Află cum să treci cu brio de toate cele 3 probe ale examenului şi să devii magistrat

Descoperă metodele eficiente de pregătire

și află cum să te pregătești corect astfel încât să promovezi examenul data viitoare

1. Conferință gratuită pentru admiterea în magistratură - Raționament LogicRezervă-ți acum locul la conferința din orașul tău

Conferinţa gratuită are scopul de a te susţine în a te pregăti corect pentru examen, abordând pe de o parte examenul de admitere în magistratură ca și întreg, iar pe de altă parte,  prezintă metodele de rezolvare a exercițiilor de raționament logic.
În 2018 venim în fiecare oraș mare din țară. Rezervă-ți locul!

2. Curs de inițiere în pregătirea pentru admiterea în magistratură


Bazele pregătirii pentru examen și plan de studiu


Cursul oferă o temelie procesului de pregătire pentru examen, indică modalitatea corectă de studiu, materialele de lucru şi se finalizează cu un plan individual de pregătire de utilizat mai departe.


15-17 februarie 2019

3. Curs complet de pregătirea pentru admiterea în magistratură


Pregătire completă și intensivă la toate probele examenului


Cursul parcurge din punct de vedere teoretic şi practic cele 6 materii ale examenului de admitere în magistratură, oferind o pregătire completă şi intensiva pentru cele 3 probe ale examenului de admiterea în magistratură sau la INM.

15 martie 2019

4. Curs de aprofundare în pregătirea pentru admiterea în magistratură


Finalizare, completare şi recapitulare a materiei înainte de examen

Cursul de aprofundare sedimentează materia deja învăţată, o completează unde este cazul şi are rolul de a finaliza pregătirea. Subiecte frecvent întâlnire la examen şi modul de rezolvare al grilelor problematice sunt doar câteva dintre aspectele abordate.

în  curând!

5. Curs de raționament logic


Înveţi să rezolvi exercițiile corect, rapid, în timpul alocat

Structurat în 3 părţi conform examenului de raţionament logic, cursul abordează pe rând cele 20 de structuri/metode folosite pentru a răspunde corect şi rapid la orice exerciţiu din cadrul examenului, obținând un punctaj de peste 80 de puncte la examen.

în curând!

6. Curs ONLINE de raționament logic


Pregăteşte-te de oriunde, în ritmul tău

Cursul online de raţionament logic îţi oferă posibilitatea de a te pregăti eficient pentru această probă din orice locație, într-un mod performant şi testat, după programul și voia ta. Ai asistență permanentă și suport pentru a fii 100% pregătit pentru examen.

acces instant

7. Curs avansat de raționament logic


Doar pentru cei care trec de examenul juridic


Acest curs are loc o singură dată pe an, între proba I şi II a examenului de admiterea în magistratură, după juridic. La curs se lucrează intensiv, rezolvând mai multe exerciţii decât acasă, iar punctajul pe care îl vizam este de peste 80 puncte.


septembrie 2019

8. Curs de pregătire pentru proba interviului


Scoate magistratul din tine


În cadrul acestui program abordăm elementele esenţiale vizate în timpul interviului de admitere în magistratură pentru a te pune în acord cu pofilul magistratului căutat de comisia de examinare.

9. Coaching pentru performanţa în studiu


Eliberează obstacole din calea reuşitei tale

Fără blocaje sau stres în ziua examenului, fără situaţii cu 69 de puncte din cauza autosabotajului. Înţelegi cum trebuie să gândeşti pentru a învăţa uşor, din plăcere şi obții rezultatul dorit.

10. Pachete - alege combinația potrivită 


Alege varianta care ți se potrivește


Nevoile tale particulare sunt indeplinite prin combinarea cursurilor in pachete speciale de pregatire care conțn două sau mai multe dintre cursurile disponibile. Intră pe cursurile dorite și descoperă-le!