Scoate magistratul din tine!

Obții o notă favorabilă la interviu din partea comisiei de examinare și promovezi examenul.

Curs avansat de pregătire pentru proba interviului, în curând, la Cluj-Napoca.

Vrei să treci cu bine de interviu?

Ponderea şi rolul interviului a crescut progresiv, iar examinatorii au devenit din ce în ce mai performanţi în aprecierea pe care o fac. Tot mai mulți candidați care ajung la proba interviului își fac, pe buna dreptate, griji că această ultimă proba îi va descalifica și va anula reușita de la primele două probe.

Descoperă mai departe cum poți să treci cu brio de interviu, cum te ajută cursul să fii admis, ce garanții și avantaje unice ai.


DESPRE CURS

  

Cursul de pregătire pentru interviul de admitere în magistratură este program util de pregătire care îţi oferă siguranță și încredere ca să lași o impresie favorabilă comisiei de examinare și să fii admis în magistratură.

Dificultatea interviului de admitere în magistratură este justificată de poziția socială a judecătorului sau procurorului în societate, definit prin valorile pe care le promovează, le respectă și le apară.

Candidaţii la interviu sunt evaluaţi în funcţie de gradul în care se potrivesc profesiei de magistrat sau încă nu se potrivesc acesteia.

Sunt căutate competenţe, comportamente, valori ale candidaților care să fie compatibile cu profesia de magistrat, care să îl ajute în luarea viitoarelor decizii, în argumentarea sentinţelor etc.

Dacă vrei să obții o notă mare la interviu trebuie să demonstrezi că ești persoana potrivită pentru  viitoarea funcţie în magistratură.

Iată de ce e important să inspiri încredere, să dai dovadă de acele calităţi şi competente care te recomandă pentru a face faţă cu brio acestei profesii. 

   

Calităţile căutate de comisia de examinare pot fi înnăscute sau învăţate.

 

Cursul te ajută să descoperi și să potențezi  acele calități din profilul magistratului care  îţi crească șansele de reușită la interviu. Înveți tot ceea ce e nevoie să știi ca să promovezi: prezentare verbală, non-verbală, cum să completezi fișa de interviu, alegerea personajelor, cum să prezinți în fața comisiei și în timpul discuției.

Tu esti potrivit să fii admis în magistratură, ai muncit din greu pentru asta, iar provocarea pe care o vom depăși împreună este să te aliniezi profilului căutat și să arați acest lucru comisiei de examinare pentru a-i „convinge” că locul tău este în magistratură, în acest an, nu cândva în viitor.

Interviul de admitere în magistratură este o discuție naturală, menită să aleagă pentru această poziție cu înaltă responsabilitate candidați care își asumă cu integritate rolul lor. Te ajutăm să fii acel candidat!

BENEFICIILE CURSULUI

 • Îti dezvolți calitățile căutate de comisia de examinare
 • Înveți să te aliniezi profilului de magistrat vizat
 • Afli cum să răspunzi la spețe și aforisme
 • Ai alături echipa de specialiști care te îndrumă sa fii cea mai bună versiune a ta și te ajută să primești o notă mare la interviu
 • Scapi de emoții, griji, stres și capeți în schimb încredere
 • Ai șanse mult mai mari să treci cu bine de proba interviului
 • Simulezi interviul și primești feedback personalizat 
 • Eviți să faci greșeli la interviu și să fii respins 

  

Dacă vrei să știi exact cum se desfășoară interviul, la ce întrebări să te aștepti, ce se cere de la tine și cum să obții o nota mare, la curs vei primi toate răspunsurile și multe altele.

 CURSUL E PENTRU TINE DACĂ:

Ai mai susţinut examenul de admitere, ai trecut prin interviu, dar ai fost respins

Esti o fire emotivă și nu ești obisnuit să te prezinti, să îți argumentezi ideile în public

Este prima oară când te prezinți la interviu, vrei să te descurci bine și să fii admis

Ai promovat primele două probe și urmează să te prezinți la proba interviului

Acest curs nu este potrivit pentru cei care consideră că nu este nevoie de o pregătire prealabilă înaintea prezentării la interviu sau pentru cei care "le știu pe toate", iar participarea în sine la curs nu este o garanție a reușitei. Ce faci mai departe cu ce înveți la curs aduce îmbunătățiri și te poate duce la succesul dorit, dacă aplici corect informațiile prezentate.

GHIZII TĂI EXPERIMENTAȚI

Profesori experimentați te vor îndruma să treci cu bine de interviu și să fii admis 

Psih. Elena Căprar

   

Gherman Bogdan

Au ghidat cu succes sute de candidaţi prin labirintul probei de interviu cu nenumărate reuşite, iar în timpul cursului sunt alături de tine să te sprijine 100% să fii şi tu admis.

În primul rând, cel mai mult la curs mi-a plăcut familiaritatea profesorilor, faptul că au fost oameni calzi și deopotrivă foarte bine pregătiți. Atmosfera la curs a fost una foarte plăcută, am cunoscut oameni foarte buni, cu caractere frumoase. M-a determinat să mă înscriu la curs dorința de a mă perfecționa, de a fi sigur pe mine și de a reuși la examen. Înainte eram nesigur dacă sunt bun, destul de pregătit pentru proba interviului, ulterior acestui curs mi-am descoperit vulnerabilitățile și am început să le înlătur cu ajutorul celor de la Intensa. În concluzie, cursul a fost o experiență prin faptul că a fost util și prin oamenii pe care i-am cunoscut.

Teodor Bălan
Admis INM 2018

Mi-a plăcut foarte mult faptul că profesorii şi-au dat tot interesul pentru ca noi să fim cei mai buni dintre cei mai buni. La un moment dat nu ştiam dacă să mă înscriu sau nu, dar ulterior am realizat că am făcut cea mai bună alegere, deoarece pot să spun că au dispărut fricile existente în capul meu, care până la urmă s-au dovedit a fi fictive. Acest curs m-a ajutat să îmi dezvolt încrederea şi stima de sine şi să fiu mai încrezătoare. Atmosfera de la curs a fost plăcută şi relaxantă, având de asemenea ocazia să cunosc câteva persoane cu care am legat prietenii. Totodată, lectorii au dat dovadă de interes maxim şi pentru asta îi apreciez şi le mulţumesc!

Denisa Stoica
Admisă Barou 2018

Pregătirea de la Intensa, pregătirea interviului, consider că a fost de mare ajutor pentru mine. Fiind la prima încercare în fața comisiei de interviu, nu știam la ce să mă aștept. Cursurile m-au ajutat să înțeleg ce anume se așteaptă de la candidat și cum trebuie abordat interviul astfel încât riscul de a fi luat prin surprindere să fie scăzut cât mai mult posibil.

Gabriel Tudoroaia
Admis INM 2017

La cursul de pregătire pentru interviu ni s-a explicat ce caută comisia de examinare la potenţialii magistraţi, care este atitudinea corectă în fața comisiei de examinare, cum să evităm greşelile care ne trimit pe lista celor respinși. Doamna Elena m-a ajutat să nu mai am emoţii, să am mai multă încredere în mine, să-mi dau seama unde anume greșesc și ce anume pot să îmbunătățesc pentru a avea o prestație cât mai bună, demnă de o notă favorabilă.

Ramona Gliga
Admisă INM 2016

STRUCTURA CURSULUI

Află cum se desfașoară cursul și cum te ajută


Cursul are loc pe durata a 3 zile, marți-miercuri-joi.

În primul rând facem o evaluare generală a participanților și identificăm aspectele speciale pe care fiecare grupă are nevoie să le abordăm cu atenție.

Continuăm cu tematica cursului și începem să discutăm la modul detaliat aspectele care sunt investigate în timpul interviului, astfel încât, la finalul orelor de curs fiecare participant să fie capabil să se prezinte în mod impecabil la interviu, cu șanse mari de reușită.

În ultima zi de curs are loc simulare interviului cu comisia Intensa, în condiții similare cu cele de la examen, urmată de feedback și sfaturi personalizate.

Ai parte de o pregătire precis structurată

 • PREGĂTIRE INTERVIU
 • COACHING
 • SIMULAREA interviului 

Înveți care e modalitatea corectă de prezentare la interviul de admitere în magistratură, cum să-ți completezi și să-ți susții fișa de interviu în fața comisiei, cum alegi și cum vorbești despre modelele alese, cum să comunici corect și în acelaşi timp autentic, să rezolvi spețele de etică, să argumentezi un aforism, deoarece integrăm valori şi comportamente ale viitorului magistrat, atât în viaţa profesională cât şi în cea publică.

Vei învăța cum să ai un autocontrol mai bun, astfel încât să te poți prezenta impecabil la interviu, ținând cont de criteriile după care se punctează prestația ta! Discutăm despre orice situaţie care poate apărea la interviu şi cum trebuie ea abordată, astfel încât să poți lăsa la final o impresie bună, demnă de o notă favorabilă.

În plus, înveți cum să eviți cele mai frecvente greşeli pe care le fac cei care ajung la interviu şi care îi trimit pe lista respinşilor.

Am participat la acest curs cu privire la Raţionament Logic + Interviu deoarece nu mă simţeam pregătită şi pot să spun sincer că m-a ajutat în condiţiile în care am reuşit să obţin un punctaj de 83 de puncte. Tocmai am ieşit de la simularea pentru interviu, pot să spun că este foarte foarte constructivă deoarece m-a ajutat să-mi depăşesc emoţiile şi să îmi dau seama unde anume greşesc şi ce mai pot să îmbunătăţesc pentru prestaţia mea astfel încă să pot să reuşesc cu brio să trec de examenul interviu şi să intru la INM.

Ani Ciopa
Admisă INM 2014

CÂND?

Cursul are loc în curând. Orarul va fi detaliat pe e-mail celor înscriși. 


UNDE?

Locația cursului este: sediul Intensa Training din Cluj-Napoca, str. Bucuresti nr. 74, etaj 1.

CAZARE?

Dacă ai nevoie de cazare în Cluj-Napoca te ajutăm cu recomandări aproape de locație, la preț special.

Cât de sigur esti că vei trece de interviu?

Ce primești la curs


 • Acces la orele de pregătire 
 • Suport de curs și  caiet de curs
 • Băuturi și gustări
 • Coaching de grup
 • Asistență permanentă de la lectori
 • Diplomă de participare

Plus, la final treci printr-un interviu simulat, în aceleași condiții ca la examen, unde primești feedback individual și sfaturi constructive pentru prestația ta viitoare. 

Iată ce obții în urma participării la curs


 • Știi care sunt atuurile tale relevante pentru poziția pentru care te candidatezi și cum să le scoți în evidență
 • Ai aflat cum să stabilești o relație de încredere cu comisia în primele 30 de secunde
 • Ştii care sunt capcanele care îți pot fi întinse și cum să le combați în mod diplomat
 • Ai o imagine clară asupra probei și ai primit răspuns la orice nelămurire ai avut în privința interviului
 • Ai fișa completată, ți-ai ales personajele în mod corect și știi cum să te prezinți în fața comisiei clar, corect, autentic
 • Ai încredere în tine si ai scăpat de emoții pentru proba interviului, ramâi cu un sentiment pozitiv față de susținerea acestei probe
 • Ai șanse mult mai mari să primești o notă mare și să fii admis în magistratură

GARANȚIILE TALE

În mod cert acest program îți este de mare ajutor și face diferența dintre succes și eșec la interviu. Iată de ce:

Indiferent de nivelul tău de pregătire, primești informații noi care te ajută să îți crești nota la interviu.

Utilitatea cursului este garantată de rezultatele pozitive pe care le-am obţinut cu absolvenții cursului, admişi în magistratură cu primele note la interviu.

Primești răspuns de la lectorii cursului la întrebările pe care le ai referitoare la proba interviului.

Cursul este unul interactiv, plăcut, dinamic, iar în urma sa vei fi pregătit 100% pentru susţinerea interviului , încrezător, fără să te autosabotezi și fără emoţii.

ASIGURĂ-ȚI REUȘITA LA INTERVIU

Învață să construiești încrederea că ești persoana potrivită pentru această funcție, că ești competent şi potrivit pentru profesia pentru care ai muncit din greu.
Înscrie-te acum la cursul de pregătire!


Ce spun cei care au participat și au fost admiși

Cursul de pregătire pentru interviu mi-a fost util pentru că am înţeles care sunt aspectele investigate de către comisie şi am aflat care ar fi atitudinea potrivită în discuţia cu membrii comisiei, având în vedere faptul că ei de multe ori încearcă să îi intimideze pe candidaţi. Simularea interviului m-a ajutat să văd unde greşesc şi ce ar trebui să îmbunătăţesc, dar şi cum să îmi stăpânesc emoţiile.

Ana Maria Rădulescu
Admisă INM 2016

În ceea ce privește cursul de interviu, deja știam despre cursurile dumneavoastră, am și primit mail și am considerat că mi-ar fi de folos să mă pregătesc și pentru proba Interviului. Deși știam în linii mari în ce constă ultima probă, am susținut o simulare în fața comisiei, lucru care categoric m-a ajutat să îmi stăpânesc emoțiile.

Diana Benchiș
Admisă INM 2016

Știi cât de mult contează să mergi încrezător la interviu?

Unu sau mai mulți ani din viața ta în care o iei de la zero cu primele două probe dacă primești o nota mică din partea comisiei de interviu.

Înscrie-te acum la curs și scapă de griji!

   

 PREȚ 

Investiția în curs  te ajută să treci la nivelul următor: cariera ta de magistrat!
   Alege varianta care ți se potrivește cel mai bine:

PREMIUM

Curs pregătire  proba interviului  + Curs de Raționament logic

+35 ore de curs | 7 zile

 • pregătire la interviu
 • materiale de pragătire
 • coaching grup
 • asistență de la lectori
 • diplomă participare
 • SIMULARE INTERVIU
 • acces la orele de raționament logic
 • metode imbatabile de lucru

2.780 RON

INDISPONIBIL

PROMO

Curs pregătire proba interviului plus 3 sedințe individuale coaching

+19 ore de curs | 3 zile 

 • pregătire la interviu
 • materiale de pragătire
 • coaching grup
 • asistență de la lectori
 • diplomă participare
 • SIMULARE INTERVIU
 • 3 ședințe de coaching de câte o oră fiecare

  2.290 RON  

Ofertă limitată. 

INDISPONIBIL

BASIC

Curs pregătire proba interviului
  

+16 ore de curs | 3 zile

 • pregătire la interviu
 • materiale de pragătire
 • coaching grup
 • asistență de la lectori
 • diplomă participare
 • SIMULARE INTERVIU
 • coaching individual
 • curs de raționament logic

  1.690 RON  

Ofertă limitată. 

INDISPONIBIL

Modalități de plată

Termene de plată

Cu siguranță cursul îți este folositor și ție, la fel ca celor care l-au urmat și au fost admiși

Pregătirea într-un cadru organizat m-a ajutat să îmi depăşesc temerile legate de acest examen şi să privesc examenul  cu entuziasm şi cu gândul la reuşită.


Alexandra Sabău
Admisă INM 2016

Cursul m-a ajutat să am mai multă încredere în mine, să îmi expun ideile mai uşor şi să îmi îmbunătăţesc coerenta în vorbire. În plus cursul m-a ajutat să scap de tracul acela ce-l aveam înainte de a răspunde la o întrebare.

Cristina Soponoș
Admisă INM 2016

ASIGURĂ-ȚI REUȘITA LA INTERVIU

 Evită să o iei de la capăt cu primele două probe! Învață să te prezInţi impecabil la interviu pentru că nu ai decât o şansă. 


CONTACT

Ai întrebări? Îți răspundem cu mare drag.

Ela Radu

Event Assistant

   

0755 687 646 

contact@intensa.ro
Program: Luni-Vineri, 10-17.