Curs de aprofundare Barou – live – online - Intensa

    

CURS ONLINE DE RECAPITULARE PENTRU
-EXAMENUL DE ADMITERE ÎN BAROU-

   Live ONLINE, înainte de examenul din 2024

Acum te poți pregăti de acasă, cu profesorii Intensa, pentru examenul de admitere în barou.  

Recapitulezi, pui întrebări, aprofundezi și rezolvi grile, totul online


Un mod nou de pregătire pentru examen, usor de urmărit, cu rezultate
Iată ce este inclus în cursul online:

 • 5 module de câte 3 ore fiecare, de recapitulare și aprofundare a materiilor: drept civil, procedură civilă, drept penal, procedură penală și tehnici de rezolvare a grilelor;
 • 1 modul de 2 ore de pregătire pentru OEPA;
 • recapitularea materiei de examen cu accent pe elementele dificile, pe cele esențiale, comparații, corelații și capcane;
 • evidențierea porțiunilor din materie din care există o probabilitate mare să vină întrebări la examen;
 • exemple de întrebări care se repetă la fiecare examen și rezolvarea lor;
 • modul corect de abordare al grilelor;
 • sesiune de întrebări și răspunsuri;
 • discuții interactive pe chat în timpul orelor;
 • rezolvarea interactivă de grile.

„Pregătirea într-un cadru organizat m-a ajutat să îmi depăşesc temerile legate de acest examen şi să privesc examenul şi pregătirea cu entuziasm şi cu gândul la reuşită.”

Alexandra S. 

„Au fost foarte utile, cel mai mult mi-au placut cele sustinute de doamna profesoara la civil si procedura civila. Pot spune ca toate m-au motivat foarte mult! Va multumesc cu aceasta ocazie pentru tot efortul depus atat de profesori cat si de restul echipei Intensa!”

Ioana N.

Cum funcționează cursul online?


Te pregătești lejer de acasă, ai nevoie doar de un laptop/telefon și conexiune la internet

Fiecare webinar constă într-o parte de teorie, recapitulare, aprofundare a noțiunilor dificile și o parte interactivă unde se răspunde întrebărilor participanților.

După înscriere vei primi pe e-mail linkul tău de acces, iar la momentul potrivit intri în platformă și urmăresti webinariile live.

Pentru fiecare dintre materiile drept civil, procedură civilă, drept penal și procedură penală va avea loc câte un webinar live de 3 ore fiecare și 1 webinar pentru OEPA, cu profesorul corespondent.

Webinariile au loc în timpul săptămânii după-masă, iar în weekend de dimineață, conform orarului primit pe e-mail.

Cursul de aprofundare pentru examenul de admitere în barou se desfășoară ONLINE, iar tu poți participa de oriunde


„Am reușit sa promovez examenul de admitere în Barou cu 80 de puncte. Va mulțumesc pentru ajutor, deoarece experienta Intensa m-a ajutat în mod cert sa reușesc sa fiu admisa la acest examen. Nivel de dificultate a fost ușor mai accesibil, însă fără o pregătire temeinica consider ca nu ai cum sa reușești. Va mulțumesc încă o data și sper sa păstrăm legătură chiar pentru o eventuala reușită și la admiterea de anul viitor de la INM!”

Denisa Nimigean  
Absolventă admisă în barou

Recomand cursul de aprofundare întrucât, mie personal, mi-a schimbat modul în care percepeam studiul pentru examenul de admitere în barou, ajutându-mă să valorific și mai bine și chiar mai plăcut timpul petrecut studiind, de asemenea, m-a ajutat să îmbunătățesc metodele de abordare a grilelor examenului.

Bezercu Andreea 
 Cursantă martie 2022

„Pe lângă pregătirea excepțională a profesorilor, modestia, eleganța și finețea acestora sunt foarte impresionată de faptul că sunt implicați și interesați să ne ajute și după terminarea acestui curs. Acest lucru denotă o mare pasiune pentru ceea ce fac! Jos pălăria! Mulțumesc și echipei Intensa pentru grija permanentă referitoare la desfășurarea în bune condiții tehnice a acestui curs. Acesta se numește respect față de participanți și implicare maximă! Felicitări!”

Marilena  
Absolventă curs 2020

„Cel mai mult mi-a plăcut webinarul de Drept Penal. În prezentarea făcută de doamna profesor a existat atât teorie (ni s-a spus cum ar trebui legate lucrurile din materie), dar cel mai important, am discutat grile date la concursurile anterioare. De asemenea, mi-a plăcut și webinarul în care am rezolvat grile și explicațiile exacte de la acesta. Aș putea spune că acest curs este util, profesorii care predau sunt puși în temă cu realitatea examenului de Barou și răspund punctual la întrebările noastre.”

Carmen T.
Absolventă curs 2019

„Vă mulțumesc din suflet pentru ajutorul acordat! A fost exact ceea ce -mi lipsea în toți acești ani în care am învățat, dar se pare că nu am învățat constructiv. Sau metoda aleasă de mine nu a fost una constructivă. Cursul m-a ajutat să-mi recapăt încrederea în forțele proprii și să-mi demonstrez că pot. Mulțumesc mult!”

Ionescu Angelica  
Absolventă admisă în barou

Cine te îndrumă la curs?

Recapitulare, aprofundare & fixare a materiei de examen


Select Columns Layout

Av. Lect. univ. Sidonia Culda
Drept civil, Drept penal, OEPA

Av. Tiberiu T. Ban 
Tehnici de rezolvare a grilelor

 Prof. univ. dr. Ioana Vasiu
Drept Penal

Av. lect. univ. PhD. Tiberiu Ban
Procedura Penala

   

Investiție

PREMIUM

Curs ONLINE de aprofundare și 2 sesiuni individuale de coaching pentru performanță

6 module live + 2 ședinte coaching

 • 6 module live
 • sesiune întrebări și răspunsuri
 • asistență de la lectori
 • diplomă de participare în format digital
 • 2 ședințe individuale de coaching pentru performanță (live sau telefonic)

2.490 ron
Plata în tranșe. 

BASIC

Curs ONLINE de aprofundare pentru admiterea în barou 

6 webinarii live

 • 6 module live
 • sesiune întrebări și răspunsuri
 • asistență de la lectori
 • diplomă de participare în format digital
 • fără 2 ședințe individuale de coaching pentru performanță

1.990 ron

Plata în tranșe.

 

  

 Ești gata de examen?

Vino să te pregătești împreună cu echipa Intensa și hai să facem din acest examen un succes!

    

Întrebări frecvente

Câte persoane sunt într-o grupă la curs?

O grupă are un număr restrâns de participanți și este formată din maximum 30 de persoane. Păstrăm grupele cu un număr limitat de cursanți tocmai pentru a putea asigura calitatea cursului, respectiv îți oferim posibilitatea de a comunica și interacționa audio-video cu lectorii, iar aceștia îți vor răspunde la toate întrebările tale referitoare la modalitatea corectă de pregătire.

Cursurile sunt înregistrate?

Cursurile se desfășoară doar online live în data și în intervalul orar din calendar, pentru a putea oferi posibilitatea cursanților să comunice cu lectorii și să adreseze întrebări în timp real. Acestea nu sunt înregistrate, respectiv revizualizarea transmisiilor online live nu este posibilă. Este important să participi conform orar, în zilele și intervalele transmise, pentru a te asigura că beneficiezi de o pregătire completă și complexă pentru examen.

Cursurile au loc pe platforma ZoomMeetings și Google Meet, iar accesul va fi permis în baza link-ului primit înainte de curs.

Când este momentul potrivit să mă înscriu la curs? 

Cursul de aprofundare este destinat celor care vor da examen în următoarea sesiune de admitere.

Înscrierea se poate realiza în orice moment, însă perioada cursului se va stabili în funcție de calendarul de examen, iar cursul va fi programat cu câteva săptămâni înainte de prima probă juridică.

Cursul este adesat persoanelor care deja au studiat materia și își doresc să beneficieze de o recapitulare și aprofundare a informațiilor deja parcurse, pentru a se asigura că ceea ce s-a studiat este corect și complet, respectiv pentru a acoperi eventualele informații lipsă.

Când are loc cursul și pentru cine e potrivit?  

Perioada cursului se va stabili în funcție de calendarul de examen, iar cursul va fi programat cu câteva săptămâni înainte concursul de admitere.

Cursul este adresat persoanelor care deja au studiat materia și își doresc să beneficieze de o recapitulare și aprofundare a informațiilor deja parcurse, pentru a se asigura că ceea ce s-a studiat este corect și complet, respectiv pentru a acoperi eventualele informații lipsă.

Cursul de aprofundare este deci gândit ca un ajutor destinat celor care vor da examen în următoarea sesiune de admitere sau celor care pur și simplu doresc să își verifice cunoștințele.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru orice alte detalii, ne poți contacta de luni-vineri, între orele 10-17.

Ela Radu
Training Coordinator