Coaching pentru performanță

CONȘTIENTIZARE

1. Pregătire pentru interviul de admitere în magistratură

În experiențele individuale de pregătire pentru interviul de admitere în Magistratură sau la INM, candidații au avut următoarele rezultate:

 • Au obţinut primele 3 note din ţară la interviu
 • 98 % dintre candidaţii cu care am lucrat în perioada 2016-2021 au obţinut peste nota 7 la interviu
 • Şi-au conştientizat şi apoi depăşit principalele frici sau blocaje care i-au împiedicat în trecut să  fie admişi după interviu
 • Au fost admişi după 3 -7 eşecuri la interviu
 • Şi-au găsit motivaţia autentică pentru care vor să devină magistraţi şi au transmis-o comisiei de interviu într-un mod natural şi asumat
 • Au căpătata mai multă încredere în ei, mai multă relaxare şi control la interviul de admitere în Magistratură sau la INM
 • Şi-au făcut ordine în gânduri pentru a se putea exprima cu claritate şi uşurinţa, surprinzând esenţa
 • Au trecut de interviu şi au fost admişi în profesie chiar în cazuri excepţionale în care şansele erau extrem de mici
 • S-au pregătit pentru interviul de admitere la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie


 • Ce nu facem în cadrul pregătirii:

  - nu învăţăm spete pe de rost

  - nu învăţăm aforisme pe de rost

  - nu învăţăm modele pe de rost

  - nu învăţăm motivaţii pe de rost, în schimb lucrăm pentru a descoperi adevărata ta motivaţie

  - nu ne inhibam emoţiile, ci învăţam să le ţinem sub control sau să la exprimăm într-un mod adecvat la interviu

  - nu pretindem că suntem altcineva, ci şlefuim personalitatea autentică a fiecăruia

  - nu judecăm, nu criticăm, nu schimbăm pe nimeni, fiecare este unic şi este perfect în felul său, iar scopul orelor este de a te ajuta să vezi şi tu asta la tine pentru a te simţi încrezător şi competent atunci când te prezinţi la interviu

2. Coaching pentru performanță în studiu

În experiențele de lucru, candidații au avut următoarele rezultate:

 • Au fost admişi după mai multe eşecuri 
 • S-au remontat să studieze  cu forțe proaspete și o nouă perspectivă
 • Şi-au găsit motivaţia pentru a studia zi de zi fără să mai apară demotivarea sau autosabotarea
 • Au depăşit stările joase care apar în timpul unui proces lung de pregătire pentru a susţine un examen dificil (admitere inm, magistratură, barou, notariat)
 • Au căpătata mai multă încredere în ei
 • Au identificat adevăratele motivaţii pentru care au ales această carieră
 • Au identificat blocajele care i-au împiedicat să fie admişi în trecut şi le-au depăşit

Cum te poate ajuta coaching-ul pentru a obține performanța în studiu?

Am observat de-a lungul ultimilor 10 ani în care pregătim candidați pentru examenele de admitere în profesiile juridice, că pe lângă aspectul academic, al cunoștințelor acumulate, există și alți factori la fel de importanți care pot influența traiectoria carierei juridice propuse.

Acestea pot fi dezechilibre în relațiile cu persoane apropiate, lipsa motivației, o atitudine pesimistă vis-avis de reușita la examen, frica de eșec, o problemă de sănătate, dezechilibre emoționale pe fondul unui esec sau unui efort intelectual intens, etc.

Cum te poate ajuta coaching-ul pentru performanță în studiu sa fii admis?

 • Te ajută să îți găsești un echilibru între viața personală și studiu astfel încât să ai timp să faci ceea ce îți place, fiind în același timp productiv
 • Te ajută sa te menții într-o formă focusată când studiezi, astfel încât studiul să devină o plăcere
 • Te ajută să îți clarifici atitudinea față de viitoarea ta profesie și să găsești DE CE-ul tău interior profund care îți va da energie când dai de greu
 • Te ajută să elimini blocaje și frici care te-ar putea împiedica sa fii admis la examen
 • Te responsabilizează să faci ceea ce ți-ai propus și te aduce înapoi pe drumul tău dacă te-ai îndepărtat
 • Și multe altele….La ce să te aștepți?

Întâlnirile au loc sub forma unor discuții extrem de interesante cu coach-ul tău, Bogdan Gherman. 

Coaching-ul reprezintă un proces de conștientizare și dezvoltare personală prin care ești susținut și însoțit de către un coach pentru a-ți atinge un anumit țel, scop sau rezultat în plan personal sau în cazul nostru, în plan profesional.

La fel cum în sport coaching-ul ajută campionii să devină din ce în ce mai buni depășind de la o competiție la alta propriile recorduri, și în carieră, prin coaching-ul pentru performanță, poți deveni mai inspirat, mai precis în deciziile luate, mai motivat, mai sigur pe acțiunile întreprinse și mai capabil de a depăși cu succes situațiile complexe ce pot apărea în timpul pregătirii pentru examen.

Poți să nu schimbi nimic în felul în care gândești și faci lucrurile și să obții aceleași rezultate pe care le-ai realizat până acum. Sau poți să-ți îmbunătățești felul în care gândești și faci lucrurile ca să obții rezultate diferite de cele de până acum și să treci astfel la următorul nivel.

Şedinţele au loc telefonic, pe Zoom, sau în Cluj-Napoca, pe str. Bucureşti nr. 74 la sediul Intensa.

Accesează calendarul și alege:

- Sesiune introductivă coaching - dacă nu ai mai făcut până acum
- Sesiune coaching informal (sau pachet)  - pentru sedințe normale de coaching
- Coaching pentru pregătirea interviului de admitere în magistratură - dacă vrei să te pregătești țintit pentru interviu


A fost foarte fain coach Bogdan. Mie cred că mi-a schimbat viața prin cele ce ni le-a spus. Mulțumesc mult!

Ștefania
Magistratură

Va multumesc din suflet tuturor celor de la Intensa. Faceti o treaba minunata acolo. Mare parte din reusita mea se datoreaza lui Bogdan G. M-a facut sa cred ca pot si ... am putut. Va doresc un 2018 plin de admisi.

Mihai 
Magistratura

multumesc! multumesc pentru tot! nu stiu daca va mai amintiti, ca aveti multi candidati la pregatire, dar in ultima zi de coaching am facut cu dvs mai multe citate si unul din ele, singurul pe care l-am facut bine, mi-a picat la examen. cred ca a contat. si exemplele de la calitati si altele. parerea mea personala e ca faceti o treaba minunata! va doresc succes in continuare si numai bine! multumesc inca o data pentru tot!

Ionuț
Magistratura

Am descoperit un mediu primitor si un om deosebit. Simplu in aparenta dar omenos si nemarginit in aptitudinile sale. Desi nu judec dupa aparente, asteptarile mi-au fost depasite! Profesionalismul e la el acasa. Va recomand cu toata increderea!

Nicolae-Alexandru
Magistratura

Domnul profesor este extraordinar! M-a ajutat enorm sa gandesc si sa ma comport la acest examen. Se straduieste in permanenta sa scoata ce e mai bun din noi si sa ne finisam calitatile. M-a ajutat mult sa scap de emotiile acestui interviu prin sfaturile deosebite pe care mi le-a dat.

Ioan Alexandru
Magistratura

orele de coaching au fost antrenante, am invatat lucruri despre cum sa imi stapanesc emotiile la factori de stres, tehnici inedite de care sunt foarte multumit. Pot spune cu toata sinceritatea ca au fost foarte folositoare iar domnul profesor a dat dovada de un real profesionalism.

Teodor
Magistratura

Am fost mai reticent la inceput, mi-a fost mai greu sa va cred, dar pana la final am inteles directia in care voiati sa mergeti si care e scopul. Scopul era potentarea increderii, cunoasterea adevaratului potential si inlaturarea fricilor, blocajelor existente, scop care a fost atins.

Marian
Magistratura

Întrebări frecvente

Cum mă pot programa?

Programarea se poate realiza online, pe site-ul Intensa, selectând tipul de ședință dorit, respectiv data și intervalul orar, din calendarul afișat.

Cine poate beneficia de aceste ședințe?

Ședințele de coaching sunt destinate persoanelor care doresc să își îmbunătățească viața personală, sau profesională.

Cât durează o ședință de coaching individuală?

Durata unei ședințe de coaching este afișată în meniul de pe site, respectiv aceasta poate dura 1 oră sau 1 oră și 30 de minute.

CONTACT

Ai nevoie de ajutor?

Pentru orice alte detalii, ne poți contacta de luni-vineri, între orele 10-17.

Ela Radu
Training Coordinator

contact@intensa.ro | 0755 687646