E timpul să fii admis în barou!

Strategii esențiale pentru a obține peste 70 de puncte la examen.

Curs complet de pregătire, începând cu 27 februarie 2021, în Cluj-Napoca și online.

 

Vrei să devii avocatul prosper și de succes?

Cu toate că numărul de locuri disponibile anual în profesia de avocat este teoretic nelimitat, în jur de 90% dintre cei care susţin examenul de admitere sunt, din păcate, respinşi.  Mulți dintre ei sunt candidați foarte bine pregătiți.

Principiul lui Pareto spune că 80% din rezultat vine cu 20% din efort.

Descoperă cum am aplicat acest principiu ca să construim cel mai performant curs de pregătire pentru examenul de admitere, cum te ajută cursul să fii admis și ce garanții ai.

CE OPȚIUNI AI

Ai decis că dintre toate profesiile juridice te potrivești cu profilul profesiei de avocat și te pregătești pentru admiterea în barou. Iată care sunt variantele pe care le ai la dispoziție pentru a te pregăti în a susține examenul de admitere:

1

Te pregătești pe cont propriu

Dacă încerci această variantă, trebuie să îţi răspunzi la următoarea întrebare “ce garanție am că procedez corect?”

90% dintre cei care susțin examenul sunt respinși și este foarte posibil să ai același rezultat dacă procedezi la fel ca și majoritatea.

Cu toate astea, este în regulă să te pregăteşti individual, pe sistemul încercare şi eroare. E un drum lung şi greu, dar care îţi poate aduce în cele din urmă rezultatul dorit.

Ce te costă? Efort (poate mai mult decât necesar), timp şi deseori ani buni din viaţa ta.
        

2

Iei meditații sau ore particulare

O altă variantă este să alegi să lucrezi cu un profesor/ avocat sau mai mulţi.

Este o variantă acceptabilă, însă pregătirea nu se face în timpul liber al profesorilor, ci presupune o structurare precisă, gândită în avantajul tău.

Fără raportare la colegi, feedback colectiv, motivaţie constantă şi un program riguros, sunt şanse bune ca eforturile tale să dea rezultate la fel de mici ca şi în cazul variantei 1.

Dacă vrei o siguranţă a pregătirii tale, o metodă cu care să mergi la sigur şi care să presupună cel mai puţin efort din partea ta, treci la varianta trei.

3

Urmezi cursul complet de pregătire

Din experienţa de lucru cu sute de candidaţi, mare parte admişi în barou, am conceput împreună cu cea mai experimentată echipa de lectori din România, un program complex de studiu, menit să îi ajute pe cei care vor soluţii sigure, care nu vor să piardă timp repetând greşelile altora sau dând examenul mai mulţi ani la rând.

Un sistem de studiu validat care dă rezultate.

Doar aşa ai parte de o pregătire completă şi complexă, la toate probele examenului, asistat de profesori 100% informaţi şi implicaţi, și ai şanse mai mari de reuşită faţă de orice altă variantă.

DESPRE CURS

  

Cursul complet de pregătire pentru admiterea în barou este un sistem de studiu testat care îţi oferă tot ceea ce trebuie să ştii că să obții peste 70 de puncte şi să devii avocat.

Alături de cei 4 experți în pregătirea candidaților pentru examenul de admitere în barou, obţii claritate în privinţa examenului, iar apoi dobândești cunoștintele necesare pentru a fi admis.

 Nu este suficient să înveţi, trebuie să înveţi într-un anumit mod vizat de examinatori, iar cheia este să cunoști cerințele examinatorilor foarte bine ca să nu invesetești efort într-o direcție nepotrivită.

La curs afli exact ce se cere de la tine și ce ai de făcut pentru a reuși: ştii ce să înveţi, de unde, cum, care e ordinea și metoda potrivită.Pe parcursul a 5 weekendu-uri, asimilezi şi fixezi cunoştinţe din punct de vedere teoretic și practic, în modalitatea cerută de examinatori, fiind susţinut şi asistat în acest proces de către minunată echipă de lectori.

Curs care să îţi uşureze substanţial procesul de învăţate prin:

 • Claritate - întelegi exact  în ce constă acest concurs și ce se cere de la tine ca și candidat ca să fii admis în profesie
 • Cunoștințe - dobândești exact acele cunoștințe necesare pentru a fi admis și le consolidezi pe cele deja existente
 • Sprijin - primești asistență și suport din partea echipei de lectori pe toată durata pregătirii tale astfel încat să dobândești încredere 100% în reușită

Folosim experiența acumulată cu sute de candidați admiși pentru a te ghida și a-ți arăta care este drumul cel mai scurt și sigur către destinația ta: cariera de avocat.

BENEFICIILE CURSULUI

 • Obții claritate în ceea ce priveşte examenul de admitere
 • Înveți să te pregătești corect și să studiezi inteligent
 • Eviți să investești timp și efort într-o pregătire nepotrivită
 • Ai alături echipa de lectori experimentați care te ajută constant
 • Înveți mai repede și mai ușor decât acasă
 • Ai șanse mult mai mari să fii admis 
 • Ai răspuns la orice întrebare din partea lectorilor
 • Tu te poți concentra doar pe studiu, de restul ne ocupăm noi

Dacă ai întrebări cu privire la modalitățile de pregătire și asimilare corectă a materiei, abordarea grilelor, materialele potrivite de studiu sau subiectele posibile, la curs vei primi toate răspunsurile și multe altele.

 CURSUL E PENTRU TINE DACĂ:

Ești absolvent de drept şi susţii examenul la următoarea sesiune

Ai mai susţinut examenul de admitere, dar ai fost respins  

Eşti anul IV şi susţii examenul de admitere după licenţă

Eşti absolvent sau masterand şi ai studiat după vechile coduri

Acest curs nu este potrivit pentru cei care doresc o reţetă magică sau care cred că prin simpla înscriere la curs vor fi admişi în barou, fără implicare activă şi efort individual.

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU ECHIPA DE LECTORI

Profesori excepționali & iubiți de sute de cursanți

  

  

 

 

 

Av. Lect. Univ. Dr. Sidonia Culda
Drept Civil & Procedură Civilă

Av. Prof. Univ. Dr. Ioana Vasiu
Drept Penal

Av. Lect. Univ. PhD. Tiberiu Ban
Procedură Penală

Coach Bogdan Gherman
Coaching performanță

Av. Tiberiu T. Ban
Tehnici de rezolvare a grilelor

Cursul urmat în cadrul Intensa, în cazul meu particular, a fost o experiență extraordinară și care efectiv m-a făcut să înțeleg în profunzime rolul pe care îl au științele juridice în evoluția colectivităților locale și a cetățenului și cum fucțonează sistemul legislativ, în sensul conduitei oamenilor în societate.

În cadrul cursului am descoperit diverse metode de învățare, reușind astel să urmăresc anumite linii directoare și să îmi definesc și perfecționez propriul meu stil. Având în vedere faptul că am terminat facultatea în anul 2015 și din 2010 până în prezent am lucrat în administrația publică centrală și locală, aveam impresia că nu prea îmi mai amintesc multe lucruri din facultate. În cadrul cursului mi s-au confirmat foarte multe, fapt ce m-a făcut să capăt mai multă încredere în mine și să privesc totul într-o manieră mult mai optimistă.

Am parcurs toată materia pentru examen prin diferite interpretări, învățând astfel tehnici de rezolvare a grilelor și tehnici de abordare a întregului proces de învățare. Cel mai important lucru pentru mine a fost faptul că am cunoscut oameni deosebiți, profesori universitari de renume, avocați și foști magistrați, pe care i-am avut lectori în cadrul cursului.

Concluzionând, mă bucur mult că am luat această decizie, sunt mulțimită de tot, exhaustiv, și recomand cu căldură tuturor celor care își doresc să intre în această profesie.

Anonim
participant curs 2020

Inițiativa organizării unui astfel de curs, cu asigurarea prezenței unor lectori cu o experiență și pregătire profesională de excepție nu poate fi decât benefică oricărui doritor de a accede într-o profesie ce necesită o pregătire pe durata mai multor ani. Pe parcursul celor cinci weekend-uri am avut posibilitatea de a-mi revizui cunoștințele din anii anteriori și totodată de a afla lucruri noi. Personal aș urma încă o dată cursul în situația promovării examenului pentru a reîntâlni oamenii pe care i-am întâlnit și care mi-au îndrumat preocupările și consider că mi-au ridicat șansele  de succes.

Mirela Costache
participant curs 2017

În cadrul acestui curs am întâlnit un colectiv minunat și profesori dedicați și pasionați, care m-au îndrumat și mi-au întărit dorința de a reuși în această breaslă. Procedurile erau punctul meu slab, dar în aceste zile am reușit să-mi structurez mult mai bine materia. Profesorii au punctat anumite chestiuni pe care anterior, în mod eronat, aveam impresia că le înțeleg. De asemenea, apreciez că s-a insistat asupra problemelor și subiectelor posibile la examen. Recomand cursul tuturor celor care urmează să susțină un examen în domeniul juridic. 

Xandra Saitos
participant curs 2016

STRUCTURA CURSULUI

Află cum se desfașoară cursul, când, cum abordăm materiile și cum te ajută


Finalizat cu succes de sute de candidaţi, cursul complet de pregătire pentru admiterea în barou presupune 5 întâlniri de câte un weekend alături de echipa excepţională de lectori, unde abordăm din punct de vedere teoretic şi practic, toate cele 5 materii ale examenului.

Ne antrenăm împreună şi primeşti metode corecte de studiu şi recapitulare, abordarea grilelor, rezolvarea exerciţiilor de raţionament logic şi pregătire pentru ziua interviului, folosind timpul în avantajul tău.

Ne întalnim la curs sâmbătă şi duminică, de la ora 9-18 cu pauză de masă. Profităm de pauze pentru schimb de idei şi perspective cu colegii de curs sau lămuriri suplimentare de la profesori. 

În total, ai parte de peste 100 de ore de pregătire asistată alături de 4 lectori, pe parcursul a două luni și înveți să stăpânești toate cele șase module ale examenului, materia și grilele.

Iată care este abordarea pentru fiecare modul în parte:

 Prezentarea modulelor cursului

 • Drept CIVIL 
 • DREPT penal
 • PROCEDURĂ PENALĂ
 • procedurĂ civilĂ
 • OEPA
 • Coaching

Modulul Coaching are scopul de a te susţine în a depăşi obstacolele (de dincolo de acumularea cunoştinţelor) care stau în calea reuşitei tale şi are două abordări:

1) coaching-ul de grup în care identificam împreună frici, credinţe iraţionale, convingeri limitative şi obstacole la modul general şi înveţi cum să le combaţi.

Un exemplu de convingere limitativă ar fi : Sunt prea tânăr/bătrân să fiu admis sau Ceilalţi sunt mai bine pregătiţi decât mine sau, Nu pot să intru din prima.

Un exemplu de frică ar fi: Mă blochez şi uit tot când sunt la examen sau frica de a eșua la examen şi multe altele.

2) coaching individual unde discutăm concret care sunt problemele particulare ale fiecărui participant la curs. Bineînţeles, ne referim la acele probleme din viaţa persoană sau profesională care pot afecta reuşită la examen dacă sunt netratate. 

Programările pentru ședințele de coaching individual se fac aici: https://intensa.ro/coaching-performanta/

Etapele orelor de coaching sunt: conştientizare, identificarea punctuală a problemelor şi eliminarea lor.

Orarul cursului

Ce primești la curs


 • Acces la toate orele de pregătire pentru cele 5 module
 • Materiale de pregătire (suport de curs, caiet de curs, materiale auxiliare, ustensile de scris)
 • Băuturi și gustări
 • Coaching pentru performanță în studiu cu coach-ul nostru specializat (1 la 1)
 • Asistență permanentă de la lectori
 • La finalizarea cursului primești diplomă de participare

La final ești 100% pregătit să susții examenul de admitere cu șanse mult mai mari de a fi admis

Iată ce obții în urma participării la curs


 • Ai trecut prin materie împreună cu profesori experimentați și o întelegi logic
 • Ştii care sunt regulile, excepțiile sau problemelor deosebite atât din punct de vedere teoretic cât și practic la fiecare materie
 • Ştii care sunt părţile de materie de unde vin subiecte la examen
 • Ai primit răspuns la orice nelămurire ai avut în privința examenului
 • Ştii să faci comparaţii şi corelaţii între instituţii, noțiuni, termeni
 • Ai control perfect asupra materiei, deci, asupra examenului
 • Ți-ai actualizat materia și ai pus-o în ordine în mintea ta
 • Ştii cum să răspunzi corect la fiecare tip de întrebare grilă 
 • Ştii tot ceea ce ai nevoie pentru a obţine peste 70 puncte
 • Dobândești încredere în tine și cunoștințele tale

GARANȚIILE TALE

Acest program îți va fi de mare folos și că poate face diferența dintre succes și eșec la examen. Iată de ce:

Indiferent de nivelul tău de pregătire, dobândești cunoştinţele de care mai ai nevoie ca să fii admis în barou.

Utilitatea cursurilor este garantată de rezultatele pe care le-am obţinut cu absolvenții noștri care au fost admişi în barou.

Primești răspuns la orice întrebare sau nelămurire ai referitoare la examenul de admitere în barou.

ASIGURĂ-ȚI REUȘITA LA EXAMEN

Înscrie-te acum la cursul complet de pregătire ca să devii avocat la următorul examen!


Ce spun absolvenții cursului

Am susţinut examenul de admitere în barou şi am fost declarată admisă în cadrul Baroului Cluj. Pot să spun că toate modulele mi-au plăcut în egală măsură. Recomand celorlalţi aspiranţi la această profesie juridică să vină din timp la acest curs de pregătire.

Iulia Oltean
Admisă barou 2014

Mi-a plăcut procedura civilă în special, ne-a explicat din punct de vedere al profesiei de avocat procedurile din faţa instanţei , contactul direct cu instanţa.                                                                                       

Petruța Coțoi
Admisă barou 2016

Știi cât de mult contează să ai o pregătire corectă și completă pentru examen?

Unul sau mai mulți ani din viața ta dacă nu iei examenul data viitoare, timp în care stai să înveți și pierzi experiență fața de colegii care intră.

Înscrie-te acum la curs și scapă de griji!

   

 PREȚ 

   Alege varianta care ți se potrivește:

PREMIUM

Curs de lungă durată: Curs initiere + Curs complet + curs aprofundare  

+120 ore de curs

 • pregătire la juridic
 • materiale de pregătire
 • coaching 
 • asistență de la lectori
 • diplomă participare
 • Curs de initiere 
 • Curs de aprofundare 

8.990 RON
Plată în rate.

PROMO

Curs complet de pregătire pentru  admitere în barou

+100 ore de curs

 • pregătire la juridic
 • materiale de pregătire
 • coaching 
 • asistență de la lectori
 • diplomă participare
 • Curs inițiere
 • Curs de aprofundare

6.990 RON
5.990 RON

*până în 19.02.2021

Plată în rate.

BASIC

Curs complet de pregătire pentru admiterea în barou

+100 ore de curs

 • pregătire la juridic
 • materiale de pregătire
 • coaching 
 • asistență de la lectori
 • diplomă participare
 • Curs inițiere
 • Curs de aprofundare

6.990 RON

Plată în rate.

Modalități de plată

Termene de plată

ASIGURĂ-ȚI REUȘITA LA EXAMEN


CONTACT

Ai întrebări? Îți răspundem cu mare drag.

Ela Radu

Event Assistant

0755 687 646

contact@intensa.ro