Testimoniale absolvenți

Merită să urmez un curs? Cum e, ce se face?
Ce spun cei care au participat?


  

     

ADMITERE MAGISTRATURĂ

Curs complet de pregătire

Consider că timpul petrecut la cursuri a fost fructificat la maxim și din aceste motive încurajează și restul persoanelor care se află de Intensă se înscrie pentru că merită cu adevărat. Cei care ezită merită să fie însoțit de cursurile sunt utile din toate punctele de vedere.

Mi-am da seama că și învățatul în acest format (în grup) are avantaje. Fiecare cursant primește aceeași atenție, lectorii ocupându-se de fiecare în parte, indiferent de nivelul de pregătire. Deși am fost sceptică la început, mi-am dat seama că merită mai ales atunci când este în joc viitorul tău.
Fiecare ar trebui să facă orice pentru ca vizele sale să se împlinească.

Diana Benchiș 
Absolventă admisă INM

Mai multe

Curs de inițiere INM și barou

Cel mai mult mi-a plăcut faptul că nu s-au oferit informații exacte care se referă la fiecare materie. Am participat la acest curs în urma câștigării unui concurs propus de Intensa. În urma acestui curs am învățat cum să îmi repartizez timpul pentru a putea aprofunda toate materiile până la examen și cum pot interpreta cerințele de la examen astfel încât să pot ajunge la un răspuns corect și complet. Atmosfera de la cursuri a fost plăcută și degajată, iar profesorii și-au dat toată silința pentru a reuși ca într-un timp relativ scurt să nu explice toate elementele esențiale de care avem nevoie pentru examen.

Oana Mintaș
Absolventă curs ianuarie 2021

”De excepție, sunt extrem de incantată de profesori, nici n-am simțit când a trecut timpul. Mă felicit pentru decizia de a participa la acest curs, cu toate ca la început am fost reticentă. Vă mulțumesc că vin în sprijinul nostru prin organizarea acestor cursuri. Echipa dvs. a fost la înălțime fiind preocupată permanent sa asigure o transmisie cat mai bună în ciuda unor mici inconveniente. Felicitări! ”

Cecilia Gudu 
Absolventă curs ianuarie 2020

Mai multe

Curs de aprofundare INM și barou

Am reușit să promovez examenul de admitere în Barou cu 80 de puncte. Va mulțumesc pentru ajutor, deoarece experienta Intensa ma ajutat în mod cert sa reușesc sa fiu admisa la acest examen. Nivel de dificultate a fost ușor mai accesibil, dar fără o pregătire temeinică consideră că nu ai cum să reușești. Va mulțumesc încă o data și sper să păstrăm legătura chiar pentru o eventuala reușită și admiterea de anul viitor a INM! ”

Denisa Nimigean  
Absolventă admisă în barou

Mai multe

Curs pregătire pentru interviul de admitere în magistratură

Pregătirea de la Intensa, pregătirea interviului, consider că a fost de mare ajutor pentru mine. Fiind la prima încercare în fața comisiei de interviu, nu știam la ce să mă aștept. Cursurile m-au ajutat să înțeleg ce anume se așteaptă de la candidat și cum trebuie abordat interviul astfel încât riscul de a fi luat prin surprindere să fie scăzut cât mai mult posibil.

Gabriel Tudoroaia  
Absolventa admis INM 2017

 La cursul de pregătire pentru interviu ni sa explicat ce caută comisia de examinare la potențialele magistrați, care este atitudinea corectă în fața comisiei de examinare, cum se evităm greșelile care nu trimit pe lista celor respinși.

Ramona Gliga  
Absolventă admisă INM 2016

ADMITERE BAROU

Mai multe

ADMITERE NOTARIAT

Experiența de la Intensa a fost una destul de fructuoasă și folositoare, deși presupune un efort susținut atât personal cât și material, dar ca orice lucru pe care îl faci în viață trebuie asumat. Raportat strict la aceste cursuri pot spune că efortul a meritat atât din partea cursanților cât și din partea domnilor profesori. Chiar și lucrurile aparent banale precum deplasarea spre Cluj cu toate eforturile conexe au rezultat în experiențe folositoare și noi prietenii. Astfel după cum majoritatea celor care susțin acest tip de examen știu, presupune o pregătire consescventă și de lungă durată, iar aceste lucruri menționate anterior au rolul de a echilibra balața între pregătire și viața personală, esențial pentru un efort susținut.

Înainte de acest curs stadiul meu de pregătire se afla la un nivel mediu spre înalt, dar cu dăruirea și profesionalismul domnilor formatori am reușit să aprofundez și să lămuresc principalele lacune în pregătirea pentru examen. În acest sens vreau să menționez faptul că domnii profesori te susțin în orice etapă a pregătirii, chiar și moral. Formatorii în abordarea dumnealor au punctat atât explicarea materiei cât și evidențierea aplicării lor în practică. Față de pregătirea individuală, cea de la acest curs a fost una care personal m-a ajutat să valorific și să înmagazinez experiențele celorlalți colegi, pe care în mod obișnuit nu le-aș fi remarcat, conform adagiului: ”doi juriști și 3 păreri”.

Cadrele didactice au fost adevărate modele profesionale și deontologice reușind datorită pregătirii și experienței să acopere lacunele din cărțile de specialitate, fiindu-ți la dispoziție permanent pentru întrebări și clarificări. În ceea ce privește coaching-ul , recunosc că la început am fost reticent, dar, în final, plăcut surprins. Chintesența acestuia constă în faptul că:” poți trimite un cal la apă, dar nu-l poți face să bea”; în sensul că te ajută să te motivezi, conectându-te la subconștient și să elimini tocmai acele temeri care te împiedică să reușești.

Alt aspect demn de menționat referitor la acest curs este că vine în ajutorul dezvoltării tale profesionale și personale adaptându-se nevoilor oricărui nivel de pregătire al cursanților.

Din motivele prezentate anterior recomand și această experiență de parcurgere a cursurilor organizate de Intensa deoarece au contribuit substanțial la obținerea punctajului de 90 de puncte la concursul de admitere pentru funcția de notar stagiar.

Gabriel Luca 
Absolvent curs martie 2019

Mai multe

ADMITERE SNG

   

   


Am participat la cursul de pregătire pentru SNG dorind să îmi fixez materia în minte și să îmi clarific nelămuririle. Cel mai mult la acest curs mi-a plăcut atmosfera, domnii lectori și modalitatea de interacțiune cu aceștia. După finalizarea acestui curs sunt foarte încrezătoare în ceea ce privește reușita mea. Este o diferența foarte mare între învățatul acasă și participarea la curs, cel mai evident și benefic aspect este atitudinea și implicarea profesorilor. Este foarte important cum este explicată materia pas cu pas, acest lucru ne ajută să ne fixăm toata materia. Fiecare participant la curs primeste atenția maximă, fiecare nelamurire este dezbătută foarte bine până la clarificarea acesteia.  Materia fiind abordată gradual, pas cu pas și in profunzime ajută la memoria de lungă durată, la creearea acelor legături neuronale de lungă durată. Este foarte important ceea ce înveți deoarece rămâne cu tine pe viață, cunostințele acumulate la curs nu se termină la finalul cursului ci se îmbunătațesc continuu. Idea cu care am rămas după acest curs este aceea că „timpul este al nostru depinde cum și în ce îl investim.

Camelia Săvescu 
Absolventă curs SNG, mai 2021 

Mi-a plăcut parcurgerea meticuloasă a fiecărui articol din legislația cerută pentru examen. În urma finalizării cursului am dobândit o mai mare încredere în reușita mea la concurs și mi-a solidificat cunoștințele, prin această recapitulare finală acumulând o mai înaltă claritate asupra unor aspecte juridice. Cu pandemia și cu restricții existente, totuși sa realizat o foarte bună colaborare cu colegii, organizatori și lectorii, adoptând o abordare detaliată și explicativă a bibliografiei de concurs. Consider că studiul individual este necesar dar nu trebuie neglijate nici aspectele sociale și dialectice după discuții care au loc într-un grup dedicat studiului.

Marc Antoniu Ursan 
Absolvent curs SNG, mai 2021 

Cursul ajută la aprofundarea cunoștințelor dobândite și la o mai bună intelegere a materiei, se parcurge materia meticulos astfel și se fixează lucrurile de "finețe", cuvintele cheie care fac diferența. Suportul profesorilor de asemenea a fost important, aceștia oferind explicațiile necesare la întrebările formulate.

Anonim 
Absolvent curs SNG, mai 2021 

RAȚIONAMENT LOGIC PENTRU INM

ADMITERE FACULTATEA DE DREPT

Absolvenți ai cursului admisi pe primele locuri la buget în fiecare an

 

 


A fost o experiență unică cu un profesor de nota 10. Modul de predare este unul pe care nu l-am mai întâlnit până acum, un mod de predare complex, dar în același timp ușor de înțeles. Un lucru de apreciat este că profesorul îți răspunde la orice întrebare și îți explică cu calm de câte ori este nevoie până înțelegi. A fost un curs foarte constructiv care ma ajutat foarte mult să înțeleg raționamentul logic. Îl recomand cu drag tuturor care vor sa dea la drept la UBB. Mulțumesc echipei Intesa pentru aceste servicii

Vadan Andrei
Absolvent curs online, mai 2021

Înainte de a viziona un webinar gratuit realizat de cei de la Intensa, aveam impresia ca examenul de raționament logic este destul de ușor, neștiind gradul său de dificultate. Abia când am văzut ce metode folosește domnul profesor, am realizat ca este un examen greu. Raționamentul logic pare ușor și “logic”, cum s-ar spune, dar asta doar la prima vedere, iar dacă te pierzi în variantele posibilului, pierzi de fapt timpul. Cursul împreuna cu domnul profesor m-a ajutat sa disting esența dintre necesar și posibil, ceea ce este cel mai important, iar încurajările și starea lui de spirit m-au ajutat  să-mi fie și mai ușor. Metodele dumnealui mi se par foarte folositoare, iar dacă înțelegi mersul din spate, consider că poți rezolva exercițiile. Este o experiența ce clar as repeta-o!

Alexandra Gabriela
Absolvent curs online, mai 2021

După multe încercări de rezolvare a subiectelor de admitere la Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj soldate cu eșec, am hotărât să încep să caut modalități de rezolvare a acestora pe internet. Prea multe informații concrete nu am obținut, în schimb am aflat despre Intensa Training & Events. Primul contact în vederea înscrierii la cursurile organizate de către Intensa a fost cu domnișoară Ioana, o voce blândă și calmă ce emana eleganță, dumneai fiind mai mult decât fericită să lămurească orice incertitudine cu privire la curs sau cu privire la demersurile pentru înscriere. În timpul cursului propriu-zis am avut onoarea de a-l cunoaște pe domnul profesor Cristian Călin Pop care a fost mai mult decât un simplu profesor. Am avut în față un om plin de compasiune, bunătate și căldură care și-a dat silința pentru a ne depăși potențialul.

Personal, consider că acest curs a fost mai mult decât un curs, a fost o experiență de viață, alături de un om demn de laude, cu un bagaj de cunoștințe incomensurabile de la care am avut foarte multe de învățat și cu care sper sa mai am ocazia să  interacționez!

În final, doresc să-i mulțumesc domnului profesor Călin Cristian Pop pentru faptul că a reușit să îmi redea încrederea în viitoarea reușită de la examen și tuturor  persoanelor din spatele Intensa pentru profesionalismul, amabilitatea și interesul de care dau dovadă

Rădulescu Irinel
Absolvent curs online, martie 2021

M-au determinat să mă înscriu la acest curs exercițiile grele, cele care mi se păreau imposibile și nu găseam nicio logică pentru a reuși să le rezolv. Domn profesor este un om genial, un om cu o răbdare deosebită, nu s-a lăsat până când toți am înțeles cum se rezolva fiecare exercițiu. Mi-a plăcut faptul că nu ne-a promis ca vom lua toți 10 la examen, un lucru adevărat fiindcă el nu poate face și partea noastră de treabă. Mi-a plăcut faptul ca s-a bazat pe părțile grele, iar cu metoda dânsului am reușit să înțeleg rezolvarea acelor exerciții.  Este interesant faptul că nu există teorie, ci totul este despre cât de bine gândești și rezonezi cu limba română.  Un lucru puțin obositor l-a reprezentat numărul de ore pe zi în care trebuia să fiu prezentă la curs, dar domnul profesor știa să ne capteze atenția și să ne mențină prinși în firul rationamentului logic. A fost o experiență foarte interesantă care m-a ajutat enorm.

Rodean Damaris
Absolvent curs online, martie 2021

Mai multe

Mai multe experiente personale povestite