Vrei să intri la facultatea de drept din București?

Înveți cum să obții un punctaj mare la examenul de admitere și să intri la buget.

Curs de pregătire pentru admitere la Facultatea de Drept din București, în perioada 29 ianuarie - 20 februarie 2022 ONLINE LIVE


  

EXAMENUL DE ADMITERE

Examenul de admitere la Facultatea de Drept din București se face pe baza punctajului obținut la concursul de la materiile Limba Română (50% din nota),  Economie (30% din nota) și Logică (20% din nota). 

Proba de logică este introdusă pentru prima dată la admiterea din anul 2022 și este un element de noutate pentru toți candidații. Această parte a examenului va face, probabil, departajarea între notele foarte bune și notele bune, respectiv între buget și taxă. Din acest motiv, se impune o pregătire adecvată, cu un profesor cu experiență în acest tip de examen, așa cum e prof. Călin Pop, lector Intensa, care a pregătit în ultimii 8 ani candidații pentru admiterea la drept la Cluj  și a obținut în fiecare an prima cea mai mare notă cu cursanții Intensa (a se vedea secțiunea de testimoniale pentru detalii).Proba de verificare scrisă  a examenului de admitere are ca scop verificarea capacității de a înțelege și de a aplica cunoștințele de gramatică, ortografie, economie și raționament logic.

În fiecare an, aproximativ 1200 de candidaţi susţin examenul de admitere la facultatea de drept ca să ocupe unul dintre cele aprox. 300 locuri la buget sau cele 300 locuri la taxă (4700 lei/an). Examenul de admitere este un examen dificil, cu o concurență acerbă unde doar cei mai buni sunt admiși, iar dintre ei, doar cei cu adevărat pregătiți sunt admiși la buget. Cursul propus este soluția optimă de pregătire pentru reușită, în special pentru cei care doresc să fie admiși la buget.

Cursul de pregătire pentru admiterea la Facultatea de Drept este primul curs de pregătire din țară destinat pregătirii pentru acest examen. Acoperă toate cele 3 module: limba română (materia claselor V-VIII), economie (clasa a XI-a) și logică (nou introdusă). Structura cursului prezinta avantaje care permit cursanților să se pregătească intr-un timp mai scurt, mai eficient, din confortul casei, alături de profesori dedicați, cu experiență pentru acest tip de examen, crescând considerabil șansele de a intra la buget.

La curs se lucrează toate tipurile de exerciții de la examen, astfel cursanții sunt la final 100% pregătiți pentru examenul de admitere, indiferent de subiecte sau de nivelul lor la începutul cursului.

Cursul apare după succesul din ultimii 8 ani în care am obținut în fiecare an locul 1 la admiterea la facultatea de drept din Cluj-Napoca, cu sute de cursanți admiși la buget.

 

DESPRE CURS

Cursul de pregătire pentru admiterea la Facultatea de Drept are loc online live, iar participanții învață tot ce trebuie să știe ca să fie admiși la buget la toate cele 3 materii de concurs.

Cursul de pregătire pentru admiterea la Facultatea de Drept din București are o structură unică în țară, vizand integrarea cunostintelor necesare pentru a promova examenul cu o notă mare, de buget.


Acest lucru este posibil cu ajutorul exerciţiilor special pregătite de logică, gramatică, ortografie si economie pe care participanţii le vor rezolva pe rând, împreună cu profesori experimentați în acest tip de exameninare.Cursul este structurat astfel încât să răspundă perfect nevoilor oricărui candidat, indiferent de nivelul de pregătire și se desfășoară pe durata a patru weekend-uri. 


Acesta începe cu o parte introductivă, teoretică, prin care cursanții înțeleg logic materiile, fără să tocească, apoi sunt explicate regulile din spatele exerciţiilor de la admitere, iar în final se trece la rezolvarea efectivă a exerciţiilor, după modelul celor de la admitere.


PROFESORII CURSULUI 

prof. Camelia Sandu
Limba română

Mai multe

Sandu Camelia, profesorul de limba română din echipa Intensa, predă de 34 de ani și adoră să fie profesor. Este o fire veselă, răbdătoare, empatică și serioasă. Este convinsă că împreună, după acest curs, cursanții vor putea ajunge la rezultatul dorit de fiecare deoarece motivația, disciplina și studiul sunt factorii principali care conduc spre reușită. Iar când acestea au loc în cadrul potrivit, fiecare scoate tot ce e mai bun din el.

Orele de română sunt interactive, iar atmosfera este relaxantă. Oricând nu înțelegi ceva, poți să întrebi cu încredere, iar dânsa îți va explica, în diferite moduri, ori de câte ori este nevoie. Pune accentul pe înțelegerea clară a itemilor, explicând noțiunile de vocabular, fonetică sau sintaxă, punând accentul pe ”capcanele” limbii române. Împreună veți învăța logic toată gramatică și veți ajunge la o cunoaștere mult mai subtilă a problemelor de limbă, pentru că nimic să nu vă ia prin surprindere la examen.

Încrederea în capacitatea de a face față provocărilor va crește cu siguranță după participarea la un curs cu prof. Camelia Sandu.

prof. Dr. Călin Cristian Pop
 Logică (Gândire critică)

Mai multe

Prof. Dr. Călin Cristian Pop este cel mai apreciat profesorul de logică din România. A lucrat până în prezent cu mii de candidați, atât pentru examenul de admitere la facultatea de drept, cât şi pentru examenul de admitere în magistratură, care are cerințe similare.

A obținut în ultimii 8 ani cu cursanții pregătiți la Intensa (admiterea la drept la Cluj din logică) prima cea mai mare notă în fiecare an.

Cursanţii spun despre el că este cel mai bun profesor pe care l-au cunoscut vreodată şi îl apreciază pentru modul său original de a preda, făcând o materie dificilă să fie nu doar uşor de înţeles, dar şi distractivă.

prof. Minodora Bîrza
Economie

Mai multe

Minodora Bîrză este formată la Universitatea „BABEŞ- BOLYAI” din Cluj - Napoca şi este profesorul de economie în echipa Intensa. Cu experienţa de peste 18 ani în învățământ, este profesor cu grad didactic I, membru Comisia pentru Olimpiade școlare, evaluator la olimpiadă, iar în prezent predă economie la un liceu cu profil economic şi pregăteşte elevi de elită pentru acest examen.

Stilul său de predare este de a susţine cursanţii să înţeleagă logic economia, cu exemple practice şi uşor de reţinut din viaţa reală, fără să tocească, fără să se piardă în detalii irelevante. Materia este simplificată şi prezentată în aşa fel încă să fie înţeleasă foarte uşor de toţi cei prezenţi la curs, exact pe specificul examenului de admitere de la Bucureşti.

Într-un stil antrenant, fără barierele clasice dintre profesor şi elev, orice întrebare de economie va primi un răspuns pe nivelul de înţelegere al cursanţilor, iar pentru cei care își dau interesul, se vizează punctaj maxim la partea de economie a examenului de admitere.

CINE POATE PARTICIPA

Candidații la examenul de admitere la facultate de drept din București din acest an.

Elevii din clasa a X-a şi a XI-a care se gândesc să urmeze facultatea de drept şi vor să se pregătească din timp.

Candidaţii care au mai susţinut examenul, au fost respinşi și îl vor susține din nou în acest an.

OBIECTIVELE CURSULUI

Iată ce obții în urma participării la curs și cum te ajută acesta să intri la buget:

 • ai siguranța unei pregătiri complete într-un singur loc la toate cele 3 materii
 • elimini şansele de a fi respins la examenul de admitere din cauza pregătirii incorecte sau insuficiente
 • afli metoda corectă de pregătire pentru fiecare materie şi o pui în practică
 • rezolvi toate tipurile de exerciţii posibile de la examen la română, economie și logică
 • treci prin toată materia inclusă la examen
 • îţi creşti considerabil şansele de a fi admis la buget 
 • înveţi să te încadrezi în timp la examen
 • îți cunoști viitorii colegi de la facultatea de drept și ai ocazia de a te autoevalua în raport cu grupul
 • primeşti toate informaţiile necesare ca să fii admis la buget într-un mod de predare plăcut
 • te pregătești cu 3 profesori cu experiență care comunică între ei pentru a-ți oferi cadru ideal de pregătire

Exemplu rezolvare problemă la GÂNDIRE CRITICĂ

Vadan Andrei

participant la curs online, martie 2021


A fost o experiență unică, cu un profesor de nota 10. Modul de predare este unul pe care nu l-am mai întâlnit până acum, un mod de predare complex, dar în același timp ușor de înțeles. Un lucru de apreciat este că profesorul îți răspunde la orice întrebare și îți explică cu calm de câte ori este nevoie până înțelegi. A fost un curs foarte constructiv care m-a ajutat foarte mult [...]. Mulțumesc echipei Intensa pentru aceste servicii.

CÂND ȘI UNDE?

ORAR

Cursul se desfășoară conform următorului orar:
29-30 ianuarie 2022
05-06 februarie 2022
12-13 februarie 2022
19-20 ianuarie 2022 + modul logică
+ simulare examen în iulie 2022
În total, peste 50 de ore de pregătire.

LOCAȚIE


Cursul are loc cu succes ONLINE LIVE în același standard calitativ, cu aceleași rezultate (locul 1 la admitere obținut de cursanții Intensa) într-un mod antrenant, interactiv și plăcut de urmărit de către cursanți.

Doar 30 de locuri disponibile.

GARANȚII

1. Indiferent de nivelul tău de pregătire vei dobândi cunoştinţele de care ai nevoie pentru a fi admis la buget.

2. Utilitatea cursurilor este garantată de rezultatele pe care le-am obţinut cu sute de participanţi, admişi la facultatea de drept la buget.

3. Orice întrebare sau nelămurire referitoare la examenul de admitere va primi răspuns de la profesori.

Testimoniale de la absolvenții cursului admiși pe primele locuri la buget la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca

În 2021, Antonia Grec, participantă la cursul de raționament logic, a fost admisă pe locul I la buget la Cluj.

În 2019, Ariana Ardelean, participantă la cursul de raționament logic, a obținut nota 9.87 la examenul de admitere.

În 2017, Andrada, participantă la cursul de raționament logic, a obținut cea mai mare notă la proba de Raționament Logic.

În 2016, Tudor, participant la cursul de raționament logic, a obținut cea mai mare notă la proba de Raționament Logic.

În iulie 2016, Andra Haiduc, participantă la cursul de raționament logic, a fost adisă pe locul I la Facultatea de Drept din Cluj. 

Opiniile cursanților despre cursul online de pregătire pentru examenul de admitere la Facultatea de Drept.

Investiție curs

Investiția în curs este echivalentul a 32 lei/oră, mai ieftin decât orice oră de meditații

BASIC

Curs de pregătire pentru admiterea la Facultatea de Drept din București 

 • pregătire la limba română, economie și gândire critică
 • asistență permanentă de la lectori
 • simularea examenului
 • răspuns la orice întrebare
 • diplomă în format digital de participare 
 • Curs de aprofundare 

1.990 ron

Plata se poate face în rate.

PREMIUM

Curs de de pregătire pentru admiterea la Facultatea de Drept din București + Curs aprofundare

 • pregătire la limba română, economie și gândire critică
 • asistență permanentă de la lectori
 • simularea examenului
 • răspuns la orice întrebare
 • diplomă în format digital de participare
 • Curs de aprofundare 

2.390 ron

Plata se poate face în rate.

  

Iată ce spun primii participanți ai cursurilor online

Vaida Anamaria
participant la curs online, iulie 2021


Vă mulțumesc din suflet și în special domnului profesor, pentru timpul acordat, răbdarea, și energia pe care a avut-o asupra noastră și faptul ca acest curs m-a ajutat să mă schimb, să gândesc mai bine și logic, am cunoscut prieteni noi, a fost o atmosferă plăcută și garantat mă va ajuta la examen acest curs!

Mai mult

Rădulescu Irinel

participant la curs online martie 2021

După multe încercări de rezolvare a subiectelor de admitere la Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj soldate cu eșec, am hotărât să încep să caut modalități de rezolvare a acestora pe internet. Prea multe informații concrete nu am obținut, în schimb am aflat despre Intensa Training & Events. Primul contact în vederea înscrierii la cursurile organizate de către Intensa a fost cu domnișoară Ioana, o voce blândă și calmă ce emana eleganță, dumneai fiind mai mult decât fericită să lămurească orice incertitudine cu privire la curs sau cu privire la demersurile pentru înscriere. În timpul cursului propriu-zis am avut onoarea de a-l cunoaște pe domnul profesor Cristian Călin Pop care a fost mai mult decât un simplu profesor. Am avut în față un om plin de compasiune, bunătate și căldură care și-a dat silința pentru a ne depăși potențialul.


Personal, consider că acest curs a fost mai mult decât un curs, a fost o experiență de viață, alături de un om demn de laude, cu un bagaj de cunoștințe incomensurabile de la care am avut foarte multe de învățat și cu care sper sa mai am ocazia să  interacționez!

În final, doresc să-i mulțumesc domnului profesor Călin Cristian Pop pentru faptul că a reușit să îmi redea încrederea în viitoarea reușită de la examen și tuturor  persoanelor din spatele Intensa pentru profesionalismul, amabilitatea și interesul de care dau dovadă.

Filip Radu

participant la curs online februarie 2021

După ce  m-am decis să dau la drept la UBB, am încercat să rezolv unul dintre subiectele de admitere și nu m-am descurcat prea bine. Prin urmare, am luat decizia de a mă înscrie la acest curs. Nu regret deloc decizia luată. Pe toată durata cursului nu am avut senzația că nu aș înțelege ceva și cred că asta se datorează modului de predare al domnului profesor care este unul cu totul aparte și total diferit de cel cu care eram obișnuită de la școală. La finalul cursului, am simțit că am cunoștințele necesare pentru a mă apuca să lucrez problemele de raționament logic într-un mod corect și eficient.

Adrian Pop

participant la curs online februarie 2021

Din fericire, am doar lucruri bune de zis. Domnul profesor ne-a predat într-un mod foarte eficient, explicându-ne de mai multe ori și în mai multe feluri unde a fost cazul. A avut răbdare după toți să înțelegem cursul și are metoda lui unică de a ne face să fim atenți, glumind uneori să ne captiveze atenția și să facă o atmosferă relaxată, dar în același timp de învățat intens. Ne-a arătat o grămada de metode de rezolvare ca sa fie sigur ca înțelege toata lumea, a explicat în detaliu fiecăruia care a avut vreo nelamurire până acesta a înțeles și a fost punctual de fiecare dată, stând și peste program. Vreau să îl felicit pe domnul profesor pentru dedicația lui pentru logică și mă bucur că există și profesori care încurajează elevul și îl ajută să înțeleagă, și nu îl ceartă că "nu știe". Pe lângă asta, ne-a învățat și cum să învățăm la orice, nu doar la logică, explicându-ne de ce este mai importantă rezolvarea și metoda de gândire decât rezultatul. Alta chestie legată de curs este faptul că te învață să gândești logic, nu este doar pentru facultatea de drept. Cred că au meritat timpul si banii investiți în curs, deoarece se învață foarte mult în foarte puțin timp (4 zile a câte 6 ore - 3 ore plus o oră pauză, plus alte 3 ore, dar și alte 4 ore în vară și cel mai important domnul profesor care ne raspunde la întrebări legate de probleme până la vară).

Pustai Alissa

participant curs online februarie 2021

Pot spune ca acest curs m-a surprins în mod plăcut, deoarece domnul profesor a reușit să creeze o atmosferă foarte plăcută în "sala de clasă", în ciuda faptului că ne aflam pe Zoom. Nu mai menționez stilul său inedit de predare, răbdarea avută și faptul că se asigura ca fiecare participant să fie implicat și să înțeleagă. Cu siguranța, sunt mult mai încrezătoare cu privire la examen în urma parcurgerii acestui curs.

   

Asigură-ți și tu locul la Facultatea de Drept
Înscrie-te acum și fii și tu printre cei admiși.

   

Întrebări frecvente

Câte persoane sunt într-o grupă la curs?

O grupă are un număr restrâns de participanți și este formată din maximum 30 de persoane. Păstrăm grupele cu un număr limitat de cursanți tocmai pentru a putea asigura calitatea cursului, respectiv îți oferim posibilitatea de a comunica și interacționa audio-video cu profesorii, iar aceștia îți vor răspunde la toate întrebările tale referitoare la modalitatea corectă de pregătire sau orice parte a examenului.

Când are loc examenul de admitere?

Examenul de admitere la Facultatea de Drept are loc, de obicei, în luna iulie. 

Ce presupune pachetul Premium, cu aprofundare?

Pachetul Premium conține două cursuri, mai exact cursul de pregătire (basic) și cursul de aprofundare.

Cursul basic presupune studierea informațiilor teoretice și rezolvarea de grile.

La cursul de aprofundare se realizează o recapitulare intensivă a informațiilor studiate în cadrul cursului basic. Punem accentul pe rezolvarea de grile dificile, sedimentăm materia, lucrăm la un nivel mai ridicat, iar profesorii vor clarifica toate întrebările apărute în timpul studiului individual.

La fiecare curs de aprofundare se vor rezolva de fiecare dată exerciții diferite, astfel că este posibilă participarea la mai multe cursuri pentru doritori, in funcție de nivelul fiecaruia. Cursul de aprofundare se poate urma doar de catre cei care au urmat cursul de bază.

În ce zile are loc cursul și care este intervalul orar?

Cursul se desfășoară în weekend, în zilele de sâmbătă-duminică, în intervalul orar 09:00 – 16:00, însă orarul poate să difere ocazional. Orarul este transmis cursanților înscriși pe e-mail.

Dacă cursul este organizat în perioada vacanțelor, acesta se va desfășura în zile consecutive, în baza unui orar comunicat celor înscriși.

Trebuie să am o anumită pregătire înainte să particip la curs?

Nu, la curs îți vor fi prezentate toate informațiile teoretice și practice necesare astfel încât să te pregătești de examen. Astfel, la curs pot participa elevii de la orice specializare.

CONTACT

Ai întrebări? Îți răspundem cu mare plăcere.

Ela Radu

Training Coordinator

0755 687 646 

contact@intensa.ro

Luni - Vineri, orele 10:00 - 17:00