Testimoniale absolvenți

Merită să urmez un curs? Cum e, ce se face?
Ce spun cei care au participat?


  

     

ADMITERE MAGISTRATURĂ

Curs complet de pregătire

Consider că timpul petrecut la cursuri a fost fructificat la maxim și din aceste motive încurajez și restul persoanelor care află de Intensa să se înscrie pentru că merită cu adevărat. Cei care ezită merită să încerce deoarece cursurile sunt utile din toate punctele de vedere.

Mi-am da seama că și învățatul în acest format (în grup) are avantaje. Fiecare cursant primește aceeași atenție, lectorii ocupându-se de fiecare în parte, indiferent de nivelul de pregătire. Deși am fost sceptică la început, mi-am dat seama că merită mai ales atunci când este în joc viitorul tău.
Fiecare ar trebui să facă orice pentru ca visele sale să se împlinească.

Diana Benchiș 
Absolventă admisă INM

Mai multe

Curs de inițiere INM și barou

”De excepție, sunt extrem de incantată de profesori, nici n-am simțit când a trecut timpul. Mă felicit pentru decizia de a participa la acest curs, cu toate ca la început am fost reticentă. Vă mulțumesc că veniți in sprijinul nostru prin organizarea acestor cursuri. Echipa dvs. a fost la înălțime fiind preocupată permanent sa asigure o transmisie cat mai buna in ciuda unor mici inconveniente. Felicitări !”

Cecilia Gudu 
Absolventă curs ianuarie 2020

Mai multe

Curs de aprofundare INM și barou

Am reușit sa promovez examenul de admitere în Barou cu 80 de puncte. Va mulțumesc pentru ajutor, deoarece experienta Intensa m-a ajutat în mod cert sa reușesc sa fiu admisa la acest examen. Nivel de dificultate a fost ușor mai accesibil, însă fără o pregătire temeinica consider ca nu ai cum sa reușești. Va mulțumesc încă o data și sper sa păstrăm legătură chiar pentru o eventuala reușită și la admiterea de anul viitor de la INM!”

Denisa Nimigean  
Absolventă admisă în barou

Mai multe

Curs pregatire pentru interviu

Pregătirea de la Intensa, pregătirea interviului, consider că a fost de mare ajutor pentru mine. Fiind la prima încercare în fața comisiei de interviu, nu știam la ce să mă aștept. Cursurile m-au ajutat să înțeleg ce anume se așteaptă de la candidat și cum trebuie abordat interviul astfel încât riscul de a fi luat prin surprindere să fie scăzut cât mai mult posibil.

Gabriel Tudoroaia  
Absolventa admis INM 2017

 La cursul de pregătire pentru interviu ni s-a explicat ce caută comisia de examinare la potenţialii magistraţi, care este atitudinea corectă în fața comisiei de examinare, cum să evităm greşelile care ne trimit pe lista celor respinși.

Ramona Gliga  
Absolventă admisă INM 2016

ADMITERE  BAROU

Mai multe

ADMITERE  NOTARIAT

Experiența de la Intensa a fost una destul de fructuoasă și folositoare, deși presupune un efort susținut atât personal cât și material, dar ca orice lucru pe care îl faci în viață trebuie asumat. Raportat strict la aceste cursuri pot spune că efortul a meritat atât din partea cursanților cât și din partea domnilor profesori. Chiar și lucrurile aparent banale precum deplasarea spre Cluj cu toate eforturile conexe au rezultat în experiențe folositoare și noi prietenii. Astfel după cum majoritatea celor care susțin acest tip de examen știu, presupune o pregătire consescventă și de lungă durată, iar aceste lucruri menționate anterior au rolul de a echilibra balața între pregătire și viața personală, esențial pentru un efort susținut.

Înainte de acest curs stadiul meu de pregătire se afla la un nivel mediu spre înalt, dar cu dăruirea și profesionalismul domnilor formatori am reușit să aprofundez și să lămuresc principalele lacune în pregătirea pentru examen. În acest sens vreau să menționez faptul că domnii profesori te susțin în orice etapă a pregătirii, chiar și moral. Formatorii în abordarea dumnealor au punctat atât explicarea materiei cât și evidențierea aplicării lor în practică. Față de pregătirea individuală, cea de la acest curs a fost una care personal m-a ajutat să valorific și să înmagazinez experiențele celorlalți colegi, pe care în mod obișnuit nu le-aș fi remarcat, conform adagiului: ”doi juriști și 3 păreri”.

Cadrele didactice au fost adevărate modele profesionale și deontologice reușind datorită pregătirii și experienței să acopere lacunele din cărțile de specialitate, fiindu-ți la dispoziție permanent pentru întrebări și clarificări. În ceea ce privește coaching-ul , recunosc că la început am fost reticent, dar, în final, plăcut surprins. Chintesența acestuia constă în faptul că:” poți trimite un cal la apă, dar nu-l poți face să bea”; în sensul că te ajută să te motivezi, conectându-te la subconștient și să elimini tocmai acele temeri care te împiedică să reușești.

Alt aspect demn de menționat referitor la acest curs este că vine în ajutorul dezvoltării tale profesionale și personale adaptându-se nevoilor oricărui nivel de pregătire al cursanților.

Din motivele prezentate anterior recomand și această experiență de parcurgere a cursurilor organizate de Intensa deoarece au contribuit substanțial la obținerea punctajului de 90 de puncte la concursul de admitere pentru funcția de notar stagiar.

Gabriel Luca 
Absolvent admis notariat 2019

Mai multe

RAȚIONAMENT LOGIC PENTRU INM

ADMITERE FACULTATEA DE DREPT

Absolvenți ai cursului admisi pe primele locuri la buget în fiecare an

Mai multe experiente personale povestite

Mai multe