Admitere la drept - Intensa

Vrei să intri la facultatea de drept din Cluj-Napoca?

   

Curs de raționament logic pentru admiterea la drept:
Grupa 7: Online live, 6 - 9 Iulie 2024

*ultimul curs organizat înainte de admiterea din Iulie 2024

  

ADMITEREA LA FACULTATEA DE DREPT din Cluj-Napoca

Începând cu anul 2013, examenul de admitere la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca se face pe baza mediei obţinute între nota de la proba scrisă 50% şi media de la bacalaureat 50%.

Proba de verificare scrisă are ca şi tematică raţionamentul logic şi îşi propune să evalueze capacitatea candidaţilor de raţionament, înţelegerea unui text scris şi capacitatea de transfer.

În fiecare an, între 800-1200 de candidaţi susţin examenul de admitere la facultatea de drept ca să ocupe unul dintre cele aprox. 150 locuri la buget sau cele 400 locuri la taxă.

Cursul de Raţionament Logic este special conceput de către cel mai experimentat și iubit profesor de logică din România, Prof. Dr. Călin Cristian Pop, pentru ca să ajute viitorii candidați să obțină  punctaje mari ca să intre la buget

La curs lucrăm exercițiile de la examen, astfel să fii pregătit 100% pentru admitere, indiferent de subiectele pe care le primești.

Rezultatele pe care le-am obținut cu sute de candidați admiși an de an pe primele poziții sunt cartea noastră de vizită.

În fiecare an, cele mai mari note la examenul de admitere sunt obţinute de către participanţii la curs care s-au pregătit la Intensa alături de prof. Dr. Călin Cristian Pop, aceștia fiind admiși pe primele locuri la buget la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca.

 

DESPRE CURSUL DE RAȚIONAMENT LOGIC

Cursul de Raționament logic are loc online, sau fizic, la alegerea fiecăruia.Orarul este detaliat mai jos.

Cursul de Raționament logic are o structură unică în țară iar la curs nu se predă în modulul tradiţional, pentru că accentul se pune pe gândirea logică nu pe cât și cum memorezi.


Acest lucru este posibil cu ajutorul exerciţiilor special pregătite pe care participanţii le vor rezolva pe rând, împreună cu profesorul. Vom aborda exerciţii de raţionament logic într-un mod interactiv şi original astfel încât toţi cursanţii să înţeleagă logica din spatele lor şi să le rezolve cu uşurinţă la testul de admitere.


Cursul este structurat astfel încât să răspundă perfect nevoilor oricărui candidat, indiferent de nivelul de pregătire, iar timp de 28 de ore participanții învață tot ce trebuie să stie ca să fie admiși la buget.

 

Acesta începe cu o parte introductivă, în care sunt explicate regulile din spatele exerciţiilor de la admitere, iar apoi se trece la rezolvarea efectivă a exerciţiilor, după modelul celor de la admitere, pe cronometru, prin rotație, cu accent pe dezvoltarea unei gândiri limpezi, logice şi independente.

  

CÂND ȘI UNDE?

ORAR  Grupa 6 - FIZIC (ultimul curs organizat în sala de clasă înainte de admiterea din 2024)

Cursul are loc în perioada:
Weekend 1: 27-28 aprilie 2024, orele 9-12 si 13-16.
Weekend 2:
11-12 mai 2024, orele 9-12 si 13-16. 


BONUS: 30 apr. 2024, între 16:30 – 18:00 Coaching de grup (online)

+ Întâlnire de 4 ore pentru simularea examenului și feedback (iulie 2024).

Online pe Zoom, cu interacțiune video și audio.

ORAR Grupa 7 - ONLINE

Cursul are loc în perioada: 6 - 9 iulie 2024 (ultimul curs organizat online înainte de admiterea din 2024)
orele 9-12 si 13-16.

BONUS: 9 iulie 2024 între 16:30 – 18:00 - Coaching de grup


+ Întâlnire de 4 ore pentru simularea examenului și feedback (iulie 2024)  - online


În masura în care aveți posibilitatea, recomandăm cu căldură participarea fizică.

PROFESOR EXCEPȚIONAL ȘI APRECIAT DE SUTE DE CURSANȚI

Acest curs este conceput și susţinut de Prof. Dr. Călin Cristian Pop, cel mai apreciat profesorul de logică din România. A lucrat până în prezent cu mii de candidați, atât pentru examenul de admitere la facultatea de drept, cât şi pentru examenul de admitere în magistratură, care are un examen similar, şi a obţinut rezultate de top de fiecare dată.

Modalitatea imbatabilă de lucru folosită la cursuri, atât de apreciată de către participanţi, este una interactivă, în care există o comunicare fluentă şi deschisă între profesor şi cursanți.
Fiecare participant interacţionează cu profesorul prin rotaţie și fiecare primeşte atenţia cuvenită, plecând de la curs lămurit şi pregătit. 

CINE POATE PARTICIPA

Candidații la examenul de admitere la facultate de drept din Cluj-Napoca din acest an.

Elevii din clasa a 12-a care susţin examenul de admitere la facultatea de drept din Cluj-Napoca în 2024

Elevii din clasa a 10-a şi a 11-a care se gândesc să urmeze facultatea de drept şi vor să se pregătească din timp

Candidaţii care au mai susţinut examenul, au fost respinşi și îl vor susține din nou în următoarea sesiune

  

OBIECTIVELE CURSULUI

Iată ce obții în urma participării la curs și cum te ajută acesta să intri la buget

 • elimini şansele de a fi respins la examenul de admitere din cauza pregătirii incorecte sau insuficiente
 • afli metoda corectă de pregătire şi o pui în practică
 • rezolvi tipurile de exerciţii posibile de la examen
 • îți dezvolți gândirea
 • îţi creşti considerabil şansele de a fi admis la buget
 • înveţi să te încadrezi în timp la examen
 • îți cunoști viitorii colegi de la facultatea de drept din Cluj-Napoca
 • primeşti toate informaţiile necesare ca să fii admis la buget

GARANȚII

1. Indiferent de nivelul tău de pregătire vei dobândi cunoştinţele de care ai nevoie pentru a fi admis la buget.

2. Utilitatea cursurilor este garantată de rezultatele pe care le-am obţinut cu sute de participanţi, admişi la facultatea de drept.

3. Orice întrebare sau nelămurire referitoare la examenul de admitere va primi răspuns de la profesor.

INVESTIȚIE

Oricare variantă ai alege, cursul reprezintă cea mai avantajoasă opțiune, cu un cost de mai puțin de 50 de lei pe oră și posibilitatea de a economisi taxa de 5000 de lei pe an.

BASIC

Curs de Raționament Logic 

 • acces la orele de curs
 • suport de curs pdf
 • asistență permanentă de la lector
 • simularea examenului (online live)
 • răspuns la orice întrebare
 • diplomă în format digital de participare 
 • Curs de aprofundare 
 • serie de lecții de logică înregistrate cu prof. Călin Cristian Pop, disponibile până la admiterea din 2024 

1.590 ron

PREMIUM

Curs de Raționament Logic + Curs aprofundare

 • acces la orele de curs
 • suport de curs pdf
 • asistență permanentă de la lector
 • simularea examenului (online live)
 • răspuns la orice întrebare
 • diplomă în format digital de participare
 • Curs de aprofundare (13 - 14 Iulie 2024 online sau 11 - 12 Iulie 2024 sala de curs)
 • BONUS: serie de exercitii înregistrate cu prof. Călin Cristian Pop, disponibile până la admiterea din 2024

1.890 ron


Testimoniale de la absolvenții admiși 

Ariana Porciș

Admisă la Drept Cluj-Napoca, iulie 2022

Pentru a reuși, este nevoie de multă muncă individuală, pentru că examenul se schimbă în fiecare an și trebuie să te descurci în orice situație. Probabil cel mai dificil aspect al acestui examen de admitere a fost „întâlnirea” cu necunoscutul, în sensul în care nimic din ceea ce lucrasem, în pregătirea mea, nu a coincis cu examenul propriu-zis. De aceea, a-ți dezvolta propria gândire, urmând cursuri și exersând cât mai mult în mod particular, reprezintă pregătirea ideală. La Intensa, văzând problemele cu care se confruntă și ceilalți candidați, cât și poveștile domnului profesor despre situații din timpul examenelor din anii trecuți, am reușit să îmi gestionez emoțiile și să dobândesc și mai multă încredere în mine.

Aramă Denisa

Admisă la Drept Cluj-Napoca, iulie 2022

Experiența mea cu examenul de admitere a fost complet nouă nu numai din cauza timpului care parcă trecea de 10 ori mai repede, ci și din cauza exercițiilor, care au fost complet noi, fără să semene cu nimic din ce văzusem până atunci. Acela a fost momentul când participarea la curs a facut o diferență enormă, mai ales pentru că învățasem că oricum ar arăta exercițiile, ceea ce noi trebuie să căutam este un raport, un tipar, în mare parte o regulă. Asta m-a ajutat enorm să promovez examenul și nu doar atât, a făcut diferența dintre mine și alți candidați care probabil nu participaseră la curs. Experiența mea cu acest curs este întradevăr una pe care nu aș vrea să o uit vreodată. Tot ceea ce am văzut, începând de la organizarea excelentă, la cursurile atât de diferite față de orele cu care eram obișnuită la școală, interesul domnului profesor de a ne face pe toți să înțelegem, m-a făcut să nu regret nici măcar o secundă că am achiziționat acest curs, ba chiar mă face foarte fericită. Recomand oricui își dorește să participe la examenul de admitere să participe la aceste cursuri pentru că atunci succesul este aproape garantat.

Stamatiu Alexia

Admisă la Drept Cluj-Napoca, iulie 2022

Nu pot spune că emoțiile au dominat ziua examenului, întrucât mă simțeam pregătită și încrezătoare în cunoștințele pe care le-am acumulat. Eram sigură că am învățat tot ce am putut și am avut destul timp la dispoziție să îmi perfecționez tehnicile de rezolvare a tipurilor de probleme întâlnite în subiectele din anii trecuți. Micile emoții pe care le aveam au dispărut imediat ce mi s-a pus broșura în față. Bineînțeles, au fost surprize mai puțin bine-venite în testul din anul acesta. Însă parcurgând fără dificultăți restul subiectului, într-un mod eficient, am reușit să obțin o notă mulțumitoare care mi-a asigurat un loc la buget! Toate acestea au fost posibile datorită pregătirii sub îndrumarea domnului profesor Pop și a echipei Intensa, care au făcut acest proces unul lin și accesibil pentru mulți.

La examenul de admitere din iulie 2021, Antonia Grec, participantă la cursul de raționament logic, a fost pe locul I în lista celor admiși.

În 2019, Ariana Ardelean, participantă la cursul de raționament logic în 2018, a avut a doua medie după olimpicii naționali.

Iată ce spun primii participanți ai cursurilor online

Vaida Andreea

Cursantă 2023

Mi-a plăcut extraordinar de mult atitudinea domnului profesor, în special micile glume menite pentru a aprofunda informația. S-au lămurit probleme deja discutate în toamnă fără reținere, probleme ușoare, grele, de durată, precum și cele care trebuie rezolvate în 10 secunde. Și toate au fost la fel de luate în serios. Am primit sfaturi pe care le voi pune în aplicare chiar de mâine și am încredere că la admitere va fi bine.

Muraru Rebeca

participant la curs online, mai, 2022

Participarea la cursul de raționament logic a fost o idee foarte bună, deoarece m-a ajutat să înțeleg mai bine structura exercițiilor, modul de rezolvare, cum să-mi gestionez mai bine timpul. Totodată, am dobândit mai multă încredere in mine, comparativ cu teama pe care o simțeam înainte de participarea la curs, iar prin muncă și exercițiu sunt sigură că îmi voi atinge obiectivul. Atmosfera la ore nu se compară cu cea de la școală, domnul profesor nu a fost un dascăl tipic și a insistat să adresăm orice întrebare, explicându-ne în așa fel încât să înțelegem rezolvarea exercițiilor. Recomand cu mare căldură participare la  acest curs tuturor celor care vor să investească în ei și să-și îmbogățească bagajul cunoștințelor.

Dicu Elena-Alexandra

participant la curs online, martie, 2022

Metoda de predare pe înțelesul tuturor și relația profesor-elev joacă un rol esențial. Datorită domnului profesor care explică pentru toți, folosind modele, care ne ajută să aprofundăm informația prin exercițiile pe care le facem, dar mai ales faptului că acesta nu trece la alt exercițiu dacă nu este sigur că a înțeles toată lumea. Dedicarea și umorul care se împletesc în metoda de predare și faptul că la curs participa toată lumea, toți trebuie sa vorbească, să răspundă la exerciții, sa își dea silința. Cursul ajuta la punerea bazelor, având o bază solidă pentru rezolvarea exercițiilor, iar dacă elevul este sârguincios și motivat, clar o sa se bucure de rezultate cel puțin bune.

Donea Teodora

participant la curs online, martie, 2022

Întregul curs a fost o experiență extrem de folositoare, iar colaborarea cu domnul profesor o adevărată plăcere. Asocierile ingenioase între situații din viața cotidiană și enunțurile problemelor constituie un drum sigur spre înțelegerea și înmagazinarea metodelor de abordare a subiectului. Cheițele de rezolvare a problemelor oferite de domnul profesor în mod eficient și simplificat, constituie dovada clară ca acest curs îți asigura baza reușitei la examenul de admitere indiferent de nivelul de pregătire în domeniul logicii până în acel moment.

Alexia-Janice Pughiuc

participant la curs online, martie, 2022

Mi-a plăcut felul în care a fost prezentat totul, o manieră deosebită care a facilitat cu siguranță memorarea tehnicilor și înțelegerea exercițiilor din cadrul admiterii. Atmosfera a fost una relaxată, dar nu am simțit că a fost vreun moment în care nu am asimilat informații noi, deoarece chiar și atunci când făcea o pauză de la rezolvarea exercițiului, domnul profesor ne vorbea despre lucruri ce mi-au îmbogățit cultura generală. Dreptul este pentru mine, acum, o certitudine deoarece înainte de acest curs, nu eram sigură pe mine.

Avram Oana Sorana

participant la curs online, februarie, 2022


Contrar așteptărilor mele, ni s-a explicat totul de la zero într-o manieră care a depășit cu mult toate așteptarile mele. Mai mult decât atât, cursul e structurat și prezentat astfel încât modul de rezolvare sa fie cât mai ușor. Dincolo de aspectele legate strict de admiterea la Facultatea de Drept, domnul profesor a reușit să ne determine să ne concentram pe toată perioada cursului, însă intr-o manieră foarte relaxantă și plăcută , care s-a conturat mai ales prin glumele pe care ni le spunea pentru a facilita înțelegerea informațiilor. Personal, domnul profesor m-a ajutat să dobândesc mai multă încredere în mine. Această experiență a însemnat mai mult decât o oportunitate pentru a înțelege că orice este realizabil prin muncă și cu ajutorul persoanelor potrivite care sa te îndrume si, implicit, să te susțină indiferent de cum ar putea părea situația la început, de aceea recomand cu toată încrederea acest curs tuturor celor care doresc sa  își descopere adevaratul potențial, dar și acelora care vizează să se autodepășească în fiecare zi.”

Stoica Sabina

participant la curs online, februarie, 2022


Îmbinarea predării și a aplicării metodelor învățate cu glume și un limbaj comic m-au ajutat să rețin mult mai ușor metodele predate, iar firea severă și totuși distractivă a profesorului de la curs m-au făcut să învăț și să lucrez cu plăcere. Când nu puteam să găsesc răspunsul corect sau nu înțelegeam rezolvarea unei probleme, profesorul îmi explica și repeta abordarea exercițiului respectiv până simțeam că mă ia durerea de cap, de parcă acesta și-ar fi dorit mai mult decât mine să fiu admisă la Facultatea de Drept de la Universitatea Babeș-Bolyai. Nu am mai intâlnit până acum un profesor atât de dornic să-și pregătească elevii pentru un examen! Când am finalizat cele 2 weekend-uri de pregătire, reușita mea de a intra printre primii la UBB a cunoscut o creștere evidentă, însă 24 de ore de raționament logic reprezintă doar începutul acestei reușite.

Filip Mara Cătălina

participant la curs online, februarie, 2022


Totul este mult mai clar datorită ingenuozității modului de rezolvare a problemelor pe care ni l-a prezentat domnul profesor atât de simplu. În ciuda faptului că acest curs a fost susținut online, domnul profesor a facut tot posibilul ca aceste 2 weekenduri să nu fie pierdute degeaba. Mi-a placut foarte mult modul prin care a comunicat cu noi, răbdarea cu care ne-a explicat de fiecare dată când era vreo neclaritate și faptul că încerca să se asigure de fiecare dată că înțelegeam.

Chita Maria Elena Alexandra

participant la curs online, februarie, 2022


Explicațiile clare și concise, niciodată plictisitoare au facilitat mult capacitatea de înțelegere. Totul e mai precis și pot spune că sunt mult mai încrezătoare în privința examenului. Un lucru neașteptat însă în același timp prielnic este faptul că domnul profesor a reușit să îmi reamintească de plăcerea și indispensabilitatea filosofiei. Cu cea mai mare sinceritate pot spune că experiența a fost cu mult peste așteptări iar calitatea cursului excelentă. 

Vita Andrei Vasile

participant la curs online, februarie, 2022


„Cu ajutorul acestui curs am reușit să gândesc mult mai ușor fără a-mi complica rezolvarea problemelor, dar am și învățat cum se rezolvă în mod corespunzător problemele astfel încât să economisesc timp prețios. Sunt foarte mulțumit de calitatea cursurilor și de modul de predare a domnului profesor.”

Rădulescu Irinel

participant la curs online, martie 2021 


După multe încercări de rezolvare a subiectelor de admitere la Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj soldate cu eșec, am hotărât să încep să caut modalități de rezolvare a acestora pe internet. Prea multe informații concrete nu am obținut, în schimb am aflat despre Intensa Training & Events. Primul contact în vederea înscrierii la cursurile organizate de către Intensa a fost cu domnișoară Ioana, o voce blândă și calmă ce emana eleganță, dumneai fiind mai mult decât fericită să lămurească orice incertitudine cu privire la curs sau cu privire la demersurile pentru înscriere. În timpul cursului propriu-zis am avut onoarea de a-l cunoaște pe domnul profesor Cristian Călin Pop care a fost mai mult decât un simplu profesor. Am avut în față un om plin de compasiune, bunătate și căldură care și-a dat silința pentru a ne depăși potențialul.

Personal, consider că acest curs a fost mai mult decât un curs, a fost o experiență de viață, alături de un om demn de laude, cu un bagaj de cunoștințe incomensurabile de la care am avut foarte multe de învățat și cu care sper sa mai am ocazia să  interacționez!

În final, doresc să-i mulțumesc domnului profesor Călin Cristian Pop pentru faptul că a reușit să îmi redea încrederea în viitoarea reușită de la examen și tuturor  persoanelor din spatele Intensa pentru profesionalismul, amabilitatea și interesul de care dau dovadă

Mai mult

Roman Daciana

cursant online, februarie 2022

„Domnul profesor are o prestanță serioasă, intrigantă, în principal pentru că știe să capteze atenția elevilor, respectiv să o mențina pe o durată lungă. Am observat că are diverse strategii de predare, care prind foarte bine. Mai facem o caterincă de moment, o glumiță simpatică, o remarcă inteligentă și alte discuții scurte destinate relaxarii mentale, referințe filosofice, matematice. E un tip învățat și citit, cu o gândire abstractă înaltă. Trebuie să ținem cont că, undeva la 7 ore întregi, întrerupte de o pauză de o oră și ocazionale pauze de 5 minute, interval de timp în care noi trebuie să fim apți constant de o activitate mentală ridicată și o gândire corectă, nu sunt întocmai ușor de manevrat și suportat optim, în condițiile iîn care mintea umana fuge, deviază și atenția e ușor furată, cu atât mai mult fiindcă suntem în fața unui ecran. Prin urmare, păstrarea unui randament optim este, în principiu, dificilă, dar domnul profesor este persoana care are grijă să te mențină pe linia de plutire. Apreciez invitația la întrebări, dorința clara a dânsului de a da răspunsuri și de a clarifica absolut orice e nevoie, implicit răbdarea și consecvența. Se poate observa ușor că există un talent intelectual și didactic în spatele prestanței sale, care dă ton întregii predări, transpune totul în termeni accesibili, cunoscuți, și reușește să împărtășească informația foarte bine. E unul dintre rarii profesori care mai țin învățământul în viață, prin prestanța tipică unui mentor demn, și nu e necesar să fie profesorul care îmi predă la liceu pentru a-mi da seama de acest lucru. Tendința strategică de utilizare a unor „cuvinte - șoc" cu scopul de a integra anumite metode în mecanismele de înțelegere și filtrare a informațiilor ale elevilor este una funcțională, în masura în care captează atenția și implicit fixează anumite concepte și reguli în mintea ascultătorilor. La fel de utilă este și modalitatea de predare întemeiată pe fundamentarea fiecărui concept pe baza unei povestioare născocite în spatele acestuia, ceva cu context, subiect, întâmplare, care determină o înțelegere mai concretă a conceptelor, regulilor, metodologiilor etc. și ușurează recunoașterea lor. Apreciez prestanța și organizarea generală. Mă simt mult mai capabilă în ce privește reușita la examen acum, comparativ cu o oarecare nesiguranță simțită înainte de curs. Domnul profesor reușește să te învețe să deții un control aparte asupra oricarui tip de exerciții, care face diferența. Tare inițiativa! La fel și demersurile parcurse de voi, și rezultatele, și conținutul pentru care am plătit. Merită. Spor în continuare! Mulțumim!”

A.O

cursant online, februarie 2022

„Modul de predare al domnului profesor este excpetional și unic. Acesta a reușit să ne facă să înțelegem materialul și să ne țină captivi pe tot parcursul cursului folosind diferite metode. Prin participarea la curs am dobândit o încredere puternică legată de reușita la examenul de admitere. Desfășurarea cursului este bine structurată cu pauzele scurte si pauza de masă.”

Vaida Anamaria

cursant online, iulie 2021

Vă mulțumesc din suflet și în special domnului profesor, pentru timpul acordat, răbdarea, și energia pe care a avut-o asupra noastră și faptul ca acest curs m-a ajutat să mă schimb, să gândesc mai bine și logic, am cunoscut prieteni noi, a fost o atmosferă plăcută și garantat mă va ajuta la examen acest curs!

Alexandra Gabriela

cursant online, mai 2021

Înainte de a viziona un webinar gratuit realizat de cei de la Intensa, aveam impresia ca examenul de raționament logic este destul de ușor, neștiind gradul său de dificultate. Abia când am văzut ce metode folosește domnul profesor, am realizat ca este un examen greu. Raționamentul logic pare ușor și “logic”, cum s-ar spune, dar asta doar la prima vedere, iar dacă te pierzi în variantele posibilului, pierzi de fapt timpul. Cursul împreuna cu domnul profesor m-a ajutat sa disting esența dintre necesar și posibil, ceea ce este cel mai important, iar încurajările și starea lui de spirit m-au ajutat  să-mi fie și mai ușor. Metodele dumnealui mi se par foarte folositoare, iar dacă înțelegi mersul din spate, consider că poți rezolva exercițiile. Este o experiența ce clar as repeta-o!

Vadan Andrei

cursant online, martie 2021

A fost o experiență unică cu un profesor de nota 10. Modul de predare este unul pe care nu l-am mai întâlnit până acum, un mod de predare complex, dar în același timp ușor de înțeles. Un lucru de apreciat este că profesorul îți răspunde la orice întrebare și îți explică cu calm de câte ori este nevoie până înțelegi. A fost un curs foarte constructiv care m-a ajutat foarte mult să înțeleg raționamentul logic. Îl recomand cu drag tuturor care vor sa dea la drept la UBB. Mulțumesc echipei Intesa pentru aceste servicii.

Raul Mateas

admis la buget în anul 2019

Consider că pentru a obține o notă bună în examenul de admitere, e nevoie de o pregatire minutioasa pentru a te asigura ca poti rezolva totul fara probleme, si incadrandu-te in limita de timp. Modul in care profesorul explica este foarte eficient; cand termina ce are de spus,nu mai ai ocazia de a avea nelamuriri, caci dumnealui se asigura ca totul poate fi foarte bine inteles de catre toata lumea.


Sincer recomand inscrierea la acest curs, este o investitie care merita, si un mare ajutor in favoarea promovarii examenului de admitere cu succes.

Anonim

participant la curs online martie 2021

Am fost cu adevărat mulțumită de acest curs. Am aflat de el de pe diferitele rețele de socializare folosite, dar și de la diferiți prieteni care au mai participat în decursul acestui an. Atitudinea și energia domnului profesor pot spune ca m-au încântat cel mai tare, dar și modalitatea de predare. De asemenea, am apreciat foarte mult faptul ca dânsul s-a preocupat în mod individual de fiecare elev, având grijă ca fiecare să fie lamurit până la capăt. Apreciez munca depusă de toată echipa Intensa și tot ajutorul acordat. Sper ca acest curs să-i ajute în continuare pe cei care doresc să susțină admiterea la Facultatea de Drept.

Filip Radu

participant la curs online februarie 2021

După ce  m-am decis să dau la drept la UBB, am încercat să rezolv unul dintre subiectele de admitere și nu m-am descurcat prea bine. Prin urmare, am luat decizia de a mă înscrie la acest curs. Nu regret deloc decizia luată. Pe toată durata cursului nu am avut senzația că nu aș înțelege ceva și cred că asta se datorează modului de predare al domnului profesor care este unul cu totul aparte și total diferit de cel cu care eram obișnuită de la școală. La finalul cursului, am simțit că am cunoștințele necesare pentru a mă apuca să lucrez problemele de raționament logic într-un mod corect și eficient.

Rodean Damaris

participant la curs online februarie 2021

M-au determinat să mă înscriu la acest curs exercițiile grele, cele care mi se păreau imposibile și nu găseam nicio logică pentru a reuși să le rezolv. Domn profesor este un om genial, un om cu o răbdare deosebită, nu s-a lăsat până când toți am înțeles cum se rezolva fiecare exercițiu. Mi-a plăcut faptul că nu ne-a promis ca vom lua toți 10 la examen, un lucru adevărat fiindcă el nu poate face și partea noastră de treabă. Mi-a plăcut faptul ca s-a bazat pe părțile grele, iar cu metoda dânsului am reușit să înțeleg rezolvarea acelor exerciții.  Este interesant faptul că nu există teorie, ci totul este despre cât de bine gândești și rezonezi cu limba română.  Un lucru puțin obositor l-a reprezentat numărul de ore pe zi în care trebuia să fiu prezentă la curs, dar domnul profesor știa să ne capteze atenția și să ne mențină prinși în firul rationamentului logic. A fost o experiență foarte interesantă care m-a ajutat enorm.

Adrian Pop

participant la curs online februarie 2021

Din fericire, am doar lucruri bune de zis. Domnul profesor ne-a predat într-un mod foarte eficient, explicându-ne de mai multe ori și în mai multe feluri unde a fost cazul. A avut răbdare după toți să înțelegem cursul și are metoda lui unică de a ne face să fim atenți, glumind uneori să ne captiveze atenția și să facă o atmosferă relaxată, dar în același timp de învățat intens. Ne-a arătat o grămada de metode de rezolvare ca sa fie sigur ca înțelege toata lumea, a explicat în detaliu fiecăruia care a avut vreo nelamurire până acesta a înțeles și a fost punctual de fiecare dată, stând și peste program. Vreau să îl felicit pe domnul profesor pentru dedicația lui pentru logică și mă bucur că există și profesori care încurajează elevul și îl ajută să înțeleagă, și nu îl ceartă că "nu știe". Pe lângă asta, ne-a învățat și cum să învățăm la orice, nu doar la logică, explicându-ne de ce este mai importantă rezolvarea și metoda de gândire decât rezultatul. Alta chestie legată de curs este faptul că te învață să gândești logic, nu este doar pentru facultatea de drept. Cred că au meritat timpul si banii investiți în curs, deoarece se învață foarte mult în foarte puțin timp (4 zile a câte 6 ore - 3 ore plus o oră pauză, plus alte 3 ore, dar și alte 4 ore în vară și cel mai important domnul profesor care ne raspunde la întrebări legate de probleme până la vară).

Andreica Denisa

participant la curs online februarie 2021

Mi-a făcut mare plăcere să particip la curs, mai ales pentru faptul că nu eram sigură dacă voi reuși să iau admiterea pe cont propriu. Din moment ce am aflat toate modurile de rezolvare a exercițiilor, mai rămâne doar să mă pun pe treabă și să muncesc pentru șanse și mai mari . Cursul nu îți garantează reusita la admitere, te învață cum să faci rost de acea reușită, ca să ai mai multe șanse. După muncă vine și răsplată. Ține de fiecare persoana în parte, de munca depusă, pentru a lua admiterea cu o nota cat mai mare. Modul de predare a domului profesor a fost unul plăcut și insista până toți am înțeles, de asemenea strecura și niște glume ca să ne înveselească, mai ales când dădeam de probleme grele.

N.Ș - anonim

participant la curs online februarie 2021

În primul rând, vreau să mulțumesc staff-ului pentru punerea la dispoziție a tuturor materialelor necesare și pentru buna organizare. Din păcate situația actuală nu a fost favorabilă participării fizice la curs, însă buna organizare și modul de predare au compensat și au făcut posibil acest curs și buna sa desfășurare. Cel mai mult mi-a plăcut organizarea, punctualitatea și seriozitatea staff-ului cât și a colegilor de curs. Am ales să particip la acest curs fiind sfătuit și de anumite persoane din jurul meu, cât și din dorința de a-mi crește șansele de reușită. Cu siguranță mai este mult de muncă, însă datorită stagiului de pregătire mă simt mult mai încrezător în șansele mele de a intra la drept. Modul de predare a domnului profesor este unul asemănător cu cel al profesorilor de top din afara țării, cu care am avut de asemenea oportunitatea de a lucra. Pregătirea, cunoștințele și dorința de a ne învăța și de a ne aduce pe fiecare la cel mai bun nivel al nostru sunt de apreciat și îmi doresc forte mult să mai am ocazia de a interacționa cu dânsul. La final vreau să mulțumesc încă o dată întregii echipe care în ciuda situației dificile a reușit să organizeze acest curs.

Mălina Codrean

participant curs online februarie 2021

Ceea ce mi-a plăcut în mod deosebit la acest curs este implicarea domnului profesor. Acesta a încercat să interacționeze cu noi toți pe rând, insistând de nenumărate ori pe ceea ce nu întelegeam. Am ales să mă înscriu la acest curs pentru a învăța cum să mă pregătesc corect și cum să mă organizez în vederea admiterii la facultate.

Pustai Alissa

participant curs online februarie 2021

Pot spune ca acest curs m-a surprins în mod plăcut, deoarece domnul profesor a reușit să creeze o atmosferă foarte plăcută în "sala de clasă", în ciuda faptului că ne aflam pe Zoom. Nu mai menționez stilul său inedit de predare, răbdarea avută și faptul că se asigura ca fiecare participant să fie implicat și să înțeleagă. Cu siguranța, sunt mult mai încrezătoare cu privire la examen în urma parcurgerii acestui curs.

Andea Bogdan

participant la curs online februarie 2021 

Acest curs mi-a oferit o nouă perspectivă în ceea ce reprezintă raționamentul logic și m-a făcut să mă simt mult mai încrezător în ceea ce privește examenul. De asemenea, atmosfera și modul de desfășurare m-au făcut să mă simt foarte încrezător și confortabil. În plus, modul de exprimare al domnului profesor a fost un mare plus și m-a facut să înțeleg cum e examenul de admitere.

Sotelecan Antonia

participant curs online noiembrie 2020

Stilul domnului profesor de a preda este unul aparte de restul profesorilor pe care i-am întâlnit de-a lungul liceului. Un stil extraordinar de care, pot mărturisi că, am fost surprinsă. Domnul profesor a avut grijă ca noi să înțelegem fiecare parte a problemelor până și cea mai irelevantă dilemă. Înainte să aflu de acest curs aveam multe dubii în legătură cu admiterea, dar acum sunt sigură că nu mai am. Colegii de asemenea, foarte draguți. Mulțumesc domnului profesor pentru ajutorul acordat.

participant la curs online, noiembrie 2020

Mi-a placut cel mai mult la curs dorința profesorului de a ne face să înțelegem. A insistat la o problemă chiar și o oră dacă era nevoie și insista asupra lucrurilor care trebuiau clarificate. Am vrut să ma înscriu la acest curs deoarece nu avem o strategie de pregătire și acest curs m-a ajutat sa îmi fac una. Atmosfera a fost foarte prietenoasă, colegii fiind foarte cooperativi, iar profesorul foarte glumeț. 

Pristavu Alexandra

participant curs online octombrie 2020 

Nu credeam până acum că îmi pot ocupa weekendul învățând și chiar să-mi placă să învăț și să-mi doresc să învăț mai mult. Când am văzut că se vor ține cursurile, indiferent că au fost online, m-am bucurat atât de tare pentru că o parte din mine simțea că o sa mă ajute, deși situația cu admiterea era nesigură. Datorită domnului profesor, dar și a colegilor mei am avut parte de cele mai frumoase 2 weekenduri. Nu îmi ajung cuvintele să le mulțumesc pentru această ocazie de neratat și abia aștept să mă reîntalnesc cu toți la anul, sper în condiții normale. În momentul de față simt că o să reușesc să intru la facultate, fără niciun dubiu. Pot spune că aș mai vrea să fiu a 12-a încă un an, doar ca să mai repet acest curs, să ma bucur mai mult de el. Mulțumesc pentru tot!

Rus Ioan 

participant curs online martie 2020 

Din punctul meu de vedere, calitățile pedagogice ale domnului profesor pot sparge bariera online.

Coste David

admis la buget în 2019

Cursul oferit de Intensa este, fără dar şi poate, motivul pentru care am intrat la buget. Inițial, am încercat să găsesc singurrezolvări la subiectele din anii trecuți, însă rezultatele nu au fost foarte reuşite. După participarea la curs, cunoşteam însă toate metodele necesare. În plus, simularea oferită după terminarea orelor reprezintă un mare avantaj, pentru că îți oferă posibilitatea să vezi cum să îți împarți timpul şi cât de bine te poți descursa sub presiunea de a răspunde la 60 de întrebări în 60 de minute.

Per total, cursul chiar reprezintă o investiție binevenită, deoarece îți creşte substanțial şansa să iei o nota cât mai mare în examenul de admitere.

   

  

Asigură-ti și tu locul la Facultatea de Drept

Rezervă acum locul tău la cursul de Raționament Logic și învață să fii admis la buget!

   

Întrebări frecvente

Câte persoane sunt într-o grupă la curs?

O grupă are un număr restrâns de participanți și este formată din maximum 30 de persoane. Păstrăm grupele cu un număr limitat de cursanți tocmai pentru a putea asigura calitatea cursului, respectiv îți oferim posibilitatea de a comunica și interacționa audio-video cu dl. profesor, iar acesta îți va răspunde la toate întrebările tale referitoare la modalitatea corectă de pregătire.

Ce presupune pachetul Premium, cu aprofundare?

Pachetul Premium conține două cursuri, mai exact cursul de raționament logic (basic) și cursul de aprofundare la raționament logic.

Cursul basic presupune studierea informațiilor teoretice și rezolvarea de grile.

La cursul de aprofundare se realizează o recapitulare intensivă a informațiilor studiate în cadrul cursului basic. Punem accentul pe rezolvarea de grile dificile, iar dl. profesor îți va clarifica toate întrebările apărute în timpul studiului individual.

La cursul de aprofundare se vor rezolva de fiecare dată exerciții diferite, astfel că dacă dorești să participi de mai multe ori, acest lucru este posibil.

În ce zile are loc cursul și care este intervalul orar?

Cursul se desfășoară în weekend, în zilele de sâmbătă-duminică, în intervalul orar 09:00 – 16:00, însă orarul poate să difere ocazional. Orarul este transmis cursanților înscriși pe e-mail.

Dacă cursul este organizat în perioada vacanțelor, acesta se va desfășura în zile consecutive, în baza unui orar comunicat celor înscriși.

Trebuie să am o pregătire înainte să particip? 

Nu, la curs îți vor fi prezentate toate informațiile teoretice și practice necesare astfel încât să te pregătești de examen. Astfel, la curs pot participa elevii de la orice specializare.

CONTACT

Ai întrebări? Îți răspundem cu mare plăcere.

Ela Radu

Training Coordinator

0755 687 646 

contact@intensa.ro

Luni - Vineri, 10:00 - 17:00