Vrei să intri la facultatea de drept?

Înveți cum să obții un punctaj mare la examenul de admitere și intri la buget.

Curs de Raționament Logic în 6-11 Iulie 2019, la Cluj-Napoca.

   

   

   

   

  

ADMITEREA LA FACULTATEA DE DREPT

Începând cu anul 2013, examenul de admitere la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca se face pe baza mediei obţinute între nota de la proba scrisă 50% şi media de la bacalaureat 50%.

Proba de verificare scrisă are ca şi tematică raţionamentul logic şi îşi propune să evalueze capacitatea candidaţilor de raţionament, înţelegerea unui text scris şi capacitatea de transfer.

În fiecare an, aproximativ 800 de candidaţi susţin examenul de admitere la facultate de drept ca să ocupe unul dintre cele aprox. 150 locuri la buget sau cele 400 locuri la taxă. Examenul de admitere este un examen dificil și multi candidați eșuează pentru că nu se pregătesc suficient.

Cursul de Raţionament Logic este special conceput de către cel mai experimentat și iubit profesor de logică din România, prof. Dr. Călin Cristian Pop, pentru ca să ajute viitorii candidați să obțină  punctaje mari ca să intre la buget

La curs lucrăm exercițiile de la examen, astfel să fii pregătit 100% pentru examenul de admitere, indiferent de subiectele pe care le primești.

Rezultatele pe care le-am obținut cu sute de candidați admiși  an de an pe primele poziții sunt cartea noastră de vizită.

În fiecare an, cele mai mari note la examenul de admitere sunt obţinute de catre participanţi la curs care s-au pregătit la Intensa alături de prof. Dr. Calin Cristian Pop, aceștia fiind admiși pe primele locuri la buget.

 

DESPRE CURSUL DE RAȚIONAMENT LOGIC

Cursul de Raționament Logic are loc în Cluj-Napoca, unde timp de 28 de ore, participanții învață tot ce trebuie să stie ca să fie admiși la buget.

​La curs nu se predă în modulul tradiţional pentru că accentul se pune pe gândirea logică nu pe cât și cum memorezi.


Acest lucru este posibil cu ajutorul exerciţiilor special pregătite pe care participanţii le vor rezolva pe rând, împreună cu profesorul. Vom aborda exerciţii de raţionament logic într-un mod interactiv şi original astfel încât toţi cursanţii să înţeleagă logica din spatele lor şi să le rezolve cu uşurinţă la testul de admitere.


Cursul este structurat astfel încât să răspundă perfect nevoilor oricărui candidat, indiferent de nivelul de pregătire. Acesta începe cu o parte introductivă, în care sunt explicate regulile din spatele exerciţiilor de la admitere, iar apoi se trece la rezolvarea efectivă a exerciţiilor, după modelul celor de la admitere, pe cronometru, cu accent pe dezvoltarea unei gândiri limpezi, logice şi independente.

  

PROFESOR EXCEPȚIONAL ȘI APRECIAT DE SUTE DE CURSANȚI

Acest curs este conceput și susţinut de prof. dr. Călin Cristian Pop, cel mai apreciat profesorul de logică din România. A lucrat pană în prezent cu mii de candidați, atât pentru examenul de admitere la facultatea de drept, cât şi pentru examenul de admitere în magistratură care are un examen similar şi a obţinut rezultate de top de fiecare dată.

Modalitatea imbatabilă de lucru folosită la cursuri, atât de apreciată de către participanţi, este una interactivă, în care exista o comunicare fluentă şi deschisă între profesor şi clasă.
Fiecare participant interacţionează cu profesorul prin rotaţie și fiecare primeşte atenţia cuvenită, plecând de la curs lămurit şi pregătit.

CINE POATE PARTICIPA

Candidați la examenul de admitere la facultate de drept din acest an

Elevi în clasa a 12-a care susţin examenul de admitere la facultatea de drept în iulie

Elevi în clasa a 10-a şi a 11-a care se gândesc să urmeze facultatea de drept şi vor să se pregătească din timp

Candidaţi care au mai susţinut examenul, au fost respinşi și îl vor susține din nou în acest an

  

OBECTIVELE CURSULUI

Iată ce obții în urma participării la curs și cum te ajută acesta să intri la buget

 • elimini şansele de a fi respins la examenul de admitere din cauza pregătirii incorecte sau insuficiente
 • afli metoda corectă de pregătire şi o pui în practică
 • rezolvi toate tipurile de exerciţii posibile de la examen
 • îți dezvolți gândirea
 • îţi creşti considerabil şansele de a fi admis la buget
 • înveţi să te încadrezi în timp la examen
 • îți cunoști viitorii colegi de la facultate
 • primeşti toate informaţiile necesare ca să fii admis la buget

CÂND ȘI UNDE?

ORAR

Cursul va avea loc în perioada 6-11 Iulie 2019. Locurile sunt limitate și se ocupă repede, pentru a-ți asigura participarea la curs, înscrie-te acum!

LOCAȚIE

Cursul are loc în Cluj-Napoca, la sediul Intensa Training de pe Str. București nr. 74, etaj 1.

CAZARE

Dacă ai nevoie de cazare te ajutăm cu o locaţie de cazare din apropiere, la prețuri speciale pentru cursanți.
*cazarea nu este inclusă în preț.

GARANȚII

1. Indiferent de nivelul tău de pregătire vei dobândi cunoştinţele de care ai nevoie pentru a fi admis la buget.

2. Utilitatea cursurilor este garantată de rezultatele pe care le-am obţinut cu sute de participanţi, admişi la facultatea de drept.

3. Orice întrebare sau nelămurire referitoare la examenul de admitere va primi răspuns de la profesor.

Iată ce spun  participanții admiși la buget

Rada Prodan prima medie 2018, admisă buget

Am făcut cursul dumneavoastră în clasa a11-a, Noiembrie 2016. Anul acesta am avut cea mai mare medie la admitere (9,85). Deși am făcut cursul de mai mult de un an și jumătate, explicațiile domnului profesor mi-au rămas bine întipărite în minte. Îl consider pe d-nul prof. Pop unul dintre cei mai buni profesori pe care am avut ocazia, și norocul, să îl întâlnesc. Rezultatul a fost mai mult decât mă asteptam, cred că așa ar fi fost pentru oricine. Totuși, la admitere am mers încrezătoare, deoarece mă simțeam bine pregătită și sigură pe ce pot face. Consider că nu aș fi avut această atitudine, și implicit acest rezultat, fără curs. De aceea, de câte ori am ocazia, îl recomand cu drag cunoscuților.

Andra Haiduc prima medie 2016, admisă buget

Am intrat prima la Facultatea de Drept Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, cu media 9,55. Cursul de raționament logic cu dl. Prof. Călin Cristian Pop m-a ajutat în special în a vedea cum să rezolv mai bine problemele de analitic pentru că acelea sunt cele mai grele din tot examenul. Dl. Prof. Călin ne-a explicat fiecăruia în parte ceea ce nu am înțeles și ne-a făcut să înțelegem principiile logicii care trebuiau aplicate la examen. Sfatul meu pentru cei care se pregătesc pentru admiterea la drept este să participe la un curs de pregătire dacă au șansa. Când ai un profesor care să îți explice și să îți arate cum să abordezi acest gen de exerciții, ai șanse mult mai mari să intri printre primii admiși la buget.

Am obținut cea mai mare notă la raționament logic, 9,70 și am intrat pe locul 2 cu media generală 9,54. Cursul cu dl. Pop m-a ajutat foarte mult. Mi-a arătat o altă perspectivă de a vedea problemele și exercițiile care se dau la examen și mi-a arătat cea mai ușoară și rapidă cale de a le rezolva. Cursul de raționament logic îmi va fi foarte util la majoritatea materiilor de la facultate, deoarece mi-a dezvoltat gândirea, m-a ajutat să fac conexiuni între doi sau mai mulți termeni și să lucrez mult mai rapid.

Tudor Mureșan prima notă la raționament logic 2016, admis buget

PREȚ

Alege una dintre cele două variante

BASIC

Curs de Raționament Logic​

 • acces la orele de curs
 • caiet de curs
 • suport de curs
 • asistență permanentă de la lector
 • simularea examenului
 • răspuns la orice întrebare
 • diplomă de participare
 • Curs de aprofundare

790 RON

Plata se poate face în  rate.

PREMIUM

Curs de Raționament Logic​ + Curs aprofundare

 • acces la orele de curs
 • caiet de curs
 • suport de curs
 • asistență permanentă de la lector
 • simularea examenului
 • răspuns la orice întrebare
 • diplomă de participare
 • Curs de aprofundare

1080 RON

INDISPONIBIL

Plata se poate face în rate.

Modalități și termene de plată:
Plata se poate face prin transfer bancar (la orice bancă) sau la sediul Intensa Training din Cluj-Napoca în una sau două tranșe.
Dacă se optează pentru plata în rate, prima tranșă este în valoare de 400 lei și se poate achita în termen de 3 zile lucrătoare după efectuarea înscrierii și primirea confirmării din partea noastră pe e-mail.

Testimoniale de la absolvenții cursului admiși pe primele locuri la buget

  

La examenul de admitere din iulie 2017, Vid Andrada, participantă la cursul de raționament logic în octombrie 2016, a intrat prima la buget.

Participarea la curs din timp este garanția șansei de a intra la buget printre primele poziții deoarece cunoștințele dobândite se interiorizează mai ușor.
Înscrie-te și tu!

  

Raluca Alexa prima medie 2015, admisă buget

Am intrat prima la Facultatea de Drept Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, cu media 9,85. M-am simțit minunat în momentul în care s-au afișat rezultatele și am văzut că nu doar am reuși să intru la buget, am reușit performanța de a intra prima.
Am încercat să găsesc propriile moduri de rezolvare a problemelor propuse, dar nu am găsit nici un ajutor material în acest sens și fiindcă uneori chiar nu știi de unde să apuci rezolvarea unei probleme, mi se pare că faptul de a avea un profesor care să te sprijine, o persoană care s-a mai bătut de asemenea lucruri e foarte important. Dacă n-aș fi participat la curs sigur n-aș fi avut un rezultat atât de bun.

 Acum urmez Facultatea de Drept din cadrul Universităţii UBB şi aş dori să menţionez faptul că am intrat la buget şi nu cred că aş fi reuşit acest lucru dacă nu aş fi participat la cursul de raţionament logic şi dacă nu l-aş fi avut ca maestru pe domnul profesor Calin Cristian Pop, un om de-a dreptul genial!

Fogaraș Auroraadmisă buget 2014

   

  

Asigură-ti și tu locul la facultatea de drept

Rezervă acum locul tău la cursul de Raționament Logic din Cluj-Napoca și învață să fii admis la buget!

   

CONTACT

Ai întrebări? Îți răspundem cu mare plăcere.

Ela Radu

Event assistant

   

0755 687 646 

contact@intensa.ro

Luni-Vineri, 10:00-17:00