Fii complet pregătit pentru proba interviului! 

Te pregătești cu profesioniști în etica juridică, aforisme, psihologie și coaching, scapi de emoții și convingi comisia că ești candidatul potrivit.

  

Curs avansat de pregătire pentru proba interviului, în perioada 5-6-8 februarie 2022.

Vrei să știi la ce să te aștepți în cadrul probei interviului?


Ponderea şi rolul interviului au crescut progresiv de-a lungul anilor, iar examinatorii au devenit din ce în ce mai stricți în aprecierile lor. Tot mai mulți candidați care ajung la proba interviului își fac, pe buna dreptate, griji că această ultimă proba îi va descalifica și va anula reușita de la primele două probe.

Descoperă mai departe cum poți să treci cu brio de interviu, cum te ajută cursul să fii admis, ce garanții și avantaje ai dacă participi la acest curs.


DESPRE CURS

  

Cursul Intensa de pregătire pentru interviul de admitere în magistratură este un program complet de pregătire, dezvoltat de specialiști, care îţi oferă siguranță și încredere astfel încât să lași o impresie favorabilă comisiei de examinare și să fii admis în magistratură.

Dificultatea interviului de admitere în magistratură este justificată de poziția socială a judecătorului sau procurorului în societate, definit prin valorile pe care le promovează, le respectă și le apară. Astfel, rezultatul la interviu ilustrează părerea comisiei despre gradul tău de potrivire cu această profesie, în momentul interviului

Cu toate că tu te consideri potrivit și te înscrii la examen,  dacă lași emoțiile și autosabotarea să influențeze modul în care acționezi în ziua interviului, s-ar putea să transmiți o impresie greșită comisiei și să îți să nu treci de interviu. 

Dacă vrei să obții o notă mare la interviu trebuie să demonstrezi că ești persoana potrivită pentru  viitoarea funcţie în magistratură.

   

Cum știi, atunci, care e metoda potrivită de pregătire?

 

În cadrul probei interviului, sunt căutate competenţe, comportamente, valori ale candidaților care să fie compatibile cu profesia de magistrat, care să îl ajute în luarea viitoarelor decizii, în argumentarea sentinţelor etc.

Important este, deci să înveți să inspiri încredere, și să fii conștient de calităţile şi competențele care te recomandă pentru această profesie. 

În acest sens, cursul te ajută să descoperi și să potențezi acele calități ale tale care se potrivesc cu profilul magistratului, astfel încât să îţi crească șansele de reușită la interviu. Înveți tot ceea ce e nevoie să știi ca să promovezi:

 • cum să te prezinți în fața comisiei și în timpul discuției
 • aspecte legate de limbajul verbal și non-verbal
 • cum să completezi fișa de interviu
 • cum să îți alegi modelele
 • cum să gândești spețele de etică

Ai muncit din greu pentru acest examen. Provocarea pe care o vom depăși împreună este să te aliniezi profilului căutat și să arați acest lucru comisiei de examinare pentru a-i „convinge” că locul tău este în magistratură, în acest an, nu cândva în viitor.

BENEFICIILE CURSULUI

 • Ești îndrumat de profesori care au pregătit sute de candidați declarați admiși
 • Parcurgi profilul magistratului și identifici exact calitățile căutate de comisie
 • Descoperi care sunt acele calități care te recomandă pentru cariera de magistrat
 • Înveți ca în timpul interviului să îți evidențiezi exact acele calități
 • Îti dezvolți calitățile căutate de comisia de examinare

 • Înveți să te aliniezi profilului de magistrat
 • Înveți să rezolvi spețe de etică chiar de la profesorul care au elaborat Profilul magistratului în sistemul juridic din România
 • Înveți cum să gândești aforismele
 • Participi la o simulare de interviu și primești feedback personalizat
 • Îți cresc șansele să treci cu bine de proba interviului
 • Eviți să faci greșeli la interviu și să fii respins 

  

Dacă vrei să știi exact cum se desfășoară interviul, la ce întrebări să te aștepti, ce se cere de la tine și cum să obții o notă mare, la curs vei primi toate răspunsurile și multe altele.

 CURSUL E PENTRU TINE DACĂ:

Ai mai susţinut examenul de admitere, ai trecut prin interviu, dar ai fost respins

Ești o fire emotivă și nu ești obișnuit să te prezinți sau să îți argumentezi ideile în public

Este prima oară când te prezinți la interviu, vrei să te descurci bine și să fii admis

Ai promovat primele două probe și urmează să te prezinți la proba interviului

AVERTISMENT!

Acest curs nu este potrivit pentru cei care consideră că nu este nevoie de o pregătire prealabilă înaintea prezentării la interviu sau pentru cei care „le știu pe toate", iar participarea în sine la curs nu este o garanție a reușitei. 

TE VOR ÎNDRUMA

Profesori experimentați te vor ghida astfel încât să treci cu bine de interviu și să fii admis 

Prof. Călin Pop

Aforisme

Despre lector

Alexandrina Nan

Spețe etică

Despre lector

Bogdan Gherman

Coach

Despre lector

Au participat la elaborarea criteriilor de evaluare

a magistraților din România

 și au pregătit sute de candidați declarați admiși.


„În primul rând, cel mai mult la curs mi-a plăcut familiaritatea profesorilor, faptul că au fost oameni calzi și deopotrivă foarte bine pregătiți. Atmosfera la curs a fost una foarte plăcută, am cunoscut oameni foarte buni, cu caractere frumoase. M-a determinat să mă înscriu la curs dorința de a mă perfecționa, de a fi sigur pe mine și de a reuși la examen. Înainte eram nesigur dacă sunt bun, destul de pregătit pentru proba interviului, ulterior acestui curs mi-am descoperit vulnerabilitățile și am început să le înlătur cu ajutorul celor de la Intensa. În concluzie, cursul a fost o experiență prin faptul că a fost util și prin oamenii pe care i-am cunoscut.”

Teodor Bălan
Admis INM 2018

„Pregătirea de la Intensa, pregătirea interviului, consider că a fost de mare ajutor pentru mine. Fiind la prima încercare în fața comisiei de interviu, nu știam la ce să mă aștept. Cursurile m-au ajutat să înțeleg ce anume se așteaptă de la candidat și cum trebuie abordat interviul astfel încât riscul de a fi luat prin surprindere să fie scăzut cât mai mult posibil.”

Gabriel Tudoroaia
Admis INM 2017

„La cursul de pregătire pentru interviu ni s-a explicat ce caută comisia de examinare la potenţialii magistraţi, care este atitudinea corectă în fața comisiei de examinare, cum să evităm greşelile care ne trimit pe lista celor respinși.” 

Ramona Gliga
Admisă INM 2016

STRUCTURA CURSULUI

Află cum se desfașoară cursul și cum te ajută


Cursul se desfășoară pe parcursul a 3 zile.

Primele două zile ale cursului sunt de pregătire și au loc exclusiv online live. În această etapă are loc evaluarea cunoștințelor și nevoilor cursanților precum și tematica de curs. Ulterior, sunt discutate în mod detaliat aspectele care sunt investigate în timpul interviului, astfel încât, la finalul orelor de curs, fiecare participant să fie capabil să se prezinte în mod impecabil la interviu.

Ultima zi de curs are loc în sistem hibrid (poți alege, pe bază de programare, să participi la curs online sau în sala de clasă din Cluj-Napoca). În această zi are loc simulare interviului cu comisia Intensa, în condiții similare cu cele de la examen, urmată de feedback și sfaturi personalizate.

Ai parte de o pregătire precis structurată

 • PREGĂTIRE INTERVIU
 • COACHING
 • Etică
 • SIMULAREA interviului 

Simularea interviulul este o parte importantă a cursului pentru că te ajută să te pui în postura de a te simți ca și la interviul propri-zis. Astfel, îți observi reacțiile, blocajele, emoțiile, iar la final, primești feedback și recomandări de la membrii comisiei.

Această experiență te ajută să scapi de emoții, să te relaxezi, să îți îmbunătățești prestația și te pună în starea de a susține cu încredere interviul în fața comisiei de admitere în magistratură.

„Am participat la acest curs cu privire la Raţionament Logic + Interviu deoarece nu mă simţeam pregătită şi pot să spun sincer că m-a ajutat în condiţiile în care am reuşit să obţin un punctaj de 83 de puncte. Tocmai am ieşit de la simularea pentru interviu, pot să spun că este foarte foarte constructivă deoarece m-a ajutat să-mi depăşesc emoţiile şi să îmi dau seama unde anume greşesc şi ce mai pot să îmbunătăţesc pentru prestaţia mea astfel încă să pot să reuşesc cu brio să trec de examenul interviu şi să intru la INM.”

Ani Ciopa
Admisă INM 2014

CÂND?

Cursul are loc în perioada 5-6-8 februarie 2022.


UNDE?

Cursul se desfășoară online, live, prin intermediu aplicației ZOOM.

CAZARE?

Dacă ai nevoie de cazare în Cluj-Napoca te ajutăm cu recomandări aproape de locație, la preț special.

Cât de sigur esti că vei trece de interviu?

Ce primești la curs


 • Acces la orele de pregătire 
 • Asistență permanentă de la lectori
  • Coaching de grup
  • Diplomă de participare

  La finalul cursului, ai avantajul să participi la un

  interviu simulat, în aceleași condiții ca la examen,

  unde primești feedback individual și sfaturi

  constructive pentru prestația ta viitoare. 

  Iată ce obții în urma participării la curs


  • Știi care sunt atuurile tale relevante pentru poziția pentru care te candidatezi și cum să le scoți în evidență
  • Afli cum să stabilești o relație de încredere cu comisia în primele 30 de secunde
  • Ştii care sunt capcanele care îți pot fi întinse și cum să le combați în mod diplomat
  • Ai o imagine clară asupra probei și primești răspuns la orice nelămurire ai avut în privința interviului
  • Ai fișa completată, ți-ai ales personajele în mod corect și știi cum să te prezinți în fața comisiei clar, corect, autentic
  • Ai încredere în tine și scapi de emoții pentru proba interviului, ramâi cu un sentiment pozitiv față de susținerea acestei probe
  • Ai șanse mult mai mari să primești o notă mare și să fii admis în magistratură

  GARANȚIILE TALE

  În mod cert acest program îți este de mare ajutor și face diferența dintre succes și eșec la interviu. Iată de ce:

  Indiferent de nivelul tău de pregătire, primești informații noi care te ajută să îți crești nota la interviu.

  Utilitatea cursului este garantată de rezultatele pozitive pe care le-am obţinut cu absolvenții cursului, admişi în magistratură cu primele note la interviu.

  Primești răspuns de la lectorii cursului la întrebările pe care le ai referitoare la proba interviului.

  Cursul este unul interactiv, plăcut, dinamic, iar în urma sa vei fi pregătit 100% pentru susţinerea interviului , încrezător, fără să te autosabotezi și fără emoţii.

  ASIGURĂ-ȚI REUȘITA LA INTERVIU

  Învață să construiești încrederea că ești persoana potrivită pentru această funcție, că ești competent şi potrivit pentru profesia pentru care ai muncit din greu.
  Înscrie-te acum la cursul de pregătire!


  Ce spun cei care au participat și au fost admiși

  „Cursul de pregătire pentru interviu mi-a fost util pentru că am înţeles care sunt aspectele investigate de către comisie şi am aflat care ar fi atitudinea potrivită în discuţia cu membrii comisiei, având în vedere faptul că ei de multe ori încearcă să îi intimideze pe candidaţi. Simularea interviului m-a ajutat să văd unde greşesc şi ce ar trebui să îmbunătăţesc, dar şi cum să îmi stăpânesc emoţiile.”

  Ana Maria Rădulescu
  Admisă INM 2016

  „În ceea ce privește cursul de interviu, deja știam despre cursurile dumneavoastră, am și primit mail și am considerat că mi-ar fi de folos să mă pregătesc și pentru proba Interviului. Deși știam în linii mari în ce constă ultima probă, am susținut o simulare în fața comisiei, lucru care categoric m-a ajutat să îmi stăpânesc emoțiile.”

  Diana Benchiș
  Admisă INM 2016

  Știi cât de mult contează să mergi încrezător la interviu?

  Unu sau mai mulți ani din viața ta în care o iei de la zero cu primele două probe dacă primești o nota mică din partea comisiei de interviu.

  Înscrie-te acum la curs și scapă de griji!

     

   PREȚ 

  Investiția în curs  te ajută să treci la nivelul următor: cariera ta de magistrat!
     Alege varianta care ți se potrivește cel mai bine:

  PREMIUM

  Curs de Redacțional + Curs pregătire proba interviului 

  +40 ore de curs | 7 zile

  • pregătire la interviu
  • materiale de pragătire
  • coaching grup
  • asistență de la lectori
  • diplomă participare
  • SIMULARE INTERVIU
  • acces la orele de redacțional
  • metode imbatabile de lucru

  3.290 ron

  Plata în rate.

  PROMO

  Curs pregătire proba interviului plus 3 sedințe individuale coaching

  +18 ore de curs | 3 zile 

  • pregătire la interviu
  • materiale de pragătire
  • coaching grup
  • asistență de la lectori
  • diplomă participare
  • SIMULARE INTERVIU
  • 3 ședințe de coaching de câte o oră fiecare

    2.290 ron

  Plata în rate.

  BASIC

  Curs pregătire proba interviului
    

  +18 ore de curs | 3 zile

  • pregătire la interviu
  • materiale de pragătire
  • coaching grup
  • asistență de la lectori
  • diplomă participare
  • SIMULARE INTERVIU
  • coaching individual
  • curs redacțional

  1.790 ron
  1.490 ron

  Plata în rate. 

  Cu siguranță cursul îți este folositor și ție, la fel ca celor care l-au urmat și au fost admiși

  „Pregătirea într-un cadru organizat m-a ajutat să îmi depăşesc temerile legate de acest examen şi să privesc examenul  cu entuziasm şi cu gândul la reuşită.”


  Alexandra Sabău
  Admisă INM 2016

  „Cursul m-a ajutat să am mai multă încredere în mine, să îmi expun ideile mai uşor şi să îmi îmbunătăţesc coerenta în vorbire. În plus cursul m-a ajutat să scap de tracul acela ce-l aveam înainte de a răspunde la o întrebare.”

  Cristina Soponoș
  Admisă INM 2016

  ASIGURĂ-ȚI REUȘITA LA INTERVIU

   Evită să o iei de la capăt cu primele două probe! Învață să te prezinţi impecabil la interviu pentru că nu ai decât o şansă. 

  Întrebări frecvente

  Câte persoane sunt într-o grupă la curs?

  O grupă are un număr restrâns de participanți și este formată din maximum 30 de persoane. Păstrăm grupele cu un număr limitat de cursanți tocmai pentru a putea asigura calitatea cursului, respectiv îți oferim posibilitatea de a comunica și interacționa audio-video cu lectorii, iar aceștia îți vor răspunde la toate întrebările tale referitoare la modalitatea corectă de pregătire.

  Cum se desfășoară simularea și de ce e importantă?

  Structura de pregătire presupune două zile de curs online live pe Zoom Meetings, respectiv o zi destinată simulării. Pentru partea de simulare ai oportunitatea să alegi modalitatea în care dorești să participi: online sau în sala de clasă.

  Astfel, beneficiezi de experiența de examen, care îți va oferi o perspectivă clară asupra modului în care comisia abordează proba și asupra modului în care te poți prezenta în cea mai bună forma a ta, pentru a fi admis.

  Pentru cine e potrivit cursul?

  Cursul de pregătire pentru proba de interviu este potrivit pentru:

  • Dacă dai examen în această sesiune și dorești să te pregătești intensiv pentru a-ți crește șansele să fii admis;
  • Dacă ai trecut de primele două probe de examen, cea juridică și de redacțional, respectiv te pregătești intensiv pentru proba de interviu;
  • Dacă ai mai dat examen, respectiv dacă nu ai trecut de proba de interviu și vrei să știi cum să o abordezi astfel încât să obții rezultatul dorit;
  • Dacă dorești să te înscrii la examen într-o sesiune viitoare, respectiv dorești să te pregătești din timp.

  CONTACT

  Ai întrebări? Îți răspundem cu mare drag.

  Ioana Nemeș

  Training Coordinator

     

  0755 687 646 

  contact@intensa.ro
  Program: Luni-Vineri, 10-17.