Webinar gratuit INM si barou - Intensa


WEBINARII GRATUITE

 26-27 iunie 2024


26 iunie: Obligațiile și probele în procesul civil 

+ rezolvare grile

27 iunie: Parte importantă din materie la Procedură Penală 

+ rezolvare grile

Te susținem în pregătirea pentru examen cu o serie de webinarii utile.Cu drag te invităm să participi la o serie de webinarii utile, unde vei descoperi metodele și strategiile care te vor ajuta să înțelegi mai bine materia și să te pregătești pentru examenul viitor.


Webinar 1:  Obligațiile și probele în procesul civil + rezolvare grile


Data: 26 iunie 2024
Ora: 15:00 (1h 30 min)

Online LIVE pe Zoom
Prof. Av. Sidonia Culda

Webinar 1:   Parte importantă din materie la Procedură Penală + rezolvare grile


Data: 27 iunie 2024
Ora: 15:00 (1h 30 min)

Online LIVE pe Zoom
Prof. Av. Tiberiu T. BanCe primești odată cu webinarul gratuit?

 • În total 1,5 h de pregătire intensă cu informații valoroase care te ajută în pregătire
 • Parcurgerea unui calup important de materie 
 • Explicații personalizate
 • Răspunsuri la întrebările care te frământă
 • Metode eficiente de pregătire individuală
 • Atenționări cu privire la greșelile de care să te ferești, pe care o mare parte din candidați, din păcate, le fac
 • Interacțiune de calitate cu un profesor apreciat și alți colegi motivați, ca tine

Cum funcționază webinariile gratuite?

Pași de urmat pentru rezervarea locului:

 • Rezervi locul gratuit și primești e-mail de confirmare (verifică și în spam)
 • Primești pe e-mail un reminder înainte de începere
 • Te conectezi pe link-ul primit
 • Vizionezi webinarul & poți pune întrebari în direct lectorului
 • Ai nevoie doar de laptop/telefon și conexiune wifiCine poate participa?

Înscrierile sunt deschise pentru candidații care urmează să susțină examenul în sesiunea 2024.Iată ce spun alți participanți la webinarile Intensa

 Elena D. participant webinarii gratuite octombrie 2021

Pregătirea și experiența profesională a profesorilor-îndrumători este de înaltă calitate. Formatul cursurilor este apreciabil. Informațiile transmise despre dificultatea examenului sunt realiste și "te pun în gardă". Mie mi-a plăcut foarte mult și îmi plac, în special, profesioniștii dreptului, care, în calitate de îndrumatori, se ocupă de cursurile dumneavoastră. Va mulțumesc! 

 Laura A. participant webinarii gratuite octombrie 2021

Am fost încântată de webinarul gratuit, în special datorită atitudinii relaxate a tuturor participanților, a caracterului interactiv al discuției, dar și calității informațiilor furnizate. Dată fiind complexitatea pe care o prezintă domeniul juridic, consider că merita avută în vedere orice nouă oportunitate de a intra în contact cu specialiști în domeniul dreptului. 

 Cruceru Sidonia  participant webinarii gratuite iunie 2021

Sincer, nu știu de unde să încep confesiunea mea și unde să termin. Mi se pare că nu pot sa exprim tot ce îmi vine în minte, mi se pare că termenii, cuvintele nu pot cuprinde ceea ce vreau să exprim cu adevărat.  Până acum câteva zile nu am știut că există o comunitate Intensa și mai ales că este atât de mare. Echipa Intensa mi se pare extraordinară! Am fost încântată de acești oameni de la prima convorbire cu domnișoara care a răspuns apelului meu către Intensa. Un om cald, plăcut, răbdător. Profesorii sunt oameni extraordinari, oameni de excepție, nu mă săturam să-i ascult vorbind, explicându-ne și sfătuindu-ne. Am admirat enorm de mult faptul că au stat alături de noi pentru terminarea tuturor discuțiilor începute, chiar dacă asta a însemnat depășirea timpului alocat webinariului gratuit. Am înțeles că timpul domniilor lor este petrecut cu noi din pasiune și nu din obligație! Când îți propui să ,,pleci,, la acest drum, al admiterii în magistratură, cunoști două elemente: faptul că tu ești un om serios în ceea ce privește învățatul și că îți dorești foarte mult să ajungi acolo. Nimic altceva. În urma discuțiilor cu profesorii la webinariile gratuite, am realizat ce înseamnă cu adevărat acest proiect și care este cu adevărat amploarea acestuia (comparativ cu modul în care îl,,vedem,, noi din confortul casei noastre). Am înțeles cât trebuie să înveți, cum trebuie să abordezi materia, ce alte trepte/probe ale examenului trebuie parcurse, care este importanța pregătirii și pentru aceste probe și mai mult, am înțeles, cât de important este să ai alături specialiști care să te ajute, să te coordoneze, să te învețe și nu în ultimul rând să te încurajeze. Toți simțim nevoia susținerii și atunci când susținerea vine din partea unor profesioniști te simți încrezător! Pentru toate aceste motive, pentru faptul că îmi doresc să ajung magistrat, pentru curajul pe care mi l-au transmis profesorii și pt faptul că nu voi pleca la acest drum singură, ci alături de această echipă extraordinară, echipa Intensa, am ales să fac primul pas, am decis să mă înscriu la cursul de pregătire PREMIUM și sper în reușita mea viitoare!

 Pițigoi Cristina Andreea participant webinarii gratuite aprilie 2021

Cursurile sunt foarte bine explicate. Profesori înțelegători, foarte bine pregătiți, binevoitori să răspundă oricărei nelămuriri legată de materia pentru admitere. Noțiuni, tehnici, informații prețioase, sfaturi și pasi pentru o pregătire completă și pentru succes garantat.

Sabou Ioana participant webinarii gratuite aprilie 2021

Este foarte folositor pt.cei care studiem Dreptul, pe mine una ma ajutat sa îmi stabilizez multe informații pe care nu le înțelegeam.Acuma sunt studenta în anul 2 și cu siguranță o sa va caut când o sa ma pregătesc pt.examenul final.Sunteți minunați!Aveți niște profesori "care merita tot respectul "!Va multumesc pe acesta cale pentru tot ce faceți! 

Ștefănescu Loredana participant webinarii gratuite aprilie 2021

Am aflat foarte multe informații folositoare despre metode de a învăța mai eficient, despre tehnici de rezolvare a grilelor, despre structurarea materiei și întocmirea unui calendar pentru a învăța mai ușor materia. Am mai participat și la alte webinarii și m-au ajutat foarte mult.

Camelia Săvescu participant webinarii gratuite, februarie 2021

Aceste webinarii mi se par a fi foarte utile. În primul rând, răspund nevoii noastre de a cunoaște modalitățile de examinare și exigențele examenelor. În al doilea rând, profesionalismul cadrelor didactice și modul de explicare este unul atractiv și interactiv, acestea fiind dispuse să răspundă la întrebarile noastre. În al treilea rând, orice nelămurire legată de materii, de examene și de această profesie, este lămurită în urma acestor webinarii. Concluzia mea este că ajută extrem de mult prin prisma faptului că îți clarifică toate dubiile legate de examene. Ori de câte ori aș avea ocazia aș participa la ele.

A.M participant webinarii gratuite, februarie 2021

În momentul de față sunt studenta la drept, anul 2. Încep prin a preciza acest aspect deoarece, deși sunt ,,micuță" și fără a parcurge materiile cuprinse în programele de admitere în profesie, văd utilitatea acestor webinarii pentru cei care cochetează cu profesiile juridice. Mie mi-au placut mult, sunt bogate în informații și mi-au oferit o structură despre cum este necesar să se învețe pentru a se sedimenta informațiile. Ceea ce am remarcat și super apreciat este personalul foarte bine pregătit! Mulțumim mult!

Mai multe testimoniale

A.B participant webinarii gratuite, februarie 2021


Apreciez faptul că lectorii au fost deschiși și că au încercat să răspundă la cât mai multe întrebări. Aceste webinarii mi-au amplificat motivația și dorința de învățare. Consider că, înainte de webinarii eram mai negativistă, mai puțin motivată și sceptică, însă după aceste webinarii m-am simțit mai motivată și cred că am mai mare încredere în reușită la examen. Atmosfera a fost una caldă, deschisă și placută.

A.P participant webinarii gratuite, februarie 2021


Vă mulțumesc că veniți în sprijinul nostru prin organizarea acestor webinarii. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că  mi s-au oferit informațiile cheie de care aveam nevoie pentru fiecare materie. În urma acestor webinarii am învățat cum să îmi repartizez timpul pentru fiecare materie până la examen și metoda de învățare. Atmosfera de la webinarii a fost una mai mult decat plăcută și degajată, iar profesorii și-au dat toată silința, într-un timp relativ scurt, să ne explice toate elementele esențiale de care avem nevoie pentru examen.

Anonim participant webinarii gratuite, august 2020


Mi-a plăcut faptul că toți profesorii și-au dat interesul să ne explice cât mai multe lucruri punctuale care să ne ajute efectiv la examen, reprezentând un sprijin real. Această serie de webinarii m-a ajutat prin faptul că am înțeles că pentru fiecare probă trebuie să te pregătești cu la fel de multă seriozitate. M-a ajutat foarte mult și bibliografia recomandată, în special la drept civil. 

Tanța M. participant webinarii gratuite, mai 2020


Mulțumesc pentru posibilitatea de a participa la acest webinar! Adresez mulțumiri domnului Tiberiu Ban pentru disponibilitatea de a ne oferi răspunsuri clarificatoare la multitudinea și diversitatea problematicilor potentialilor candidați; totodată, în mod special, aș vrea să îmi exprim considerația pentru domnii profesori Ban care de la început au știut să ofere la materia dreptului procesual penal o abordare aprofundată, dar în același timp ușor de abordat și de asimilat candidaților care nu au practicat în sfera dreptului penal.

Daniel V. participant webinarii gratuite, feb. 2020


Mi se pare foarte eficient să participi la webinar deoarece se explică bine și profesorii de la Intensa sunt deschiși. Interacțiunea cu persoane care au experiență în domeniu și un bagaj de cunoștințe mare, e benefic pentru cei care se pragătesc de admitere. Drept urmare, orice explicație sau sfat din partea dumnealor este binevenit.


Claudia H. participant webinarii gratuite, iul. 2019


Nu știu dacă cineva monitorizează mesajele răspuns, dar am simțit nevoia să vă mulțumesc. E salutar ce faceți, webinariile gratuite nu sunt doar o bună reclamă și o modalitate, cu siguranță eficienta, de a câștiga viitori cursanți la seminariile pe care le organizați, ci sunt totodată și o dovadă că faceți cu drag ceea ce faceți. Felicitări. Aștept cu nerăbdare să ne vedem online.”


V. Adriana participant webinarii,  iul.2019


Am participat  în ultimele săptămâni la webinariile gratuite susținute de Intensa și ce m-a încântat cel mai mult a fost determinarea profesorilor. Aceștia nu au tratat aceste webinarii cu superficialitate (până la urmă erau gratuite), ci chiar și-au dat toată silința să ne împărtășească informații utile privind materia, dar și sfaturi cum să ne organizam timpul de lucru sau cum să ne menținem moralul ridicat. De asemenea, sinceritatea și optimismul acestora m-au determinat sa îmi dau seama ca aceste cursuri nu înseamnă doar pregătire profesională și atât, ci și organizare, pregătire psihica și, cel mai important, pregătirea candidaților nu doar pentru o admitere, ci pentru profesia in sine.


    


Ai nevoie de ajutor?

Pentru orice intrebări ne poți contacta de luni până vineri, între orele 10:00-17:00.

Ela Radu
Training Coordinator