Vrei să intri la facultatea de drept din Cluj-Napoca?

   

Înveți cum să obții un punctaj mare la examenul de admitere și intri la buget.

Curs de Raționament Logic, în perioada 6-7-20-21 noiembrie 2021, ONLINE live

 

  

ADMITEREA LA FACULTATEA DE DREPT din Cluj-Napoca

Începând cu anul 2013, examenul de admitere la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca se face pe baza mediei obţinute între nota de la proba scrisă 50% şi media de la bacalaureat 50%.

Proba de verificare scrisă are ca şi tematică raţionamentul logic şi îşi propune să evalueze capacitatea candidaţilor de raţionament, înţelegerea unui text scris şi capacitatea de transfer.

În fiecare an, aproximativ 800 de candidaţi susţin examenul de admitere la facultatea de drept ca să ocupe unul dintre cele aprox. 150 locuri la buget sau cele 400 locuri la taxă. Examenul de admitere este un examen dificil și multi candidați eșuează pentru că nu se pregătesc suficient.

Cursul de Raţionament Logic este special conceput de către cel mai experimentat și iubit profesor de logică din România, Prof. Dr. Călin Cristian Pop, pentru ca să ajute viitorii candidați să obțină  punctaje mari ca să intre la buget

La curs lucrăm exercițiile de la examen, astfel să fii pregătit 100% pentru admitere, indiferent de subiectele pe care le primești.

Rezultatele pe care le-am obținut cu sute de candidați admiși an de an pe primele poziții sunt cartea noastră de vizită.

Anul acesta, am adaptat cursul, la formatul online, păstrând calitatea, utilitatea și profesionismul acestuia.

În fiecare an, cele mai mari note la examenul de admitere sunt obţinute de către participanţii la curs care s-au pregătit la Intensa alături de prof. Dr. Calin Cristian Pop, aceștia fiind admiși pe primele locuri la buget la Facultatea de Drept din CLuj-Napoca.

 

DESPRE CURSUL DE RAȚIONAMENT LOGIC

Cursul de Raționament logic are loc ONLINE, unde timp de 28 de ore participanții învață tot ce trebuie să stie ca să fie admiși la buget.

Cursul de Raționament logic are o structură unică în țară iar la curs nu se predă în modulul tradiţional, pentru că accentul se pune pe gândirea logică nu pe cât și cum memorezi.


Acest lucru este posibil cu ajutorul exerciţiilor special pregătite pe care participanţii le vor rezolva pe rând, împreună cu profesorul. Vom aborda exerciţii de raţionament logic într-un mod interactiv şi original astfel încât toţi cursanţii să înţeleagă logica din spatele lor şi să le rezolve cu uşurinţă la testul de admitere.


Cursul este structurat astfel încât să răspundă perfect nevoilor oricărui candidat, indiferent de nivelul de pregătire.

 

Acesta începe cu o parte introductivă, în care sunt explicate regulile din spatele exerciţiilor de la admitere, iar apoi se trece la rezolvarea efectivă a exerciţiilor, după modelul celor de la admitere, pe cronometru, cu accent pe dezvoltarea unei gândiri limpezi, logice şi independente.

  

PROFESOR EXCEPȚIONAL ȘI APRECIAT DE SUTE DE CURSANȚI

Acest curs este conceput și susţinut de Prof. Dr. Călin Cristian Pop, cel mai apreciat profesorul de logică din România. A lucrat până în prezent cu mii de candidați, atât pentru examenul de admitere la facultatea de drept, cât şi pentru examenul de admitere în magistratură, care are un examen similar, şi a obţinut rezultate de top de fiecare dată. De asemenea, tot dumnealui conduce și cursul de logică pentru BAC oferit de centrul Intensa.

Modalitatea imbatabilă de lucru folosită la cursuri, atât de apreciată de către participanţi, este una interactivă, în care există o comunicare fluentă şi deschisă între profesor şi cursanți.
Fiecare participant interacţionează cu profesorul prin rotaţie și fiecare primeşte atenţia cuvenită, plecând de la curs lămurit şi pregătit.

CINE POATE PARTICIPA


Candidații la examenul de admitere la facultate de drept din Cluj-Napoca din acest an

Elevii din clasa a 12-a care susţin examenul de admitere la facultatea de drept din Cluj-Napoca în iulie

Elevii din clasa a 10-a şi a 11-a care se gândesc să urmeze facultatea de drept şi vor să se pregătească din timp

Candidaţii care au mai susţinut examenul, au fost respinşi și îl vor susține din nou în acest an

  

OBIECTIVELE CURSULUI

Iată ce obții în urma participării la curs și cum te ajută acesta să intri la buget

 • elimini şansele de a fi respins la examenul de admitere din cauza pregătirii incorecte sau insuficiente
 • afli metoda corectă de pregătire şi o pui în practică
 • rezolvi toate tipurile de exerciţii posibile de la examen
 • îți dezvolți gândirea
 • îţi creşti considerabil şansele de a fi admis la buget
 • înveţi să te încadrezi în timp la examen
 • îți cunoști viitorii colegi de la facultatea de drept din Cluj-Napoca
 • primeşti toate informaţiile necesare ca să fii admis la buget

CÂND ȘI UNDE?

ORAR

Cursul are loc în perioada 6-7-20-21 noiembrie 2021.
Locurile sunt limitate și se ocupă repede.

LOCAȚIE

ONLINE

Până la ridicarea restricțiilor, cursul are loc ONLINE, în direct, pe Zoom.

 

GARANȚII

1. Indiferent de nivelul tău de pregătire vei dobândi cunoştinţele de care ai nevoie pentru a fi admis la buget.

2. Utilitatea cursurilor este garantată de rezultatele pe care le-am obţinut cu sute de participanţi, admişi la facultatea de drept.

3. Orice întrebare sau nelămurire referitoare la examenul de admitere va primi răspuns de la profesor.

INVESTIȚIE

Alege una dintre cele două variante

BASIC

Curs de Raționament Logic 

 • acces la orele de curs
 • suport de curs pdf
 • asistență permanentă de la lector
 • simularea examenului
 • răspuns la orice întrebare
 • diplomă în format digital de participare 
 • Curs de aprofundare 

1.190 ron

Plata se poate face în  rate.

PREMIUM

Curs de Raționament Logic + Curs aprofundare

 • acces la orele de curs
 • suport de curs pdf
 • asistență permanentă de la lector
 • simularea examenului
 • răspuns la orice întrebare
 • diplomă în format digital de participare
 • Curs de aprofundare (2-3 aprilie 2022)

1.490 ron

Plata se poate face în rate.

Modalități și termene de plată:

Plata se poate face prin virament bancar (de la orice bancă) sau la sediul Intensa Training din Cluj-Napoca în una sau două tranșe.
Dacă se optează pentru plata în rate, prima tranșă pentru pachetul Basic este 600 lei, respectiv pentru pachetul Premium este 800 lei și se poate achita în termen de 3 zile lucrătoare după efectuarea înscrierii și primirea confirmării din partea noastră pe e-mail.

Iată ce spun primii participanți ai cursurilor online

Vaida Anamaria
participant la curs online, iulie 2021


Vă mulțumesc din suflet și în special domnului profesor, pentru timpul acordat, răbdarea, și energia pe care a avut-o asupra noastră și faptul ca acest curs m-a ajutat să mă schimb, să gândesc mai bine și logic, am cunoscut prieteni noi, a fost o atmosferă plăcută și garantat mă va ajuta la examen acest curs!

Alexandra Gabriela

participant la curs online, mai 2021 


Înainte de a viziona un webinar gratuit realizat de cei de la Intensa, aveam impresia ca examenul de raționament logic este destul de ușor, neștiind gradul său de dificultate. Abia când am văzut ce metode folosește domnul profesor, am realizat ca este un examen greu. Raționamentul logic pare ușor și “logic”, cum s-ar spune, dar asta doar la prima vedere, iar dacă te pierzi în variantele posibilului, pierzi de fapt timpul. Cursul împreuna cu domnul profesor m-a ajutat sa disting esența dintre necesar și posibil, ceea ce este cel mai important, iar încurajările și starea lui de spirit m-au ajutat  să-mi fie și mai ușor. Metodele dumnealui mi se par foarte folositoare, iar dacă înțelegi mersul din spate, consider că poți rezolva exercițiile. Este o experiența ce clar as repeta-o!

Vadan Andrei

participant la curs online, martie 2021


A fost o experiență unică cu un profesor de nota 10. Modul de predare este unul pe care nu l-am mai întâlnit până acum, un mod de predare complex, dar în același timp ușor de înțeles. Un lucru de apreciat este că profesorul îți răspunde la orice întrebare și îți explică cu calm de câte ori este nevoie până înțelegi. A fost un curs foarte constructiv care m-a ajutat foarte mult să înțeleg raționamentul logic. Îl recomand cu drag tuturor care vor sa dea la drept la UBB. Mulțumesc echipei Intesa pentru aceste servicii.

participant la curs online, martie 2021

Am fost cu adevărat mulțumită de acest curs. Am aflat de el de pe diferitele rețele de socializare folosite, dar și de la diferiți prieteni care au mai participat în decursul acestui an. Atitudinea și energia domnului profesor pot spune ca m-au încântat cel mai tare, dar și modalitatea de predare. De asemenea, am apreciat foarte mult faptul ca dânsul s-a preocupat în mod individual de fiecare elev, având grijă ca fiecare să fie lamurit până la capăt. Apreciez munca depusă de toată echipa Intensa și tot ajutorul acordat. Sper ca acest curs să-i ajute în continuare pe cei care doresc să susțină admiterea la Facultatea de Drept.

Rădulescu Irinel

participant la curs online, martie 2021 


După multe încercări de rezolvare a subiectelor de admitere la Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj soldate cu eșec, am hotărât să încep să caut modalități de rezolvare a acestora pe internet. Prea multe informații concrete nu am obținut, în schimb am aflat despre Intensa Training & Events. Primul contact în vederea înscrierii la cursurile organizate de către Intensa a fost cu domnișoară Ioana, o voce blândă și calmă ce emana eleganță, dumneai fiind mai mult decât fericită să lămurească orice incertitudine cu privire la curs sau cu privire la demersurile pentru înscriere. În timpul cursului propriu-zis am avut onoarea de a-l cunoaște pe domnul profesor Cristian Călin Pop care a fost mai mult decât un simplu profesor. Am avut în față un om plin de compasiune, bunătate și căldură care și-a dat silința pentru a ne depăși potențialul.

Personal, consider că acest curs a fost mai mult decât un curs, a fost o experiență de viață, alături de un om demn de laude, cu un bagaj de cunoștințe incomensurabile de la care am avut foarte multe de învățat și cu care sper sa mai am ocazia să  interacționez!

În final, doresc să-i mulțumesc domnului profesor Călin Cristian Pop pentru faptul că a reușit să îmi redea încrederea în viitoarea reușită de la examen și tuturor  persoanelor din spatele Intensa pentru profesionalismul, amabilitatea și interesul de care dau dovadă

Mai mult

Filip Radu

participant la curs online februarie 2021

După ce  m-am decis să dau la drept la UBB, am încercat să rezolv unul dintre subiectele de admitere și nu m-am descurcat prea bine. Prin urmare, am luat decizia de a mă înscrie la acest curs. Nu regret deloc decizia luată. Pe toată durata cursului nu am avut senzația că nu aș înțelege ceva și cred că asta se datorează modului de predare al domnului profesor care este unul cu totul aparte și total diferit de cel cu care eram obișnuită de la școală. La finalul cursului, am simțit că am cunoștințele necesare pentru a mă apuca să lucrez problemele de raționament logic într-un mod corect și eficient.

Rodean Damaris

participant la curs online februarie 2021

M-au determinat să mă înscriu la acest curs exercițiile grele, cele care mi se păreau imposibile și nu găseam nicio logică pentru a reuși să le rezolv. Domn profesor este un om genial, un om cu o răbdare deosebită, nu s-a lăsat până când toți am înțeles cum se rezolva fiecare exercițiu. Mi-a plăcut faptul că nu ne-a promis ca vom lua toți 10 la examen, un lucru adevărat fiindcă el nu poate face și partea noastră de treabă. Mi-a plăcut faptul ca s-a bazat pe părțile grele, iar cu metoda dânsului am reușit să înțeleg rezolvarea acelor exerciții.  Este interesant faptul că nu există teorie, ci totul este despre cât de bine gândești și rezonezi cu limba română.  Un lucru puțin obositor l-a reprezentat numărul de ore pe zi în care trebuia să fiu prezentă la curs, dar domnul profesor știa să ne capteze atenția și să ne mențină prinși în firul rationamentului logic. A fost o experiență foarte interesantă care m-a ajutat enorm.

Adrian Pop

participant la curs online februarie 2021

Din fericire, am doar lucruri bune de zis. Domnul profesor ne-a predat într-un mod foarte eficient, explicându-ne de mai multe ori și în mai multe feluri unde a fost cazul. A avut răbdare după toți să înțelegem cursul și are metoda lui unică de a ne face să fim atenți, glumind uneori să ne captiveze atenția și să facă o atmosferă relaxată, dar în același timp de învățat intens. Ne-a arătat o grămada de metode de rezolvare ca sa fie sigur ca înțelege toata lumea, a explicat în detaliu fiecăruia care a avut vreo nelamurire până acesta a înțeles și a fost punctual de fiecare dată, stând și peste program. Vreau să îl felicit pe domnul profesor pentru dedicația lui pentru logică și mă bucur că există și profesori care încurajează elevul și îl ajută să înțeleagă, și nu îl ceartă că "nu știe". Pe lângă asta, ne-a învățat și cum să învățăm la orice, nu doar la logică, explicându-ne de ce este mai importantă rezolvarea și metoda de gândire decât rezultatul. Alta chestie legată de curs este faptul că te învață să gândești logic, nu este doar pentru facultatea de drept. Cred că au meritat timpul si banii investiți în curs, deoarece se învață foarte mult în foarte puțin timp (4 zile a câte 6 ore - 3 ore plus o oră pauză, plus alte 3 ore, dar și alte 4 ore în vară și cel mai important domnul profesor care ne raspunde la întrebări legate de probleme până la vară).

Andreica Denisa

participant la curs online februarie 2021

Mi-a făcut mare plăcere să particip la curs, mai ales pentru faptul că nu eram sigură dacă voi reuși să iau admiterea pe cont propriu. Din moment ce am aflat toate modurile de rezolvare a exercițiilor, mai rămâne doar să mă pun pe treabă și să muncesc pentru șanse și mai mari . Cursul nu îți garantează reusita la admitere, te învață cum să faci rost de acea reușită, ca să ai mai multe șanse. După muncă vine și răsplată. Ține de fiecare persoana în parte, de munca depusă, pentru a lua admiterea cu o nota cat mai mare. Modul de predare a domului profesor a fost unul plăcut și insista până toți am înțeles, de asemenea strecura și niște glume ca să ne înveselească, mai ales când dădeam de probleme grele.

N.Ș - anonim

participant la curs online februarie 2021

În primul rând, vreau să mulțumesc staff-ului pentru punerea la dispoziție a tuturor materialelor necesare și pentru buna organizare. Din păcate situația actuală nu a fost favorabilă participării fizice la curs, însă buna organizare și modul de predare au compensat și au făcut posibil acest curs și buna sa desfășurare. Cel mai mult mi-a plăcut organizarea, punctualitatea și seriozitatea staff-ului cât și a colegilor de curs. Am ales să particip la acest curs fiind sfătuit și de anumite persoane din jurul meu, cât și din dorința de a-mi crește șansele de reușită. Cu siguranță mai este mult de muncă, însă datorită stagiului de pregătire mă simt mult mai încrezător în șansele mele de a intra la drept. Modul de predare a domnului profesor este unul asemănător cu cel al profesorilor de top din afara țării, cu care am avut de asemenea oportunitatea de a lucra. Pregătirea, cunoștințele și dorința de a ne învăța și de a ne aduce pe fiecare la cel mai bun nivel al nostru sunt de apreciat și îmi doresc forte mult să mai am ocazia de a interacționa cu dânsul. La final vreau să mulțumesc încă o dată întregii echipe care în ciuda situației dificile a reușit să organizeze acest curs.

Mălina Codrean

participant curs online februarie 2021

Ceea ce mi-a plăcut în mod deosebit la acest curs este implicarea domnului profesor. Acesta a încercat să interacționeze cu noi toți pe rând, insistând de nenumărate ori pe ceea ce nu întelegeam. Am ales să mă înscriu la acest curs pentru a învăța cum să mă pregătesc corect și cum să mă organizez în vederea admiterii la facultate.

Pustai Alissa

participant curs online februarie 2021

Pot spune ca acest curs m-a surprins în mod plăcut, deoarece domnul profesor a reușit să creeze o atmosferă foarte plăcută în "sala de clasă", în ciuda faptului că ne aflam pe Zoom. Nu mai menționez stilul său inedit de predare, răbdarea avută și faptul că se asigura ca fiecare participant să fie implicat și să înțeleagă. Cu siguranța, sunt mult mai încrezătoare cu privire la examen în urma parcurgerii acestui curs.

Andea Bogdan

participant la curs online februarie 2021 

Acest curs mi-a oferit o nouă perspectivă în ceea ce reprezintă raționamentul logic și m-a făcut să mă simt mult mai încrezător în ceea ce privește examenul. De asemenea, atmosfera și modul de desfășurare m-au făcut să mă simt foarte încrezător și confortabil. În plus, modul de exprimare al domnului profesor a fost un mare plus și m-a facut să înțeleg cum e examenul de admitere.

Sotelecan Antonia

participant curs online noiembrie 2020

Stilul domnului profesor de a preda este unul aparte de restul profesorilor pe care i-am întâlnit de-a lungul liceului. Un stil extraordinar de care, pot mărturisi că, am fost surprinsă. Domnul profesor a avut grijă ca noi să înțelegem fiecare parte a problemelor până și cea mai irelevantă dilemă. Înainte să aflu de acest curs aveam multe dubii în legătură cu admiterea, dar acum sunt sigură că nu mai am. Colegii de asemenea, foarte draguți. Mulțumesc domnului profesor pentru ajutorul acordat.

participant la curs online, noiembrie 2020

Mi-a placut cel mai mult la curs dorința profesorului de a ne face să înțelegem. A insistat la o problemă chiar și o oră dacă era nevoie și insista asupra lucrurilor care trebuiau clarificate. Am vrut să ma înscriu la acest curs deoarece nu avem o strategie de pregătire și acest curs m-a ajutat sa îmi fac una. Atmosfera a fost foarte prietenoasă, colegii fiind foarte cooperativi, iar profesorul foarte glumeț. 

Pristavu Alexandra

participant curs online octombrie 2020 

Nu credeam până acum că îmi pot ocupa weekendul învățând și chiar să-mi placă să învăț și să-mi doresc să învăț mai mult. Când am văzut că se vor ține cursurile, indiferent că au fost online, m-am bucurat atât de tare pentru că o parte din mine simțea că o sa mă ajute, deși situația cu admiterea era nesigură. Datorită domnului profesor, dar și a colegilor mei am avut parte de cele mai frumoase 2 weekenduri. Nu îmi ajung cuvintele să le mulțumesc pentru această ocazie de neratat și abia aștept să mă reîntalnesc cu toți la anul, sper în condiții normale. În momentul de față simt că o să reușesc să intru la facultate, fără niciun dubiu. Pot spune că aș mai vrea să fiu a 12-a încă un an, doar ca să mai repet acest curs, să ma bucur mai mult de el. Mulțumesc pentru tot!

Rus Ioan 

participant curs online martie 2020 

Din punctul meu de vedere, calitățile pedagogice ale domnului profesor pot sparge bariera online.

Testimoniale de la absolvenții cursului admiși pe primele locuri la buget

La examenul de admitere din iulie 2021, Antonia Grec, participantă la cursul de raționament logic, a fost pe locul I în lista celor admiși.

În iulie 2019, Ariana Ardelean, participantă la cursul de raționament logic în 2018, a avut a doua medie după olimpicii naționali.

Raul Mateas,

participant la curs noiembrie 2018 și admis buget 2019

Consider că pentru a obține o notă bună în examenul de admitere, e nevoie de o pregatire minutioasa pentru a te asigura ca poti rezolva totul fara probleme, si incadrandu-te in limita de timp. Modul in care profesorul explica este

foarte eficient; cand termina ce are de spus, nu mai ai ocazia de a avea nelamuriri, caci dumnealui se asigura ca totul poate fi foarte bine inteles de catre toata lumea.

Sincer recomand inscrierea la acest curs, este o investitie care merita, si un mare ajutor in favoarea promovarii examenului de admitere cu succes.

Coste David, 

participant curs octombrie 2018 și admis buget
2019

Cursul oferit de Intensa este, fără dar şi poate,

motivul pentru care am intrat la buget
. Inițial, am încercat să găsesc singur rezolvări la subiectele din anii trecuți, însă rezultatele nu au fost foarte reuşite. După participarea la curs, cunoşteam însă toate metodele necesare. În plus, simularea oferită după terminarea orelor reprezintă un mare avantaj, pentru că îți oferă posibilitatea să vezi cum să îți împarți timpul şi cât de bine te poți descursa sub presiunea de a răspunde la 60 de întrebări în 60 de minute.

Per total, cursul chiar reprezintă o investiție binevenită, deoarece îți creşte substanțial şansa să iei o nota cât mai mare în examenul de admitere.

   

  

Asigură-ti și tu locul la Facultatea de Drept

Rezervă acum locul tău la cursul de Raționament Logic și învață să fii admis la buget!

   

Întrebări frecvente

Câte persoane sunt într-o grupă la curs?

O grupă are un număr restrâns de participanți și este formată din maximum 30 de persoane. Păstrăm grupele cu un număr limitat de cursanți tocmai pentru a putea asigura calitatea cursului, respectiv îți oferim posibilitatea de a comunica și interacționa audio-video cu dl. profesor, iar acesta îți va răspunde la toate întrebările tale referitoare la modalitatea corectă de pregătire.

Grupele au un număr restrâns de participanți și astfel sunt formate din maximum 30 de persoane. Păstrăm grupele în acest fel, tocmai pentru a putea asigura calitatea cursului, respectiv ca toți cursanții să poată comunica cu dl. profesor.

Când are loc examenul de admitere?

Examenul de admitere la Facultatea de Dreot are loc în data de 19 Iulie 2021.

Ce presupune pachetul Premium, cu aprofundare?

Pachetul Premium conține două cursuri, mai exact cursul de raționament logic (basic) și cursul de aprofundare la raționament logic.

Cursul basic presupune studierea informațiilor teoretice și rezolvarea de grile.

La cursul de aprofundare se realizează o recapitulare intensivă a informațiilor studiate în cadrul cursului basic. Punem accentul pe rezolvarea de grile dificile, iar dl. profesor îți va clarifica toate întrebările apărute în timpul studiului individual.

La cursul de aprofundare se vor rezolva de fiecare dată exerciții diferite, astfel că dacă dorești să participi de mai multe ori, acest lucru este posibil.

În ce zile are loc cursul și care este intervalul orar?

Cursul se desfășoară în weekend, în zilele de sâmbătă-duminică, în intervalul orar 09:00 – 16:00, însă orarul poate să difere ocazional. Orarul este transmis cursanților înscriși pe e-mail.

Dacă cursul este organizat în perioada vacanțelor, acesta se va desfășura în zile consecutive, în baza unui orar comunicat celor înscriși.

Trebuie să am o anumită pregătire înainte să particip la curs?

Nu, la curs îți vor fi prezentate toate informațiile teoretice și practice necesare astfel încât să te pregătești de examen. Astfel, la curs pot participa elevii de la orice specializare.

CONTACT

Ai întrebări? Îți răspundem cu mare plăcere.

Ela Radu

Training Coordinator

0755 687 646 

contact@intensa.ro

Luni - Vineri, 10:00 - 17:00