Admitere notariat - Intensa

   

   

Curs intensiv de pregătire pentru admiterea în Notariat 2024

Vino și dobândește toate cunoștințele pentru a reuși la următorul examen. 

Participă la cursul intensiv de pregătire ONLINE live, desfășurat în perioada 20 iulie - 18 august 2024

Dorești să obții statutul de notar la următorul examen?

Există strategii eficiente care îți pot transforma visul în realitate, chiar și în fața unui examen dificil, cu locuri limitate și multiple alte responsabilități, cum ar fi licența, implicarea în familie sau un loc de muncă.

Prin dedicare, efort susținut și gestionarea adecvată a resurselor tale, poți să-ți îndeplinești scopul. Află cum poți aplica aceste principii în procesul tău de pregătire, beneficiind de susținerea primului astfel de curs din țară, organizat din 2014 încoace.
Accesează introducerea video gratuită de 3 ore și descoperă pașii corecți ai pregătirii și cum acest curs te poate ghida către reușita în examen, oferindu-ți șansa de a fi admis.

DESPRE CURS

  

Cursul intensiv de pregătire pentru examenul de admitere în notariat este conceput special pentru tine, viitor candidat la examenul de admitere la Institutul Notarial Roman, pentru a te ajuta să atingi cariera de notar pe care o dorești.  Acesta este primul curs de acest fel apărut pe piață în 2014, având o lungă și solidă experiență în pregătirea candidaților.

Scopul acestui curs intensiv este să îți ofere un sprijin complex pentru examenul de admitere în notariat, punându-ți la dispoziție toate resursele necesare pentru a reuși.

În cadrul cursului, vom rezolva împreună grile, vom aborda partea teoretică și vom rezolva exercițiile propuse în anii precedenți alături de profesori și practicieni cu experiență.

În primul rând, vei obține claritate cu privire la examen, apoi vei dobândi cunoștințele necesare pentru a fi admis, iar la final vei trece examenul cu brio.

Vei afla exact ce se cere de la tine și ce trebuie să faci pentru a reuși. Concret, vei ști ce să înveți, de unde, cum, care este ordinea și metoda potrivită. Veți asimila și consolida atât cunoștințele teoretice, cât și cele practice, în modul în care examinatorii le solicită.

Mai exact, eviţi o pregătire lungă şi consistentă, dar care nu îţi aduce niciun rezultat.
Folosim toată experiența pe care noi am acumulat-o  în ultimii 10 ani cu candidații admiși ca să îți arătăm drumul cel mai scurt şi sigur către destinaţia ta: cariera de notar.

BENEFICIILE TALE

 • Obții claritate în ceea ce priveşte examenul de admitere
 • Înveți să te pregătești corect și să studiezi inteligent
 • Eviți să investești timp și efort într-o pregătire nepotrivită
 • Ai alături echipa de lectori experimentați care te ajută constant
 • Înveți și întelegi materia logic 
 • Ai șanse mult mai mari să fii admis 
 • Ai răspuns la orice întrebare din partea lectorilor
 • Ai totul pus în ordine de noi, tu te poți concentra doar pe studiu
 • Te poti autoevalua în raport cu grupul

Primești răspuns la toate întrebările despre grile, materiale de studiu, metode de pregătire sau subiecte posibile.

 CURSUL E PENTRU TINE DACĂ:

Ești absolvent al Facultății de Drept şi susţii examenul în următoarea sesiune.

Ai mai susţinut examenul de admitere, dar ai fost respins.
 

Ești grefier, avocat, consilier juridic etc. și te reprofilezi.
  

Eşti în anul IV la facultatea de Drept şi susţii examenul de admitere.
 

Eşti absolvent de câțiva ani și ai învățat după vechile coduri.
 

Cursul nu e pentru cei care își doresc o rețetă magică sau cred că este suficient doar să participe la curs ca să fie admiși. Cursul vine în completarea studiului individual.

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU ECHIPA DE LECTORI

Profesori excepționali & iubiți de sute de cursanți

Notar Mureșan Georgeta Marcela
Legislație notarială -
notar public din 2009 și fost membru în comisii de examinare și elaborare a subiectelor pentru examenul pentru dobândirea calității de notar stagiar în perioada anterioară INR, fost judecător și formator INM.

Av. Lect. Univ. Dr. Sidonia Culda
Drept civil & Procedură civilă -  profesor universitar cu experienţă de peste 20 ani,  a obţinut frecvent note din top 3 pe ţară cu cursanţii pregătiţi de ea, predă acest curs de 10 ani, timp în care a dezvoltat un mod unic de pregătire ce dă rezultate.

Bogdan Gherman
Coaching - pregăteşte din punct de vedere mental-emotional candidaţii pentru a rezolva acei factori care nu țin de cunoștințele juridice dar care sunt la fel de importanți și pot influența rezultatul la examenul de admitere.


Sunt foarte încântată de modul de lucru și de stilul de predare al lectorilor! Se simte că sunt oameni pasionați de ceea ce fac și imi place mult asta! Îmi vine să “ mănânc cartea” după cursuri. Simt că primesc exact ce am nevoie la aceste cursuri.
Va mulțumesc! 


Ioana Haja, cursant 2021 

Vă mulțumesc și eu tuturor pentru sprijin, efort, amabilitate și dăruire. Mi-a făcut o reală plăcere participarea la acest curs și mă bucur că l-am urmat. V-am ales deoarece prezența d-nei lector Sidonia Culda pentru mine înseamnă garanția excelenței. Vă mulțumesc încă o dată tuturor și vă doresc numai bine și sănătate. Cu stimă.


Pura Valența, cursant 2020 

  Profesorii structurează foarte bine materia și la finalul cursului ai convingerea foarte puternică cum că examenul este ceva realizabil, un țel care poate fi atins.

Cursant 2018

Experiența de la Intensa presupune un efort susținut atât personal cât și material, dar ca orice lucru pe care îl faci în viață trebuie asumat. Înainte de acest curs, stadiul meu de pregătire se afla la un nivel mediu spre înalt, dar cu dăruirea și profesionalismul domnilor formatori am reușit să aprofundez și să lămuresc principalele lacune în pregătirea pentru examen. În acest sens, vreau să menționez faptul că domnii profesori te susțin în orice etapă a pregătirii, chiar și moral. Față de pregătirea individuală, cea de la acest curs a fost una care personal m-a ajutat să valorific și să înmagazinez experiențele celorlalți colegi, pe care în mod obișnuit nu le-aș fi remarcat, conform adagiului: ”doi juriști și 3 păreri”. Recomand această experiență de parcurgere a cursurilor organizate de Intensa deoarece au contribuit substanțial la performanța mea de a obține 90 de puncte la concursul de admitere pentru funcția de notar stagiar.

Robert Luca
Admis Notariat 2019

STRUCTURA CURSULUI

Află cum se desfașoară cursul, când, cum abordăm materiile și cum te ajută


Cursul ONLINE live intensiv de pregătire pentru admiterea în notariat presupune întâlniri de câte un weekend alături de echipa excepţională de lectori.

Ne antrenăm împreună şi primeşti metode corecte de studiu,recapitulare și abordarea grilelor. Afli cum să folosești timpul în avantajul tău.

Cursul se desfășoară cu aproximație în intervalul orar 9-18, cu pauză de masă, ne pregătim intens. Profităm de pauze pentru schimb de idei şi perspective cu colegii de la curs sau lămuriri suplimentare de la profesori. 

Iată care este abordarea pentru fiecare modul în parte:

Modulele cursului de pregătire

 • DREPT CIVIL
 • Coaching
 • Legislație NOTARIALĂ

În cadrul modulului de Drept civil se va urmări prezentarea și discutarea tematicii și a bibliografiei necesare a fi studiată în vederea pregătirii candidaților la examenul pentru admitere în notariat într-o manieră clară, concisă și ușor de înțeles.

Mai apoi va fi analizată întreaga problematică a dreptului civil - Partea generală, Persoanele, Drepturile reale, Obligațiile, Contracte speciale, Succesiuni.


Materia va fi analizată atât din punct de vedere teoretic, cât și practic prin rezolvarea de grile.

Aspectele teoretice vor surprinde principalele instituții, chestiunile relevante ale fiecărei instituții, cele controversate, precum și cele mai frecvente probleme cu care se confruntă candidații în cursul pregătirii în vederea susținerii unui astfel de examen.

Modalitatea de lucru va fi una interactivă, de comunicare constructivă, și care să urmărească însușirea/recapitularea/fixarea de către cursanți a informațiilor necesare promovării examenului, precum și deprinderea unui mod de rezolvare a grilelor care să asigure o pregătire de maximă eficacitate.

Pe parcursul întregului curs se va încerca o valorificare la maxim a timpului, precum și o pregătire relativ personalizată a fiecărui cursant, deoarece modalitatea interactivă de desfășurare permite acest lucru, într-o bună măsură.

Firește, acest obiectiv va fi realizat cu succes în condițiile implicării active și a participanților.

Introducere gratuită (1,5 ore) aici:

Orarul cursului


Cursul va avea loc în perioada 20 iulie - 18 august 2024, online live.
Orarul detaliat va fi trimis pe e-mail celor înscriși.
Locurile sunt limitate.

Ce primești la curs


 • Acces la toate orele de pregătire pentru cele 3 module
 • Răspuns la orice întrebare
 • Coaching pentru performanță în studiu 
 • La finalizarea cursului primești diplomă de participare

Iată ce obții dacă participi la curs


 • Treci prin materie împreună cu profesori experimentați
 • Afli care sunt părţile din materie de unde vin subiecte la examen
 • Primești răspuns la orice nelămurire în privința examenului
 • Îți sunt explicate cele mai noi modificări legislative
 • Îți sunt clare cele mai dificile părți din materie și știi ce capcane sunt
 • Ai control perfect asupra materiei, deci, asupra examenului
 • Îți actualizezi materia și o pui în ordine în mintea ta
 • Rezolvi exerciții într-un mediu interactiv, faci schimb de idei, îți sunt oferite explicații personalizate și argumentări ori de cate ori este nevoie
 • Abordezi fiecare tip de exercițiu specific examenului

La final ești 100% pregătit să susții examenul de admitere cu șanse mult mai mari de reușită

GARANȚII

Deși nu poate garanta succesul, acest program s-a dovedit a fi de mare folos și poate face diferența dintre succes și eșec la examen. Iată de ce:

Indiferent de nivelul tău de pregătire, vei dobândi cunoştinţele de care mai ai nevoie pentru a fi admis în notariat.

Utilitatea cursurilor este garantată de rezultatele pe care le-am obţinut cu absolvenții cursului, admişi în notariat.

Orice întrebare sau nelămurire ai referitoare la examenul de admitere, vei primi răspuns din partea lectorilor.

INVESTIȚIE 

Plata poate fi efectuată prin transfer bancar în 1-3 tranșe, după înscriere.

  

BASIC

Curs intensiv

46 ore de curs + 4 ore simularea

 • Pregătire la Drept Civil, Procedură Civilă și Legislație Notarială
 • Coaching de grup
 • Asistență de la lectori
 • Simulare examen
 • Diplomă digitală de participare

4.100 ron.

  

Testimoniale de la absolvenți

Larisa Stroescu
Cursantă 2020
Bianca Radu
Cursantă 2020

Sunt foarte încântată că am decis să particip la acest curs. Am învățat lucruri folositoare și am cunoscut persoane minunate, atât profesori cât și colegi. Strategiile de predare folosite au fost eficiente și de un real ajutor.

Oana Borș
Cursantă 2017

Știi cât de mult contează să ai o pregătire corectă și completă pentru examen?

Răspuns scurt: unul sau mai mulți ani din viața ta dacă nu promovezi examenul data viitoare.

Înscrie-te acum la curs și crește șansele de a promova anul acesta! 

Întrebări frecvente

Câte persoane sunt într-o grupă la curs?

O grupă are un număr restrâns de participanți și este formată din maximum 30 de persoane. Păstrăm grupele cu un număr limitat de cursanți tocmai pentru a putea asigura calitatea cursului, respectiv îți oferim posibilitatea de a comunica și interacționa audio-video cu lectorii, iar aceștia îți vor răspunde la toate întrebările tale referitoare la modalitatea corectă de pregătire.

Ce presupune simularea?

La finalul cursului, se va realiza o simulare de examen. Aceasta presupune rezolvarea unui test grilă, după formatul de la examen, care îți permite să îți evaluezi cunoștințele acumulate până în prezent. Ulterior, alături de lectori ai posibilitatea să revizuiești testul și implicit să îți clarifici eventualele nelămuriri care pot să apară.

Este potrivit doar pentru stagiari, sau și pentru definitivat?

Structura cursului este realizată în concordanță cu pregătirea examenului de admitere pentru notari stagiari, însă pot participa și persoane care se pregătesc de examenul pentru definitivat și au vechime în domeniu juridic. Diferențele aferente materiei pentru definitivat vor fi acoperite de către lectorii Intensa.

Cursurile sunt înregistrate?

Cursurile se desfășoară doar online live în data și în intervalul orar din calendar, pentru a putea oferi posibilitatea cursanților să comunice cu lectorii și să adreseze întrebări în timp real. Acestea nu sunt înregistrate, respectiv revizualizarea transmisiilor online live nu este posibilă. Este important să participi conform orar, în zilele și intervalele transmise, pentru a te asigura că beneficiezi de o pregătire completă și complexă pentru examen.

Cursurile au loc pe platforma ZoomMeetings și Google Meet, iar accesul va fi permis în baza link-ului primit înainte de curs. 


CONTACT

Ai întrebări? Îți răspundem cu mare drag.
Program: L-V între orele 10-17.

Ela Radu

Training Coordinator

0755 687 646

contact@intensa.ro