E timpul să fii admis în notariat!

Învață tot ce trebuie să știi ca să fii admis la următorul examen.

Curs intensiv de pregătire ONLINE live, începând cu primăvara 2022. Preînscrie-te la curs și fii primul care află data oficială a cursului. 

 

Vrei să devii notar la examenul viitor?

Există soluţii sigure care te pot ajuta să îți îndeplinești visul, chiar la următorul examen. Poți să devii notar chiar dacă examenul este greu, locurile sunt puține, iar pe lângă mai ai și licența, familia sau job-ul.

Principiul lui Pareto spune că 80% din rezultat vine cu 20% din efort.

Descoperă mai departe cum poți să aplici acest principiu în pregătirea ta, cum te ajută cursul să fii admis, ce garanții și beneficii ai.

CE OPȚIUNI AI

 Iată care sunt variantele pe care le ai la dispoziție ca să te pregătești pentru examen:

1

Te pregătești pe cont propriu

Dacă încerci această variantă, trebuie să răspunzi la urmatoarea întrebare “Ce garanție am că procedez corect?”

Peste 90% dintre cei care susțin examenul sunt respinși și este foarte posibil ca să ai același rezultat dacă procedezi la fel ca și majoritatea.

Cu toate astea, este în regulă să te pregăteşti individual, pe sistemul încercare şi eroare. E un drum lung şi greu, dar care îţi poate aduce în cele din urmă rezultatul dorit.

Ce te costă? Efort (poate mai mult decât necesar), timp şi deseori ani buni din viaţa ta.
        

2

Iei meditații sau ore particulare

O altă variantă este să alegi să lucrezi cu un profesor/ notar sau mai mulţi.

Este o variantă acceptabilă, însă pregătirea nu se face în timpul liber al profesorilor, ci presupune o structurare precisă, gândită în avantajul tău.

Fără raportare la colegi, feedback colectiv, motivaţie constantă şi un program riguros, sunt şanse bune ca eforturile tale să dea rezultate la fel de mici ca şi în cazul variantei 1.

Dacă vrei o siguranţă a pregătirii tale, o metodă cu care să mergi la sigur şi care să presupună cel mai puţin efort din partea ta, treci la varianta trei.

3

Urmezi cursul intensiv de pregătire

Din experienţa de lucru cu sute de candidaţi, mare parte admişi în notariat, am conceput împreună cu cea mai experimentată echipă de lectori din România, un program complex de studiu, menit să îi ajute pe cei care vor soluţii sigure, care nu vor să piardă timp repetând greşelile altora sau dând examenul mai mulţi ani la rând.

Un sistem de studiu validat care dă rezultate.

Doar aşa ai parte de o pregătire intensivă şi complexă,  asistată de profesori 100% informaţi şi implicaţi, și ai şanse mai mari de reuşită faţă de orice altă variantă.

DESPRE CURS

  

Cursul intensiv de pregătire pentru examenul de admitere în notariat este conceput special pentru viitorii candidați de la examenul de admitere la Institutul Notarial Roman, pentru a-i ajuta să ajungă ușor și sigur la cariera de notar pe care și-o doresc.

Obiectivul cursului intensiv este să ofere un ajutor complex pentru examenul de admitere în notariat.

La curs rezolvăm împreună grile, abordăm partea teoretică și rezolvăm exercițiile care s-au dat în anii trecuți.

Mai întâi obţii claritate în privinţa examenului, apoi dobândești cunoștintele necesare ca să fii admis, iar la final treci examenul cu brio.

Afli exact ce se cere de la tine și ce trebuie să faci ca să reușești. Concret, ştii ce să înveţi, de unde, cum, care e ordinea și metoda potrivită.
Asimilezi şi fixezi cunoştinţe teoretice și practice, în modul pe care îl cer examinatorii.

Mai exact eviţi o pregătire lungă şi consistentă, dar care nu îţi aduce niciun rezultat.

Folosim toată experiența pe care noi am acumulat-o cu candidații admiși ca să îți arătăm drumul cel mai scurt şi sigur către destinaţia ta: cariera de notar.

BENEFICIILE TALE

 • Obții claritate în ceea ce priveşte examenul de admitere
 • Înveți să te pregătești corect și să studiezi inteligent
 • Eviți să investești timp și efort într-o pregătire nepotrivită
 • Ai alături echipa de lectori experimentați care te ajută constant
 • Înveți mai repede și mai ușor decât acasă
 • Ai șanse mult mai mari să fii admis 
 • Ai răspuns la orice întrebare din partea lectorilor
 • Ai totul pus în ordine de noi, tu te poți concentra doar pe studiu

Primești răspuns la toate întrebările despre grile, materiale de studiu, metode de pregătire sau subiecte posibile.

 CURSUL E PENTRU TINE DACĂ:

Ești absolvent al Facultății de Drept şi susţii examenul în următoarea sesiune.

Ai mai susţinut examenul de admitere, dar ai fost respins.


Ești grefier, avocat, consilier juridic, etc. și te reprofilezi.Eşti în anul IV la facultatea de Drept şi susţii examenul de admitere după licenţă.

Eşti absolvent sau masterand de câțiva ani și ai învățat după vechile coduri.


Cursul nu e pentru cei care își doresc o rețetă magică sau cred că este suficient doar să participe la curs ca să fie admiși. Cursul vine in completarea studiului indivual.

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU ECHIPA DE LECTORI

Profesori excepționali & iubiți de sute de cursanți

Notar Gabriela Ghile-Buzan
Legislație notarială

Av. Lect. Univ. Dr. Sidonia Culda
Drept civil & Procedură civilă

Coach Bogdan Gherman
Coaching

Sunt foarte încântată de modul de lucru și de stilul de predare al lectorilor! Se simte că sunt oameni pasionați de ceea ce fac și imi place mult asta! Îmi vine să “ mănânc cartea” după cursuri. Simt că primesc exact ce am nevoie la aceste cursuri.
Va mulțumesc! 


Ioana Haja, cursant 2021 

Vă mulțumesc și eu tuturor pentru sprijin, efort, amabilitate și dăruire. Mi-a făcut o reală plăcere participarea la acest curs și mă bucur că l-am urmat. V-am ales deoarece prezența d-nei lector Sidonia Culda pentru mine înseamnă garanția excelenței. Vă mulțumesc încă o dată tuturor și vă doresc numai bine și sănătate. Cu stimă.


Pura Valența, cursant 2020 

  Profesorii structurează foarte bine materia și la finalul cursului ai convingerea foarte puternică cum că examenul este ceva realizabil, un țel care poate fi atins.

Cursant 2018

Experiența de la Intensa presupune un efort susținut atât personal cât și material, dar ca orice lucru pe care îl faci în viață trebuie asumat. Înainte de acest curs, stadiul meu de pregătire se afla la un nivel mediu spre înalt, dar cu dăruirea și profesionalismul domnilor formatori am reușit să aprofundez și să lămuresc principalele lacune în pregătirea pentru examen. În acest sens, vreau să menționez faptul că domnii profesori te susțin în orice etapă a pregătirii, chiar și moral. Față de pregătirea individuală, cea de la acest curs a fost una care personal m-a ajutat să valorific și să înmagazinez experiențele celorlalți colegi, pe care în mod obișnuit nu le-aș fi remarcat, conform adagiului: ”doi juriști și 3 păreri”. Recomand această experiență de parcurgere a cursurilor organizate de Intensa deoarece au contribuit substanțial la performanța mea de a obține 90 de puncte la concursul de admitere pentru funcția de notar stagiar.

Robert L.
Admis Notariat 2019

STRUCTURA CURSULUI

Află cum se desfașoară cursul, când, cum abordăm materiile și cum te ajută


Cursul ONLINE live intensiv de pregătire pentru admiterea în notariat presupune întâlniri de câte un weekend alături de echipa excepţională de lectori.

Ne antrenăm împreună şi primeşti metode corecte de studiu,recapitulare și abordarea grilelor. Afli cum să folosești timpul în avantajul tău.

Cursul se desfășoară cu aproximație în intervalul orar 9-18, cu pauză de masă, ne pregătim intens. Profităm de pauze pentru schimb de idei şi perspective cu colegii de la curs sau lămuriri suplimentare de la profesori. 

Iată care este abordarea pentru fiecare modul în parte:

Modulele cursului de pregătire

 • DREPT CIVIL
 • Coaching
 • Legislație NOTARIALĂ

În cadrul modulului de Drept civil se va urmări prezentarea și discutarea tematicii și a bibliografiei necesare a fi studiată în vederea pregătirii candidaților la examenul pentru admitere în notariat într-o manieră clară, concisă și ușor de înțeles.

Mai apoi va fi analizată întreaga problematică a dreptului civil - Partea generală, Persoanele, Drepturile reale, Obligațiile, Contracte speciale, Succesiuni.

Materia va fi analizată atât din punct de vedere teoretic, cât și practic prin rezolvarea de grile.

Aspectele teoretice vor surprinde principalele instituții, chestiunile relevante ale fiecărei instituții, cele controversate, precum și cele mai frecvente probleme cu care se confruntă candidații în cursul pregătirii în vederea susținerii unui astfel de examen.

Modalitatea de lucru va fi una interactivă, de comunicare constructivă, și care să urmărească însușirea/recapitularea/fixarea de către cursanți a informațiilor necesare promovării examenului, precum și deprinderea unui mod de rezolvare a grilelor care să asigure o pregătire de maximă eficacitate.

Pe parcursul întregului curs se va încerca o valorificare la maxim a timpului, precum și o pregătire relativ personalizată a fiecărui cursant, deoarece modalitatea interactivă de desfășurare permite acest lucru, într-o bună măsură.

Firește, acest obiectiv va fi realizat cu succes în condițiile implicării active și a participanților.

Tematica pentru examen a fost actualizată, iar mai jos pot fi regăsite părțile din materie nou introduse (click aici)


Orarul cursului


Cursul va avea loc în curând, timp de 3 weekend-uri.

 Orarul detaliat va fi trimis pe e-mail celor înscriși.

Cursul va avea loc în format online live.
Locurile sunt limitate.

Ce primești la curs


 • Acces la toate orele de pregătire pentru cele 3 module
 • Materiale de pregătire (suport de curs, caiet de curs, materiale auxiliare) 
 • Coaching pentru performanță în studiu 
 • Asistență permanentă de la lectori
 • La finalizarea cursului primești diplomă de participare

Iată ce obții dacă participi la curs


 • Treci prin materie împreună cu profesori experimentați
 • Afli care sunt părţile din materie de unde vin subiecte la examen
 • Primești răspuns la orice nelămurire în privința examenului
 • Îți sunt explicate cele mai noi modificări legislative
 • Îți sunt clare cele mai dificile părți din materie și știi ce capcane sunt
 • Ai control perfect asupra materiei, deci, asupra examenului
 • Îți actualizezi materia și o pui în ordine în mintea ta
 • Rezolvi exerciții într-un mediu interactiv, faci schimb de idei, îți sunt oferite explicații personalizate și argumentări ori de cate ori este nevoie
 • Abordezi fiecare tip de exercițiu specific examenului

La final ești 100% pregătit să susții examenul de admitere cu șanse mult mai mari de reușită

GARANȚII

Deși nu poate garanta succesul, acest program s-a dovedit a fi de mare folos și poate face diferența dintre succes și eșec la examen. Iată de ce:

Indiferent de nivelul tău de pregătire, vei dobândi cunoştinţele de care mai ai nevoie pentru a fi admis în notariat.

Utilitatea cursurilor este garantată de rezultatele pe care le-am obţinut cu absolvenții cursului, admişi în notariat.

Orice întrebare sau nelămurire ai referitoare la examenul de admitere, vei primi răspuns din partea lectorilor.

Știi cât de mult contează să ai o pregătire corectă și completă pentru examen?

Răspuns scurt: unul sau mai mulți ani din viața ta dacă nu promovezi examenul data viitoare.

Înscrie-te acum la curs și scapă de griji! Sau preînscrie-te și fii primul care află data oficială a cursului.

INVESTIȚIE 

Plata poate fi efectuată prin transfer bancar în 1-3 tranșe, după înscriere.

BASIC

Curs intensiv

+50 ore de curs

 • Pregatire la cele 2 module
 • Coaching de grup
 • Asistenta de la lectori
 • Diplomă digitală de participare
 • Curs de aprofundare

4.100 ron.

PREMIUM 

Curs premium = curs basic + curs aprofundare 

+56 ore de curs

 • Pregătire la cele 2 module
 • Coaching de grup
 • Asistență de la lectori
 • Diplomă digitală de participare
 • Curs de aprofundare
 • Recapitularea și fixarea materiei

4.990 ron.

Testimoniale de la absolvenți

Larisa Stroescu
Cursantă 2020
Bianca Radu
Cursantă 2020

Sunt foarte încântată că am decis să particip la acest curs. Am învățat lucruri folositoare și am cunoscut persoane minunate, atât profesori cât și colegi. Strategiile de predare folosite au fost eficiente și de un real ajutor.

Oana Borș
Cursantă 2017

ASIGURĂ-ȚI REUȘITA LA EXAMEN

Înscrie-te acum la curs și ocupă unul dintre locurile disponibile la examenul următor!

Întrebări frecvente

Câte persoane sunt într-o grupă la curs?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque finibus commodo nibh, ut elementum velit sollicitudin at. Donec suscipit commodo risus. Nunc vel orci eget ligula elementum consequat. Fusce velit erat, convallis scelerisque aliquet ut, facilisis egestas tellus. Quisque sit amet sapien placerat, ultricies sapien ut, vestibulum ex.

Ce presupune simularea?

La finalul cursului, se va realiza o simulare de examen. Aceasta presupune rezolvarea unui test grilă, după formatul de la examen, care îți permite să îți evaluezi cunoștințele acumulate până în prezent. Ulterior, alături de lectori ai posibilitatea să revizuiești testul și implicit să îți clarifici eventualele nelămuriri care pot să apară.

Cursul este potrivit doar pentru stagiari, sau și pentru definitivat (vechime)?

Structura cursului este realizată în concordanță cu pregătirea examenului de admitere pentru notari stagiari, însă pot participa și persoane care se pregătesc de examenul pentru definitivat și au vechime în domeniu juridic. Diferențele aferente materiei pentru definitivat vor fi acoperite de către lectorii Intensa.

Cursurile sunt înregistrate?

Cursurile se desfășoară doar online live, pentru a putea oferi posibilitatea cursanților să comunice cu lectorii și să adreseze întrebări în timp real. Acestea nu sunt înregistrate, respectiv revizualizarea transmisiilor online live nu este posibilă. Este important ca să participi conform orar, în zilele și intervalele transmise, pentru a te asigura că beneficiezi de o pregătire completă și complexă pentru examen.


CONTACT

Ai întrebări? Îți răspundem cu mare drag.
Program: L-V între orele 10-17.

Ela Radu

Training Coordinator

0755 687 646

contact@intensa.ro