Participă si tu la conferința GRATUITA de raționament logic!

Ia-ti colegii si hai la conferinta sa afli cum sa te incadrezi in timp la examen, ce tipuri de probleme vei intalni si cum sa le rezolvi corect si sigur

Conferinta este pentru tine daca vrei sa stii care sunt cele trei parti ale examenului de rationament logic, in ce ordine sa rezolvi exercitiile ca sa te incadrezi in timp, care sunt cele 20 de metode fixe de rezolvare a oricarui exercitiu de la examen si cum sa eviti greselile pe care le fac majoritatea candidatilor la aceasta proba.

Alaturi de Prof. Dr. Calin Cristian Pop,  profesorul de logica preferat al INM-istului, iti petreci dupamasa in cadrul unui eveniment care te va inspira, te va motiva si te va enegiza.

Daca esti din Craiova, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, București sau Iași, rezerva-ti locul in sala azi, impreuna cu colegii tai. Locurile sunt limitate si se ocupa pe zi ce trece!

 • Craiova
 • bucurești
 • timișoara
 • oradea
 • CLUJ-Napoca

                                                                                                       Cluj-Napoca

Data: Reprogramata pentru o data ulterioara!                                                                          

Preț: GRATUIT pentru studenții și absolvenții de drept
Cine poate participa?

1

Viitori candidati la exmenul de admitere in magistratura sau INM din acest an.                                                       

2

Candidati care au sustinut examenul de admitere, dar nu au ajuns la proba de rationament logic.

3

Candidati care au sustinut examenul de rationament logic, dar au obtinut un punctaj mic.

Poti participa impreuna cu colegi de la facultate sau prieteni care dau si ei examenul de admitere in acest an.

Cine susține conferința?

Conferinta este sustinuta de Prof. Dr. Călin Cristian Pop, profesor de logică cu peste 20 de ani de experienta. A creat şi susţine cursul de raţionament logic pentru admiterea în magistratură şi pentru admiterea la facultatea de drept, curs care şi-a câştigat aprecierea participanţilor din toate colţurile ţării datorită eficienţei sale.

Cursanţii spun despre el că este cel mai bun profesor pe care l-au cunoscut vreodată şi îl apreciază pentru modul său original de a preda, făcând o materie dificilă să fie nu doar uşor de înţeles, dar şi distractivă.

A pregatit din 2013 pana in prezent peste 1500 de candidati pentru proba de rationament logic, cu rezultate de top. A sustinut conferinte de rationament logic in toata tara, unde a prezentat metodele imbatabile, perfectate de el, care le-au adus candidatilor la examen punctaje de peste 80 de puncte.

Datorita succesului si a rezultatelor obtinute, a creat primul primul program online de pregatire la rationament logic, astfel inca, orice candidat motivat, din orice colt al tarii, sa poate avea acces usor la metodele perfectate de el, care, aplicate la examen garanteaza incadrare in timp, control si un punctaj de peste 80-85 de puncte. Vei afla mai multe despre acest program in cadrul conferintei.

Cat costa?

Participarea la conferinta este gratuita pentru viitori candidati la examenul de rationament logic.

Ce câștigi dacă participi la conferință?

 • Primesti o viziune de ansamblu a examenului de admitere in magistratura sau INM noua, cu informatii pe care nu ti le spune nimeni
 • ​Intelegi de ce este a fost conceputa admiterea sub forma de examene in cascada si cum sa fii pregatit pentru acesta
 • Afli o perspectiva noua asupra probei interviului din experienta de lucru cu sute de candidati admisi sau respinsi pe care i-am intalnit la cursuri, impreuna cu studii de caz
 • Primesti o viziune clara asupra probei de rationament logic si intelegi importanta ei
 • Afli care sunt cele trei parti ale examenului de rationament logic 
 • Afli care este ordinea corecta de rezolvare a exercitiilor la examen astfel incat sa te incadrezi in timp
 • Afli care sunt cele 20 de tipologii de exercitii care iti pot veni la examen si cum sa le rezolvi
 • Intelegi de ce e bine sa te pregatesti din timp la examenul de rationament logic
 • Lucrezi interactiv cu profesorul, pas cu pas, pe cateva dintre cele 20 de posibile exercitii la examen, in functie de cat permite timpul, astfel incat la final sa stapanesti rezolvarea lor si sa o poti aplica lucrand singur, acasa
 • Afli cum sa eviti greselile pe care le fac majoritatea candidatilor la examenul de rationament logic
 • Afli cum sa fii in control in timpul examenului, fara sa diperi, fara sa te pierzi, fara sa predai examenul cu exercitii necompletate
 • Afli povesti reale ale candidatilor la examen, atat pozitive, cat si mai putin pozitive, din care poti invata sa eviti multe probleme

Iata ce spun cei care au participat la conferință

Conferința mi s-a părut cu adevărat folositoare, un mod interesant de prezentare și în același timp foarte util pentru a rezolva exercițiile.

Alexandra Cojocaru
19 octombrie 2017, Cluj-Napoca

Cum aș putea să descriu informațiile primite în această conferință în doar două rânduri?! Foarte util! Un ajutor real pentru o probă care părea până azi ireală.

Florin Nițescu
12 octombrie 2017, Sibiu

Deosebit de interesant! Expertiza domnului profesor, modul de a explica , luciditatea și simplitatea expunerii constituie reale avantaje oricărui cursant.

Mihai Toader
10 octombrie 2017, București

O conferință superbă care mi-a clarificat multe aspecte legate de admiterea la INM și care m-a făcut să fiu și mai ambiționată și motivată să lucrez cu mine pentru ceea ce vreau să devin.

Simona Purcaru
9 octombrie 2017, Iași

Impresiile sunt foarte bune! Aș repeta oricând această experiență! Domnul profesor Pop m-a ajutat să înțeleg și să știu mai multe lucruri despre admiterea INM.

Paula Covrig
23 octombrie 2017, Brașov

Am plecat de la conferință cu impresia că trebuie să stabilești din timp exact ce intenționezi să obții. Profesorul are capacitatea de a motiva cursanții.

Marius Caragea
11 octombrie 2017, Craiova

La proba de Raționament Logic, nu aș fi reușit să obțin un punctaj care să-mi asigure reușita în lipsa acestor cursuri. La examen, chiar am aplicat tot ceea ce ne-a predat domnul profesor Călin Pop și a funcționat, astfel încât, am reușit să dau răspunsuri corecte și să mă și încadrez în timpul foarte scurt de rezolvare a cerințelor. A fost un curs nu numai necesar, ci chiar suficient pentru a trece la proba următoare, cea a interviului. Cred că o pregătire individuală pentru proba de Raționament Logic este foarte dificilă, fără ajutorul unui mentor. Nu sunt informații de Drept pe care le poți asimila și în mod individual. Este alt domeniu, care presupune formule și tactici particulare de abordare a fiecărui tip de întrebare. Consider că aceste tehnici sunt aproape imposibil de văzut și de aplicat în mod corect, în lipsa unei îndrumări, mai ales din partea unui profesor de renume, precum domnul Călin Cristian Pop. Celor care ezită, le-aș recomanda să aibă o atitudine deschisă și să accepte ajutorul oferit de către cursurile Intensa. Chiar și un punct în plus obținut datorită pregătirii din cadrul Intensa, se poate dovedi vital în momentul departajării candidaților.

Anamaria G.
admisa INM 2017

​Pot să spun că m-a ajutat foarte mult [cursul de rationament logic]; deși mai făcusem singură grile din anii trecuți, profesorul mi-a dat o metodă care mie personal mi s-a părut foarte bună și pe care am aplicat-o în timpul examenului și mi-a fost de foarte mare folos. Am luat un punctaj bun, mai ales pentru efortul pe care l-am depus pe ultima sută de metri. Dacă mă pregăteam din timp, dacă urmam cursul mai devreme, probabil era și mai bine.

Diana Benchis
admisa INM 2016

Am participat la acest curs cu privire la raționament logic și interviu deoarece nu mă simțeam pregătită și pot să spun că m-a ajutat pentru raționament în condițiile în care am reușit să obțin un punctaj de 83 de puncte la raționament logic.

Ani Ciope
admisa INM 2014

Ce să aduci cu tine?

Pix, foi și putere de concentrare.

Iar daca ai orice intrebare sau nelamurire din partea de rationament logic, indrazneste sa intrebi. Mai bine acum, decat dupa un rezultat dezastruos la examen. Suntem aici pentru a te ajuta.

Numărul de locuri este limitat de capacitatea sălii iar accesul în sală se face pe baza înscrierilor.

Pentru a participa, te invităm să îți rezervi locul mai sus, selectand orasul tau.În urma conferinței am aflat informații noi despre proba de raționament logic care m-au ajutat. Am plecat plăcut surprinsă.

Carina- Amalia Mureșan
17 octombrie 2017, Timișoara

Impresia cu care plec de la această conferință este foarte bună. Simt că am găsit ajutorul necesar pentru partea de examen pentru care nu știam cum să mă pregătesc.

Ligia Nemțuț
18 octombrie 2017, Oradea

Cum ma inscriu?

Pentru a participa, te invităm să îți rezervi locul mai sus, selectand orasul tau si competand formularul de inscriere. Daca nu vrei sa vii singru, invita-ti si colegii sa se inscrie.

Te asteptam cu drag!

Pentru orice alte detalii, ne poti contacta aici: 

Ioana Nemeș

Event Assistant​

contact@intensa.ro | 0731 156 183

Programul nostru este: luni-vineri, orele 10-17​.