Conferință gratuită - Intensa

 Conferință GRATUITA de raționament logic

Ia-și colegii și hai la conferință să afli cum să te încadrezi în timp la examen, ce tipuri de probleme vei intâlni și cum să le rezolvi corect.

Conferința este pentru tine dacă vrei să știi care sunt cele trei părți ale examenului de raționament logic, în ce ordine să rezolvi exercițiile ca să te încadrezi în timp, care sunt cele 20 de metode fixe de rezolvare a oricărui exercițiu de la examen și cum să eviți greșelile pe care le fac majoritatea candidaților la această probă.

Alături de Prof. dr. ăalin Cristian Pop,  profesorul de logică preferat al INM-istului, îți petreci dupămasa în cadrul unui eveniment care te va inspira, te va motiva și te va enegiza.

Daca esti din Craiova, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, București sau Iași, rezerva-ti locul in sala impreuna cu colegii tai. Locurile sunt limitate.

 • Craiova
 • bucurești
 • timișoara
 • oradea
 • CLUJ-Napoca

                                                                                                       Cluj-Napoca

Data: in curand.                                                                    

Preț: GRATUIT pentru studenții și absolvenții de drept
Cine poate participa?

1

Viitori candidati la exmenul de admitere in magistratura sau INM din acest an.                                                       

2

Candidati care au sustinut examenul de admitere, dar nu au ajuns la proba de rationament logic.

3

Candidati care au sustinut examenul de rationament logic, dar au obtinut un punctaj mic.

Poti participa impreuna cu colegi de la facultate sau prieteni care dau si ei examenul de admitere in acest an.

Cine susține conferința?

Conferinta este sustinuta de Prof. Dr. Călin Cristian Pop, profesor de logică cu peste 20 de ani de experienta. A creat şi susţine cursul de raţionament logic pentru admiterea în magistratură şi pentru admiterea la facultatea de drept, curs care şi-a câştigat aprecierea participanţilor din toate colţurile ţării datorită eficienţei sale.

Cursanţii spun despre el că este cel mai bun profesor pe care l-au cunoscut vreodată şi îl apreciază pentru modul său original de a preda, făcând o materie dificilă să fie nu doar uşor de înţeles, dar şi distractivă.

A pregătit din 2013 până în prezent peste 1500 de candidați pentru proba de raționament logic, cu rezultate de top. A susținut conferințe de raționament logic în toata țara, unde a prezentat metodele imbatabile, perfectate de el, care le-au adus candidaților la examen punctaje de peste 80 de puncte.

Datorita succesului și a rezultatelor obtinuțe, a creat primul primul program online de pregătire la raționament logic, astfel încât, orice candidat motivat, din orice colț al țării, să poate avea acces ușor la metodele perfectate de el, care, aplicate la examen garantează încadrare în timp, control și un punctaj de peste 80-85 de puncte. Vei afla mai multe despre acest program în cadrul conferinței.

Cât costă?

Participarea la conferinta este gratuită pentru viitori candidati la examenul de rationament logic.

Ce câștigi dacă participi la conferință?

 • Primești o viziune de ansamblu a examenului de admitere în magistratură sau INM, o viziune nouă, cu informații pe care nu ți le spune nimeni
 • ​Întelegi de ce este a fost concepută admiterea sub forma de examene în cascadă și cum să fii pregătit pentru acesta
 • Afli o perspectivă nouă asupra probei interviului din experiența de lucru cu sute de candidați admiși sau respinși pe care i-am întalnit la cursuri, împreuna cu studii de caz
 • Primești o viziune clară asupra probei de raționament logic și întelegi importanța ei
 • Afli care sunt cele trei părti ale examenului de raționament logic 
 • Afli care este ordinea corectă de rezolvare a exercițiilor la examen astfel încât să te încadrezi în timp
 • Afli care sunt cele 20 de tipologii de exerciții care îți pot veni la examen și cum să le rezolvi
 • Întelegi de ce e bine să te pregatești din timp la examenul de raționament logic
 • Lucrezi interactiv cu profesorul, pas cu pas, pe câteva dintre cele 20 de posibile exerciții la examen, în funcție de cât permite timpul, astfel încât la final să stăpânești rezolvarea lor și să o poți aplica lucrând singur, acasă
 • Afli cum să eviti greșelile pe care le fac majoritatea candidaților la examenul de raționament logic
 • Afli cum să fii în control în timpul examenului, fără să intri în panică, fără sa te pierzi, fără să predai examenul cu exerciții necompletate
 • Afli povești reale ale candidaților la examen, atat pozitive, cât și mai puțin pozitive, din care poți învața să eviți multe probleme

Ce să aduci cu tine?

Pix, foi și putere de concentrare.

Iar dacă ai orice întrebare sau nelămurire din partea de raționament logic, îndraznește să întrebi. Mai bine acum, decât după un rezultat dezastruos la examen. Suntem aici pentru a te ajuta.

Pentru a participa, te invităm să îți rezervi locul mai sus, selectând orașul tău.

Numărul de locuri este limitat de capacitatea sălii, iar accesul în sală se face pe baza înscrierilor.

Iată ce spun cei care au participat la conferință

Conferința mi s-a părut cu adevărat folositoare, un mod interesant de prezentare și în același timp foarte util pentru a rezolva exercițiile.

Alexandra Cojocaru
19 octombrie 2017, Cluj-Napoca

Cum aș putea să descriu informațiile primite în această conferință în doar două rânduri?! Foarte util! Un ajutor real pentru o probă care părea până azi ireală.

Florin Nițescu
12 octombrie 2017, Sibiu

Deosebit de interesant! Expertiza domnului profesor, modul de a explica , luciditatea și simplitatea expunerii constituie reale avantaje oricărui cursant.

Mihai Toader
10 octombrie 2017, București

O conferință superbă care mi-a clarificat multe aspecte legate de admiterea la INM și care m-a făcut să fiu și mai ambiționată și motivată să lucrez cu mine pentru ceea ce vreau să devin.

Simona Purcaru
9 octombrie 2017, Iași

Impresiile sunt foarte bune! Aș repeta oricând această experiență! Domnul profesor Pop m-a ajutat să înțeleg și să știu mai multe lucruri despre admiterea INM.

Paula Covrig
23 octombrie 2017, Brașov

Am plecat de la conferință cu impresia că trebuie să stabilești din timp exact ce intenționezi să obții. Profesorul are capacitatea de a motiva cursanții.

Marius Caragea
11 octombrie 2017, Craiova

La proba de Raționament Logic, nu aș fi reușit să obțin un punctaj care să-mi asigure reușita în lipsa acestor cursuri. La examen, chiar am aplicat tot ceea ce ne-a predat domnul profesor Călin Pop și a funcționat, astfel încât, am reușit să dau răspunsuri corecte și să mă și încadrez în timpul foarte scurt de rezolvare a cerințelor. A fost un curs nu numai necesar, ci chiar suficient pentru a trece la proba următoare, cea a interviului. Cred că o pregătire individuală pentru proba de Raționament Logic este foarte dificilă, fără ajutorul unui mentor. Nu sunt informații de Drept pe care le poți asimila și în mod individual. Este alt domeniu, care presupune formule și tactici particulare de abordare a fiecărui tip de întrebare. Consider că aceste tehnici sunt aproape imposibil de văzut și de aplicat în mod corect, în lipsa unei îndrumări, mai ales din partea unui profesor de renume, precum domnul Călin Cristian Pop. Celor care ezită, le-aș recomanda să aibă o atitudine deschisă și să accepte ajutorul oferit de către cursurile Intensa. Chiar și un punct în plus obținut datorită pregătirii din cadrul Intensa, se poate dovedi vital în momentul departajării candidaților.

Anamaria G.
admisa INM 2017

​Pot să spun că m-a ajutat foarte mult [cursul de rationament logic]; deși mai făcusem singură grile din anii trecuți, profesorul mi-a dat o metodă care mie personal mi s-a părut foarte bună și pe care am aplicat-o în timpul examenului și mi-a fost de foarte mare folos. Am luat un punctaj bun, mai ales pentru efortul pe care l-am depus pe ultima sută de metri. Dacă mă pregăteam din timp, dacă urmam cursul mai devreme, probabil era și mai bine.

Diana Benchis
admisa INM 2016

Am participat la acest curs cu privire la raționament logic și interviu deoarece nu mă simțeam pregătită și pot să spun că m-a ajutat pentru raționament în condițiile în care am reușit să obțin un punctaj de 83 de puncte la raționament logic.

Ani Ciope
admisa INM 2014


În urma conferinței am aflat informații noi despre proba de raționament logic care m-au ajutat. Am plecat plăcut surprinsă.

Carina- Amalia Mureșan
17 octombrie 2017, Timișoara

Impresia cu care plec de la această conferință este foarte bună. Simt că am găsit ajutorul necesar pentru partea de examen pentru care nu știam cum să mă pregătesc.

Ligia Nemțuț
18 octombrie 2017, Oradea

Cum mă înscriu?

Pentru a participa, te invităm să îți rezervi locul mai sus, selectând orașul tău și competând formularul de înscriere. Dacă nu vrei să vii singur, invită-ți și colegii care dau la INM să se înscrie.

Te așteptăm cu drag!

Pentru orice alte detalii, ne poti contacta aici: 

Ioana Nemeș

Training Coordinator

contact@intensa.ro | 0731 156 183

Programul nostru este: luni-vineri, orele 10-17​.