dorim. Am fost un colectiv foarte frumos și foarte activ, învățând fiecare de la fiecare prin întrebările puse și răspunsurile pe care domnul profesor ni le dădea. Ca să concluzionez, sunt foarte fericită că am putut avea parte de această experiență și că am putut învăța foarte multe lucruri utile de la domnul profesor, pe această cale vreau să îi mulțimesc pentru tot ceea ce ne-a învățat.

Raluca Low
Participantă Curs online live de logică pentru BAC
23 - 25 mai 2020

Intensa a venit ca o binecuvântare în această perioadă grea. E greu să înveți singur, să reușești să parcurgi tot fără să omiți ceva important. Eu am mai participat la cursul de raționament logic din 12-15 Aprilie, si urmărind site-ul pentru acest curs, am observat cursul de logică pentru bac. Inițial am zis că voi face pregătire la școală dar situația s-a agravat și astfel am rămas cu proba a 3 a la bac fără nici un pic de materie. Am aplicat la acest curs fără să mă gândesc prea mult, după experiența minunată de la cursul de raționament logic aveam încredere maximă în domnul profesor. Până să fac cursul dacă îmi dădea cineva un test să îl fac singură nu luam mai mult de 4 în cel mai bun caz, și aia dacă aveam noroc. După curs am văzut altcumva bacul, cu mai multă încredere și speranță că voi reuși ceea ce mi-am propus. Vă felicit pentru munca depusă și pentru că sprijiniți cursanții moral, îi încurajați. Pe mine m-au ajutat foarte mult încurajările primite atât de la domn profesor, cât și de la fetele foarte simpatice care mi-au oferit informații de câte ori am avut nevoie. Mulțumesc pentru această experiență și dacă voi reuși să iau 10 în bac la logică o să vi-l dedic!

Cătălina Iakab
Participantă Curs online live de logică pentru BAC
23 - 25 mai 2020

PREȚ

Alege varinta potrivită nevoilor tale

BASIC

Curs de logică pentru BAC

 • Acces la toate orele de curs online în direct
 • Suport de curs pdf
 • Asistență permanentă de la profesor
 • Răspuns la orice întrebare
 • Diplomă de participare
 • Simularea BAC-ului + feedback 

490 ron

Plata se poate face în rate.

PREMIUM

Curs de logică pentru BAC + Simularea BAC-ului logică

 • Acces la toate orele de curs online în direct
 • Suport de curs pdf
 • Asistență permanentă de la profesor
 • Răspuns la orice întrebare
 • Diplomă de participare
 • Simularea BAC-ului + feedback

590 ron

Plata se poate face în rate.

Modalități și termene de plată
Plata se poate face online prin virament bancar, integral sau în 2 rate.

Prima rată este în valoare de 200 lei și se poate achita în termen de 3 zile lucrătoare după efectuarea înscrierii.

Absolvenți cu care ne mândrim

 

Am luat10! Explicațiile domnului profesor chiar au fost utile, m-au ajutat să pot obține punctajul maxim. Vă mulțumesc mult pentru susținerea pe care mi-ați acordat-o pe tot parcursul acestei perioade!

Cătuna Ștefania
Participantă Curs Raționament Logic
23 - 25 mai 2020

Vreau să mulțumesc întregii Echipe Intensa pentru profesionalism, este prima dată când am ocazia să particip la un curs în afara orașului natal și am rămas mai mult decât plăcut surprinsă. Despre domnul profesor...doar cuvinte de laudă, nu suficiente. Un om incredibil, și abia aștept să îl revăd.

Moldovan Cristina
Participantă Curs Raționament Logic
20 - 25 Aprilie 2019

Vreau să încep prin a confensa că inițial nu am acordat multă credibilitate acestui curs, pe care mi l-au recomandat niște prieteni. După prima zi de curs, însă, deja obținusem o imagine de ansamblu mult mai mare, nu numai legată de logică și raționament, însă și despre viață, despre principii. Domnul profesor este ”grozav”, explicațiile sale sunt foarte clare și repetă de câte ori este nevoie. Știe să ne capteze atenția, are un umor aparte și ține cont de multe aspecte pe care puțini profesori le iau în seamă. Locul este frumos amenajat, am fost întâmpinați cu gustări și cafea de fiecare dată, personalul foarte stimat, creând o atmosferă optimă pentru studiu. Am fost foarte plăcut surprins, spre mirarea mea, și voi recomanda acest curs oricărei persoane, fie ea parțial interesată de logică și raționament, datorită complexității și importanței de care dă dovadă. Vă mulțumesc!

Lorenzo Dascălu
Participant Curs Raționament Logic
17 - 25 Noiembrie 2018

[...] E posibil să fi auzit de INTENSA, e probabil să dorești să te înscrii, dar mai mult decât atât, e necesar să o faci. De ce? Pentru coerență, înțelegere, cultură, umor, dexteritate, precizie, pentru o exteriorizare a unor informații care se transformă (umoristic, și totodată în cel mai serios mod) în cunoaștere. Am evoluat mult prin INTENSA, am avut cel mai cool prof. posibil, care nu m-a învățat să „bifez corect”, ci să gândesc. Cred că nu e nimic mai benefic și roditor decât să înveți să gândești, e o abilitate care, într-o lume atât de aglomerată, toxică, invadată de tot felul de concepte superficiale, nu te ajută doar la examen.  E o întreagă experiență de prietenie, introspecție, viziune și în final, succes. Sunt mai mult decât recunoscătoare. Mulțumesc! 🙂

Sara Breșleagă 
Participantă Curs Raționament Logic
16 - 19 Iulie 2019

  

  

   

  

Asigură-ți și tu nota 10 la logică la BAC

Rezervă acum locul tău la Cursul de Logică pentru BAC!

   

CONTACT

Ai întrebări? Îți răspundem cu mare plăcere.

Ela Radu

Training Coordinator

0755 687 646 

contact@intensa.ro

Luni-Vineri, 10:00-17:00