Școala de vară 2022 - Intensa


BINE AI VENIT LA
ȘCOALA DE VARĂ PENTRU 
ADMITEREA ÎN PROFESIILE JURIDICE 


Te ajutăm să fii admis/ă în INM, Magistratură sau Barou, printr-o serie
  de webinarii gratuite. 

Află mai multe

Profesorii experimentați de la Intensa au pregătit 6 săptămâni de pregătire gratuită pentru viitorii candidați care sunt la început de drumÎn fiecare marți, la ora 19:00, timp de 6 săptămâni, primești un webinar gratuit în care, timp de 90 de minute, vei primi îndrumare în pregătirea ta din partea lectorilor


Câteva aspecte de care să ții cont:

  • Pentru a te abona la „Școala de Vară” este necesar să te înscrii apăsând butonul verde de mai jos;
  • În fiecare zi de marți, timp de 6 săptămâni, primești gratuit acces la un webinar gratuit;
  • Transmisia webinarului este în fiecare zi de marți, de la ora 19:00 (ora României) și este disponibilă 24 de ore;
  • Setează-ți un reminder dacă nu vrei să ratezi niciun episod. Nu ne asumăm răspunderea de a-ți reaminti noi;
  • Webinariile sunt gratuite doar în zilele și orele stabilite;

 

  

  

Calendarul următoarelor webinarii:

1. Marți, 02 august, ora 19:00 - Drept Civil și Procedură Civilă Noțiuni Introductive, cu av. lect.dr. Sidonia Culda

2. Marți, 09 august, ora 19:00 - Principiile care guvernează procesul penal, cu Av.Lect.PhD Tiberiu Ban

3. Marți, 16 august, ora 19:00 - Tips & Tricks în rezolvarea grilelor, cu Av. Drd. Tiberiu Ban

4. Marți, 23 august, ora 19:00 - Cum să te pregătești pentru proba Interviului pentru în INM, cu Prof. Călin Cristian Pop

5. Marți, 30 august, ora 19:00 - Q&A Admiterea în profesiile juridice, cu Av.Drd. Tiberiu Ban

6. Marți, 06 septembrie, ora 19:00 - Partea Generală și Persoanele, cu Av.Lect.Univ.Dr Sidonia Culda

Cine sunt lectorii care te vor îndruma la Școala de Vară:

Av. Lect. Univ. Dr. Sidonia Culda
Drept Civil & Procedură Civilă 

Mai mult

Sidonia CULDA este licenţiată la Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj-Napoca de peste 20 de ani şi doctor în drept din 2006. De asemenea, este avocat în Baroul Cluj din anul 1996 şi lector la Facultatea de Drept “Dimitrie Cantemir” din cadrul UCDC Bucureşti, din anul 1997.

A făcut parte din comisia de corectare a lucrărilor examenului de admitere în barou, funcţie la care a renunţat pentru a se alătura echipei de lectori la fondarea centrului de training Intensa.

 

Av. Lect. PhD. Tiberiu Ban
Lector Procedură Penală

Mai mult

Tiberiu BAN este unul dintre avocaţii celebrii care pledează pentru cele mai importante procese din Cluj. Cu o experienţă de 40 de ani în magistratură, din care 5 ani procuror şi 16 ani preşedinte de tribunal, expertiza sa este dublată de anii petrecuţi la catedra a 4 facultăţi de drept diferite, dintre care, Facultatea Bogdan Voda din Cluj-Napoca, unde a fost prorector. S-a retras de la celelalte, inclusiv de la Babeș-Bolyai din lipsă de timp. S-a retras din funcţie avută la examenele de admitere pentru a face parte din colectivul Intensa, unde pregăteşte cu pasiune cursanţi să îi devină, colegi.

 

Prof. Dr. Călin Cristian Pop

Pregătire Interviu web. nr.4

Mai mult

Prof. Calin Pop este poate cel mai apreciat lector Intensa datorită carismei și a modului de predare. A pregătit sute de candidați pentru admiterea în magistratură la proba de raționament logic și aforisme.

Av. Dr. Tiberiu T. Ban

Procedură Penală și Drept Penal

Mai mult

Drd. Tiberiu T. Ban este avocat definitiv în Baroul Cluj, specializat pe cauze de drept penal, cadru didactic universitar cu o experiență didactică de 13 ani în mediul universitar și peste 15 ani de traininguri 1 la 1 sau cu grupuri de cursanți. Dubla specializare în Drept și în Matematică și Informatică permite sintetizarea lucrurilor prinlogică, raționament și evitând oricât de mult posibil memoratul mecanic. În cadrul Intensa, pregătește de 5 ani cu succes cursanți pentru admiteri în profesiile juridice pe zona drept penal și procedură penală.

Alte resurse valoroase

Cursul complet de pregătire pentru admiterea la INM, magistratură și barou (21 octombrie - 27 noiembrie 2022, online live)

Cursul de inițiere în pregătirea pentru admiterea la INM, magistratură și barou (01-04 octombrie 2022, online live)

C.I participantă Școala de Vară 2022

Școala de vară Intensa a fost genială. Am învățat o serie de lucruri despre examenele de admitere în profesiile juridice, lectorii au fost extrem de implicați, cu un mod de predare extrem de interactiv. Nu îmi dădeam seama când trece o oră jumătate…de-a dreptul minunat.  

Varadi Danielparticipant Școala de Vară 2022

Cel mai mult mi-au plăcut informațiile la materia civil, respectiv ultimul curs, poate și din motivul că la celelalte webinarii am participat. În fiecare an apar modificări in legislație și cărți noi. La civil se explică care cărți sunt cele mai eficiente în raport cu examenul pentru care te pregătești. Consider că este foarte important să auzi părerea unor persoane cu experiență in domeniu care te pot îndruma corect. Pentru un asemenea drum, orice informație bună este un plus mare

Cât costă participarea la Școala de Vară?

Înscrierea și participarea la Școala de Vară este gratuită pentru candidații la examenele de admitere în INM, magistratură și barou în anul 2023. 

 

Sunt live webinariile?

Webinariile de la Școala de Vară sunt înregistrări private ale unor webinarii live. Înregistrările sunt oferite doar la data și ora specificată. (în fiecare marți, de la ora 19:00, timp de 6 săptămâni.

 

Pot să mă înscriu și pe parcurs?

Da. Înscrierile la Școala de Vară se pot face oricând în perioada 02 august - 06 septembrie, cu mențiunea că vei primi acces la webinariile disponibile ulterior înscrierii tale. 

 

De cât ori pot revedea un webinar?

Fiecare webinar este disponibil 24 de ore din momentul trimiterii link-ului de acces. În acest interval de timp, poți revedea webinarul de câte ori simți nevoia s-o faci.

 

 Ești cel puțin la fel de entuziasmat ca și noi?

Am pregătit o mulțime de informații utile și actuale pentru tine așa că rezerva-ți locul chiar acum la Școala de Vară!

După înscriere, vei primi mai multe informații pe e-mail.

    

Ai nevoie de ajutor?

Pentru orice alte detalii, ne poți contacta de luni până vineri, între orele 10-17 (în perioada 01 - 15 august suntem în concediu, revenim în 16 august)

Ela Radu
Training Coordinator